Thrael Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2013 Παιδιά έκανα μια αναφορά στο θέμα που άνοιξε ο chroma αλλά ξεκινάω νέο θέμα μήπως δεν γίνει αντιληπτό.Δεν έχω πρόβλημα με 5 κουμπιά μόνο και χρησιμοποιώ Steelseries Qck+ pad. Το software της roccat δουλεύει κανονικά σε Win7;Με το Roccat Arvo είχα πρόβλημα γτ δεν έσωζε τα profile ούτε κρατούσε ρυθμίσεις λόγω ενός update της microsoft όπως μου είχαν πειαπο το tech support της Roccat (τελικά το προσπέρασα μόνος με απλό Run in compatibilty mode).Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Ιούνιος 2, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Εντάξει, έκλεισε το θέμα. Πήρα το Kova+ και μεχρι στιγμης δεν έχω εντοπίσει δυσλειτουργίες τις οποίες διάβασα ότι εμφανίζει.Το software δε το έψαξα ιδιαίτερα πέρα από ότι μου χρειαζόταν. Τπτ ιδιαίτερο, ελαφρύ(όπως έχω συνηθίσει), με φωτάκιακαι σκληρό πάτημα σε όλα τα κουμπιά εκτός απο τα 2 βασικά. Πιο πολύ ανεβάζει το Qck pad την ευκολία χρήσης παρά το ποντίκι μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Ιούνιος 2, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Καλά έκανες, το Kana γενικά έχει πολύ κακή φήμη ! Καλοδούλευτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούνιος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Καλά έκανες, το Kana γενικά έχει πολύ κακή φήμη ! wtf??? τί εχει αναφερθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.