gijo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2013 καλημερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια δουλευω σε ενα φωτοτυποιο κ καθημερηνα περνανε 100δες στικακια 2 μερες τωρα ερχοναται σχεδον ολοι με ενα καινουριο ιο που κανει τους κανονικους φακελους κρυφους κ διμιουργει αλλους με την καταληξη . εχε κ ενα αρχειο κρυφο κ αυτο abab32.exe.τι μπορω να κανω για να μην κολισω κ εγω?με ποιον τροπο μπορω να τον καθαρισω?εγω εχω το eset 6 smart securityευχαρηστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Μάϊος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 Το exe μπορεί να έχει και άλλο ονομά, εγω το καθάρισα κάνοντας φορμά το στικάκι, και με το τελευταίο avast και τα updates για τον υπολογιστή. Τα αρχεία δε χάθηκαν αλλά γίνονται κρυφά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Σεπτέμβριος 10, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 [MENTION=6560]τζι -αι-τζο[/MENTION]Εχει εμφανιστει ξανα το προβλημα απο τοτε?[MENTION=3808]videodv[/MENTION]Θεσσαλονικη και εσυ?Ζητω συγνωμη για το φτυαρι:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 10, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 δεν ορμάς με κανένα AVG ; Τρέξε να δείς και στο startup τι σου ανοίγει με το καλημέρα και πες μας .. Βάλε και ένα CCleaner και δες τι παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Σεπτέμβριος 10, 2013 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 δεν ορμάς με κανένα AVG ;Τρέξε να δείς και στο startup τι σου ανοίγει με το καλημέρα και πες μας .. Βάλε και ένα CCleaner και δες τι παίζει Δεν το πιανει το AVG. Ο καθαρισμος του συγκεκριμενου ειναι πολυ ευκολος, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που ρωταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Σεπτέμβριος 10, 2013 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 Δεν το πιανει το AVG. Ο καθαρισμος του συγκεκριμενου ειναι πολυ ευκολος, αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που ρωταω Απο APPDATA ; Δεν μου έχει τύχει ποτέ,αλλά χαζό θα είναι και αυτό...:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Σεπτέμβριος 10, 2013 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 Απο APPDATA ; Δεν μου έχει τύχει ποτέ,αλλά χαζό θα είναι και αυτό...:fun: Βγαζεις τις autorun εγραφες, σβηνεις τα αρχεια απο το C:\Users\*Username*\AppData\Roaming και τελειωσες. Πολυ απλο οπως ειπα Ο λογος που ρωταω τα παιδια ειναι πως θελω να παρω μια ιδεα του ποσο διαδεδομενο ειναι το συγκεκριμενο malware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.