PigouinoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2004 Εγκατέστησα απευθείας το SP 2 χωρίς να έχω SP 1 ...Η κάμερά μου δεν δουλεύει ( Creative WebCam NX )Δέν μπορώ να εγκαταστήσω drivers για USB 2.0[/list=a] Τι μπορώ να κάνω για αυτά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Σεπτέμβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 To SP2 νομίζω εμπεριέχει το SP1.Οι drivers για Usb2.0 πρέπει να γίνονται όπως και με το SP1 τουλάχιστον σε n-force2 που έχωεγώ.Τι μητρική έχεις;Δες για την κάμερα αν έχουν βγει drivers για SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 αφού δε θέλει drivers για USB 2.0 τους έχει είδη...Συμφωνώ ότι δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις το SP1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Σεπτέμβριος 20, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 οκ με την κάμερα!Οσον αφορά τα usb 2.0 βάζω το cd τησ mobo για να εγκαταστήσω usb 2.0 drivers και μου λέει οτι δεν έχω εγκατεστημένο το sp 1 ..! Βασικά αυτό ψάχνει να δει αν υπάρχει sp 1 ή οχι... δεν βρίσκει γιατι ουσιστικά το σύστημα του λέει πως έχει sp 2 και οχι sp 1... αλλα επειδή είναι χαζο δεν ξέρει ότι το sp 2 ειναι πιο καινουριο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Κατεβασε τους τελευταιους drivers κ οχι αυτους του cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 η giga-byte δεν έχει κάτι για XP .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 21, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell αφού δε θέλει drivers για USB 2.0 τους έχει είδη... μάλλον αυτό ίσχύειτσέκαρες αν στο device manager τα βλέπει κανονικά ή έχει κάποιο θαυμαστικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PigouinoS Σεπτέμβριος 21, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 είχε και έκανα update driver και εγκατέστησε κάποια standart, μάλλον αυτά είναι τα σωστά... Αρα όλα είναι ΟΚ thanx σε όσους με βοήθησαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.