The Spirit Ιούλιος 21, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2013 Όχι ακόμα δεν έχω πειράξει τίποτα γιατί μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα cpu-gpu και δεν έχω προλάβει. Ορίστε και οι θερμοκρασίες με το hwmonitor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Ιούλιος 21, 2013 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2013 Εγώ αυτήν την στιγμή έχω 28,5 βαθμούς στο γραφείο με την cpu=38 kai mother=30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιούλιος 22, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 Δηλαδή βλέπεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Ιούλιος 22, 2013 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 Κοίταξε, ο 3770k είναι ψυχρότεροι απο τον 8350...δεν είναι φυσικά 2500k αλλά έχουν άλλες θερμοκρασίες.Δες λίγο το airflow του κουτιού σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιούλιος 23, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Στο κουτί έχω δύο 200mm ο ένας μπροστά και ο άλλος στο πλαϊνό οι οποίοι βάζουν αέρα στο κουτί. Ακόμα έχω έναν 140mm πίσω ο οποίος βγάζει τον αέρα και η υδρόψυξη με τους 2 120mm είναι στο πάνω μέρος του κουτιού οι οποίοι επίσης βγάζουν τον αέρα έξω. Απ' όσο έχω διαβάσει αυτό είναι και το πιο σωστό setup οπότε νομίζω το airflow λειτουργεί σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούλιος 23, 2013 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Δεν είναι πιο κρύος ο 3770Κ από τον 8350, αλλά πιο ζεστός. Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι βέβαια καθώς έχουν και άλλα προτεινόμενα όρια λειτουργίας. Απλά δενμπορούν να γίνουν ευθείες συγκρίσεις σε τελείως διαφορετικούς επεξεργαστές.Π.χ όταν ένας 8350 χτυπάει 65 υπάρχει ας πούμε πρόβλημα (όχι για να καεί). Τοαντίστοιχο για τον 3770κ είναι το 85. Φίλε TS μια χαρά φαίνονται οι idle θερμοκρασίες σου. Άλλωστε με νερό μην περιμένειςκάτι καλύτερο από αέρα σε idle. Πάνω κάτω τα ίδια είναι. Στο load θα φανεί το νερόαλλά και πάλι μην φανταστείς ουσιαστικές διαφορές με καλές αερόψυκτρες.Στον πλαϊνό 140αρη έχεις και φίλτρο; Αν όχι, βγαλτον. Περισσότερη ζημιά θα σου κάνειη σκόνη μακροπρόθεσμα παρά οι 2-3 βαθμοί (και αν είναι τόσοι) που κερδίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Ιούλιος 23, 2013 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Δεν είναι πιο κρύος ο 3770Κ από τον 8350, αλλά πιο ζεστός. Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι βέβαια καθώς έχουν και άλλα προτεινόμενα όρια λειτουργίας. Απλά δενμπορούν να γίνουν ευθείες συγκρίσεις σε τελείως διαφορετικούς επεξεργαστές.Π.χ όταν ένας 8350 χτυπάει 65 υπάρχει ας πούμε πρόβλημα (όχι για να καεί). Τοαντίστοιχο για τον 3770κ είναι το 85. Φίλε TS μια χαρά φαίνονται οι idle θερμοκρασίες σου. Άλλωστε με νερό μην περιμένειςκάτι καλύτερο από αέρα σε idle. Πάνω κάτω τα ίδια είναι. Στο load θα φανεί το νερόαλλά και πάλι μην φανταστείς ουσιαστικές διαφορές με καλές αερόψυκτρες.Στον πλαϊνό 140αρη έχεις και φίλτρο; Αν όχι, βγαλτον. Περισσότερη ζημιά θα σου κάνειη σκόνη μακροπρόθεσμα παρά οι 2-3 βαθμοί (και αν είναι τόσοι) που κερδίζεις.Επειδή έχουμε με τον φίλο TS ακριβώς το ίδιο κουτί ο 140 είναι πίσω για την εξαγωγή και ο 200χ200χ30 είναι στο πλάι με φίλτρο.Γενικά αυτό το κουτί εκτός οτι έχει πάρα πολύ χώρο (H100i push-pull) για να κάνεις ότι θέλεις έχει και παντού φίλτρα για την σκόνη.Η διαφορά μας είναι οτι εγώ έχω βάλει τους δύο 200χ200χ30 στο επάνω μέρος και έχω την h100i σε push-pull.Σύν οτι έχω και έναν 140 στο κάτω μέρος για να βάζει αέρα.Σύνολο fans= 64fans 200x2002 fans 140. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούλιος 23, 2013 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Σωστά τα βρίσκω και τα δύο setup αναφορικά με το airflow. Κατά τα άλλα αναφορικά με τα temps των cpu ισχύουν τα παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Ιούλιος 23, 2013 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Στο πλάι έχω έναν 200 και όχι 140 και όπως είπε και ο g.shock το κουτί έχει παντού φίλτρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς δε μπαίνει καθόλου σκόνη μέσα στο κουτί. Όσον αφορά τις θερμοκρασίες και εγώ αυτό πιστεύω, ότι φυσιολογικές είναι οι θερμοκρασίες. Παράπονο δεν έχω καθώς ότι και να κάνω στο pc μου πάει σφαίρα (βάση της δικιάς μου χρήσης βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.