magicman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2013 παιδες, γινεται καπως με το hangout τωρα, να γινει video κληση σε καποιο κινητο που δεν εχει καμερα μπροστα?πχ το δικο μου nexus εχει? του αλλου που δεν εχει μπροστα, γινεται να κανω κληση και να βλεπει εικονα και ηχο αυτος, αλλα να μην βλεπω εγω?ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 30, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 ειναι αντικαταστατης του Gtalk. τουλαχιστον ξερει κανεις καμια αλλη εφαρμογη με video call, αλλα το αλλο κινητο δεν εχει μπροστα καμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάϊος 30, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 Δοκιμασες και δε δουλευει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 παντως το hangout οπως μπηκε , βγηκε.....οι περισσοτεροι το κραζουν (μαζι με μενα) που δε δειχνει αν ο αλλος ειναι online.δε ξερω αν το διορθωσαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 31, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 βασικα οτι και να στειλεις, το παιρνει ο αλλος. αλλα βλακεια να μην δειχνει αν ειναι ον ή οφ!δοκιμασα απο το nexus σε samsung y , κανω videocall, και στο Y δεν βγαζει τιποτα! δεν φαινεται καν η κληση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Μάϊος 31, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 Στο 3gs μου δεν κάνει καν install λόγω του ότι δεν έχει μπροστά cam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 31, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 παντως το hangout οπως μπηκε , βγηκε.....οι περισσοτεροι το κραζουν (μαζι με μενα) που δε δειχνει αν ο αλλος ειναι online. δε ξερω αν το διορθωσαν.. Επειδή χρησιμοποιούσα χρόνια το GTalk, με ξένισε και εμένα αρκετά στην αρχή. Καταλήγω όμως στο ότι ναι μεν το να μη σου δείχνει αν ο άλλος είναι online είναι ένα θέμα, αλλά χίλιες φορές αυτό παρά τη ρουφανιά του Facebook που λέει και πότε το κοίταξες κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 31, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 τι λες μωρε..p2p chat ειναι , οχι email εφοσων σε καλυπτει , κρατα το...και οταν κανει update και δειχνει τις επαφες , πεσ το μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 31, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 και αυτο δειχνει στο chat, ποτε διαβασε ο αλλος το μηνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 31, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 τι λες μωρε..p2p chat ειναι , οχι emailεφοσων σε καλυπτει , κρατα το...και οταν κανει update και δειχνει τις επαφες , πεσ το μου Πού το εγκατέστησες εσύ; Εγώ το χρησιμοποιώ από τη σελίδα του Gmail. και αυτο δειχνει στο chat, ποτε διαβασε ο αλλος το μηνυμα Πού το δείχνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 31, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 στο note2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 31, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 [MENTION=9387]victor[/MENTION] την ωρα του chat, βγαζει κατω απο τον αλλο χρηστη, μικροτερο εικονιδιο, αν πας πανω του λεει, μεχρι πιο μηνυμα εχει διαβασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.