denz Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2013 Χθες αναβαθμίστηκε το ConnX στο σπίτι σε up to 24mbps και πλέον θέλω να αντικαταστήσω το σάπιο mRouter του ΟΤΕ με κάτι καλύτερο (ADSL2+) και παράλληλα να μπορώ να στριμάρω καμιά ταινία στην smartTV. To mRouter του ΟΤΕ είναι ένα απλό Philips. Επειδή δεν είναι ADSL2+, είναι φυσιολογικό που κλειδώνει στα 8mbps? Σκέφτομαι να αγοράσω το W8951ND από το οποίο παρεπιπτόντως είμαι πολύ ευχαριστημένος σε προηγούμενη εγκατάσταση αλλού. Θα δω διαφορά στην ταχύτητα;Επιπλέον με ενδιαφέρει να στριμάρω μια ταινία ασύρματα σε μια LG 42LM640. Τι ασύρματο δέκτη έχει; Το Ν150 θα με καλύψει η θέλει 300άρι; Επίσης θέλω να μου πει κάποιος τα βήματα, αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα κτλπ κτλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Μάϊος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 Βασικά αν έχει λήξει το συμβόλαιο σου με τον οτε και σκοπέυεις να μείνεις, πάνε κάνε ένα new(1 χρόνο) και πες τους να σου δώσουν ένα new router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 30, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 Ούτως ή άλλως, εφ'όσον αναβάθμισες σε adsl2+ πρέπει να σου δώσουν νέο μοντεμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάϊος 30, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 Οφείλεται δηλάδη εκεί το κλείδωμα σε σχετικά μικρή ταχύτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 30, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 Άμα το modem έχει το παλιό adsl πρότυπο, άμα θυμάμαι καλά ναι, τόσο ήταν το όριο, 8mbit. Πάρτους τηλ και πες τους ότι το παλιό μοντεμ δεν είναι adsl2+, να σου στείλουν άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούνιος 1, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Τελικά αγόρασα το mRouter της TP-Link για να μην περιμένω να στείλουν άλλο. Κάποια βοήθεια για το ασύρματο streamάρισμα από το PC στην 42LM640; Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Ιούνιος 1, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2013 Βασικά δες google........Εγώ βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω αν σου κάνει LG Smart TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούνιος 2, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2013 Βασικά δες google........Εγώ βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω αν σου κάνει LG Smart TVΌχι δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αυτό στην ουσία δείχνει πως να συνδέσεις την smart TV στο ίντερνετ.Έχω δοκιμάσει DLNA media servers mezzmo, Plex, Nero MediaHome κτλπ και το πρόβλημα είναι ότι η τηλεόραση δεν είναι ορατή στην λίστα με τις συσκεύες που δείχνουν οι media servers, ενώ είναι κανονικά συνδεμένη με WiFi. Τι μπορεί να παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Ιούνιος 3, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Η τηλεοραση ειναι στο ιδιο workgroup με το pc?Απο το μενου της τηλεορασης μπορεις να δεις shared folders του pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Ιούνιος 3, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Τελικά βρήκα λύση. Πρέπει να τρέξεις DLNA server από το Nero MediaHome και παράλληλα να έχεις ανοιχτό το WMP για streaming. Όλα αυτά έχοντας "allowed" τις ρυθμίσεις streaming στο τοπικό δίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 4, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 αν έχεις όρεξη δοκίμασε και το serviio Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxiand Ιούνιος 4, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Η LG συνεργάζεται ωραία με το plex Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.