jpcupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2013 Μολις εστησα ενα μηχανακι και στο boot εχω 3 μακρια beeps παυση 3 μακρια beeps 1 beep γρηγορο παυση. Φυσικα δεν ποσταρει.Εβγαλα ξαναεβαλα μνημες και vga αλλα συνεχιζε.Το rig ειναι amd fx8120 gigabyte, 990fxa-ud3, corsair vengeance 8gb.Υπαρχει περιπωση να παιζει καποια ασυμβατοτητα στις μνημες και στην mobo?Ρωταω γιατι βλεπω οτι οι μνημες λενε amd phenom II, i3-i5,i7 ενω η μητρικη λεει am3+.Sorry αν πεταω οβιδα αλλα απεχω καιρο και δε ξερω τι κ πως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Για cpu μου κάνει νομίζω!Μήπως δεν πατάει καλά ή παρέδωσε πνεύμα ή δεν είναι συμβατός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Μην μου λες τετοια.Διπλοτσεκαρα την ωρα που εκλεινα την ψυχτρα και ηταν οκ.Για ram vga ουτε λογος λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 29, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Δοκιμασα να βγαλω τωρα τις μνημες και να ξεκινησω ετσι και ειδα οτι δεν υπαρχουν beeps... Wtf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Μάϊος 29, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Απο μιά γρήγορη ματιά που έριξα στο manual της μητρικής σου πρέπει να μην έχει κουμπώσει καλά η κάρτα γραφικών Σου παραθέτω και τη σχετική παράγραφο να ρίξεις μιά ματιά.(For reference only.)1 short: System boots successfully2 short: CMOS setting error1 long, 1 short: Memory or motherboard error1 long, 2 short: Monitor or graphics card error1 long, 3 short: Keyboard error1 long, 9 short: BIOS ROM errorContinuous long beeps: Graphics card not inserted properly Continuous short beeps: Power error Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Αυτοί οι ήχοι δεν είναι για αυτά που λες.Για παράδειγμα άμα ήταν vga θα έκανε λογικά ένα μακρύ beep και 3 μικρά.Κοίτα αρχικά δοκίμασε άλλες μνήμες που είναι και το πιο εύκολο.Μετά τσεκάρεις και αυτά που σου είπα για cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 29, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 [MENTION=29698]paspartou[/MENTION] εβγαα τις μνημες και δεν υπαρχουν beeps [MENTION=9875]venom7[/MENTION] μνημες αλλες δυστυχως δεν παιζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Μάϊος 29, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Εγώ λέω να κάνεις ένα clear cmos και να δοκιμάσεις τη μνήμη σε άλλο slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 29, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Επειδη δεν παιζει jumperaki, με το κατσαβιδι ενωνω κανονικα τα 2 πινακια ετσι?Δοκιμασα σε ολα τα σλοτ χωρις cmos και εξακολουθουσε να μπισταει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Μάϊος 29, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Ο πιο εύκολος τρόπος που γνωρίζω είναι απενεργοποιείς τον υπολογιστή, αποσυνδέεις το καλώδιο τροφοδοσίας του τροφοδοτικού με την πρίζα, βγάζεις την μπαταρία της μητρικής, περιμένεις λίγο και μετά το αντίστροφο. Βάζεις μπαταρία, συνδέεις πάλι το καλώδιο και τον ανάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 30, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2013 Εγώ λέω να κάνεις ένα clear cmos και να δοκιμάσεις τη μνήμη σε άλλο slotμετα απο 4-5 cmos ξυπνησε...δεν μπορω να καταλαβω τι κοκομπλοκο ειχε φαει...thx a lot!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.