Jump to content

Ερωτηματολόγιο για μια Εργασία

Arctic

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,

Παρακάτω βρίσκεται το link για ένα ερωτηματολόγιο εργασίας σχετικά με την επιχειρηματική ηθική. Αν έχετε χρόνο και διάθεση παρακαλώ συμπληρώστε το.

Δε θα σας πάρει πάνω από 5 λεπτά πραγματικά.

Ευχαριστώ πολύ!

https://docs.google.com/forms/d/1DwMyEqS7flh7ZZu_eK55i1CGYfQfhqrG4-ZLicpZm_s/viewform?edit_requested=true&pli=1

Ρε παιδιά έλεος... επειδή γράφτηκα τώρα; Ποιο το νόημα αυτού που κάνετε; Νιώθετε ανώτεροι ως παλιοί; Πραγματικά τι κομπλεξ είναι αυτά;

Δηλαδή εγώ ως καινούργιος πρέπει να απαντήσω σε δικά σας νήματα αλλά εσείς ως παλιοί δε μπορείτε σε μένα; Αλλάξτε λίγο νοοτροπία...

Ρε παιδιά έλεος... επειδή γράφτηκα τώρα; Ποιο το νόημα αυτού που κάνετε; Νιώθετε ανώτεροι ως παλιοί; Πραγματικά τι κομπλεξ είναι αυτά;

Δηλαδή εγώ ως καινούργιος πρέπει να απαντήσω σε δικά σας νήματα αλλά εσείς ως παλιοί δε μπορείτε σε μένα; Αλλάξτε λίγο νοοτροπία...

Στη βρετανία οι ερευνητές/φοιτητές για να αντιμετωπίσουν "τα σπασικλάκια", συνηθίζουν να προσφέρουν χρηματική ανταμοιβή σε όσους ολοκληρώσουν το πείραμα/ερωτηματολόγιο/whateva.

Αν πιστεύεις ότι η δική σου έρευνα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη πραγματική ζωή από όλες τις υπόλοιπες των συμφοιτητών σου, τότε ίσως θα σε ενδιέφερε να τους προσελκύσεις πολύ διαφορετικά από το να δημιουργείς προκλήσεις.

My cents

Αρχικά η ερεύνα είναι μαθήματος 2ου εξαμήνου. Όχι δε αντιπροσωπεύει τίποτα από τη πραγματική ζωή. Δε πιστεύω ότι υπάρχει και επιχειρηματική ηθική να πω την αλήθεια. Απλά πρέπει να υπάρξει ένα δείγμα 200+ για αυτό και το έχω μοιράσει σε φορουμ. Στο thelab.gr δε ήμουν μέλος, αλλά είναι από τα γνωστά και μεγάλα και είπα να το βάλω μπας και το συμπληρώσει κανένας χριστιανός που βαριέται.

Το θέμα είναι ΤΙ σας πειράζει;

Τέσπα, Καλή Καρδιά!

Αλλάξτε λίγο νοοτροπία...

400px-how-about-no-jpg.2822

Στο thelab.gr δε ήμουν μέλος, αλλά είναι από τα γνωστά και μεγάλα και είπα να το βάλω μπας και το συμπληρώσει κανένας χριστιανός που βαριέται.

Το θέμα είναι ΤΙ σας πειράζει;

Τέσπα, Καλή Καρδιά!

Οσοι μπαινουν στο thelab δεν βαριουνται, τους κυνηγαει το ντολλυ ετσι για πλακα και δεν παιρνουν ανασα.

Αυτο που "πειραζει" ειναι πως γραφτηκες, ζητας η απαιτεις βοηθεια, και υστερα θα εξαφανιστεις. (κοινος οτι κανει ο τσακωνας στις μπιατς) (αυτος τουλαχιστον τις βγαζει για κανα καφε ρε αδερφε :hehe: )

Περιττο ντε να σου πω πως πρεπει να ειναι γυρο στα 100ατομα το χρονο που ανοιγουν θεματα σαν κι αυτο.

Σε μια κοινοτητα κατ'εμε καθαρα πρεπει να δωσεις για να παρεις.

400px-how-about-no-jpg.2822

Οσοι μπαινουν στο thelab δεν βαριουνται, τους κυνηγαει το ντολλυ ετσι για πλακα και δεν παιρνουν ανασα.

Αυτο που "πειραζει" ειναι πως γραφτηκες, ζητας η απαιτεις βοηθεια, και υστερα θα εξαφανιστεις. (κοινος οτι κανει ο τσακωνας στις μπιατς) (αυτος τουλαχιστον τις βγαζει για κανα καφε ρε αδερφε :hehe: )

Περιττο ντε να σου πω πως πρεπει να ειναι γυρο στα 100ατομα το χρονο που ανοιγουν θεματα σαν κι αυτο.

Σε μια κοινοτητα κατ'εμε καθαρα πρεπει να δωσεις για να παρεις.

Σοβαρά τώρα....απαίτησα κάτι;

Μπήκα χρησιμοποίησα ένα forum όπου μαζεύονται άτομα που είναι -ας το πω- σχετικά ανώτερα πνευματικά από το ΜΟ της Ελλάδας. Όπως θα πήγαινα σε ένα υλικό χώρο,ίσως βιβλιοθήκη ή πανεπιστήμιο χωρίς να έχω σχέση με αυτόν και θα μοίραζα τα φυλλάδια. Θα πήγαινα στη δική μου τη σχολή αλλά και σε άλλα τμήματα.

Όποιος ήθελε να ασχοληθεί θα ασχολούνταν και θα βοηθούσε, όποιος δεν... καλώς. Δε θα μου λεγε κανείς τίποτα αν ήμουν τυπικός κι εγώ.

Θα σας ήταν τόσο δύσκολο λοιπόν να το αφήσετε να πάει στο διάολο το θέμα μου, χωρίς να ασχοληθείτε μαζί του και προτιμήσατε να βγάλετε τα κομπλεξ σας; Δεν σας ΤΟΝ μεγάλωσαν καθόλου υπόψιν.

Και για να καταλάβετε λίγο πως σκέφτεστε... Αν πήγαινα και ξεκινούσα ένα θέμα για το στήσιμο/διόρθωση σφάλματος κτλ ενός PC θα βοηθούσατε(και πολύ καλά θα κάνατε εννοείται). Για το ερωτηματολόγιο χρειάζεται κανείς 2 λεπτά να το συμπληρώσει, το θέμα με το PC ίσως να πάρει και ώρες να ασχοληθεί. Α και οι απαντήσεις θα ταν οn topic. Φυσικά πάλι εγώ θα ήμουν, χωρίς προηγούμενα μηνύματα,χωρίς να έχω προσφέρει στη κοινότητα, γραμμένος 30/05/2013.

Κουνήστε το κεφάλι που και που.

Eτοιμο και απο εμένα! Καλή επιτυχία στην εργασία σου φίλε. Όσο για τους υπόλοιπους οι φιλοξενία σας και η διαθεση σας να βοηθήσετε σκλαβώνει....

Εκανα την αρχη......μια βοηθεια δεν ειναι τπτ!
Eτοιμο και απο εμένα! Καλή επιτυχία στην εργασία σου φίλε. Όσο για τους υπόλοιπους οι φιλοξενία σας και η διαθεση σας να βοηθήσετε σκλαβώνει....

Να στε καλά παιδιά! Ευχαριστούμε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.