Jump to content

Tasker - Απορίες, ιδέες, προφίλ κ.α.

deninho

Recommended Posts

Επειδή είδα ότι υπάρχει ενδιαφέρον, είπα να ανοίξω το θεματάκι, ώστε να κάνουμε εδώ την όλη συζήτηση. Στο πρώτο ποστ (εδώ δηλαδή) θα καταχωρούνται τα αξιόλογα ποστ του θέματος ώστε να είναι εύκολο να τα βρίσκουμε μελλοντικά, καθώς και ορισμένα λινκ από άλλα σάιτ, με οδηγούς για τη δημιουργία προφίλ.

Οδηγοί:

[TUT] The Ultimate Noob/Beginners Guide to Tasker - xda-developers

[GUIDE] Tasker All In One (2-4-2013) - xda-developers

Tasker for Android

Step-Throughs & How-Tos - Tasker Wiki

[GUIDE] Switch between 2g and 2g/3g automatically [Tasker app needed] - xda-developers

My Personal Assistant via Tasker w/ Guide, Downloads, Screenshots - xda-developers

------------------------------------------------------------

• 6 months later...

To χρησιμοποιεις τελικα;

Σου φανηκε δυσκολο;

Το αγορασα χτες και εχω φαει πολυ ωρα, κοπο και ψαξιμο και το μονο που εχω καταφερει ειναι να ξεκιναει η μουσικη οταν βαζω τα ακουστικα :p

Φυσικα, δεν εχω μπει ακομα στην φιλοσοφια του και δεν εχω ιδέα απο 'προγραμαμτισμο' για να μπω ευκολα στη λογικη του do this... if.... or.... κλπ

Για αρχη θελω πολυ απλά πραγματα:

1) Οταν συνδεομαι στο wifi του σπιτιου, να μην εχω καθολου Lockscreen

2) Οταν φευγω απο το σπιτι και ειναι μέρα, μεγαλωσε μου το brightness, ανοιξε μου τα data και κλεισε μου το sync.

3) Οταν παει η μπαταρια στο 100%, ειδοποιησε με να το βγαλω απευθειας.

Kαι άλλα πολλα εχω στο μυαλο μου, που με ενα ψαξιμο ειδα οτι γινονται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.