Drainei Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2004 Τι να παρω X800XT η FX6800 Ultra και για ποιο λογο?διαθετω 650Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Κανε ενα search στο forum, εχει συζητηθει πληρως το θεμα αρκετες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 Απο τα διάφορα review, bench δοκιμές κλπ δεν φαίνεται να υπάρχει αξιόλογη διαφορά στις επιδόσεις και εγω συγκλίνω στην άποψη αυτή. Μιλάμε για τις κορυφαίες κάρτες της αγοράς και συνήθως στην κορυφή υπάρχουν μόνο εντυπώσεις και όχι δεδομένες διαφορές.Αν και δεν έχω προσωπικά δοκιμάσει την nvidia 6800 ultra ακόμη, έχω την X800 XT PE & nVIDIA 6800GT θα προτείνω την ΑΤΙ Χ800 ΧΤ PE γιατί όντως έχει μικρή κατανάλωση και χαμηλές θερμοκρασίες και αυτ΄πα τα θεωρω μεγάλη επιτυχία της ΑΤΙ, πέρα απο αυτά η κάρτες αυτές (ΑΤΙ) πραγματικά σε ότι εχω δκιμάσει μέχρι στιγμής με ικανοποίησαν απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2004 και γιατι δεν παιρνεις τη GT και κανα γιγα μνημη ακομα? δεν αξιζει τα λεφτα της η ουλτρα. Αντιθετα στην ΑΤΙ η ΧΤ τα αξιζει. ζυγιασετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.