nikonick Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2013 καλησπέρα σε όλουςμέχρι πριν δυο μέρας κατέβαζα κανονικά οτιδήποτε από το youtube αλλα σήμερα δεν μπορεί να κατεβει τίποτα και θα ήθελα να μου πείτε τι συμβαίνειαπό τι ξέρω το youtube εδώ και αρκετό καιρό είχε πρόβλημα στο ότι δεν μπορούσες να κατεβάσεις οτιδήποτε έστω και με την χρήσιν κάποιον youtube downloader για αυτό εγώ είχα τον maxthon3 browser και έκανα save και όλα κατεβαίνανε μια χαρά ενώ σήμερα δεν κατεβαίνει τίποταέχω βρει κάποια πολύ καλά ντοκιμαντέρ που ούτε να φανταστώ ότι υπήρχανε στο youtube και κάποιες συναυλίες αλλα φαίνεται ότι η νέα πολιτική του youtube είναι να μην κατεβαίνει τίποτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Δεν έχει αλλάξει τίποτα στο youtube. Μόλις τώρα το δοκίμασα. Το πρόβλημα είναι στην δική σου μεριά (browser/plugin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Απαγορευονται οι συζητήσεις περι παράνομου download. Διαβαστε προσεκτικά το EULA του Google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.