Jump to content

προβληματακι με creative X-fi xtreme fidelity

pipisound

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,εδω και αρκετο εχω ενα θεματακι με τη καρτα ηχου

ολα ξεκινησαν απο ενα update stous drivers εχω τρεις ενισχυτές από τους οποίους οι δυο περνουν ηχο απο το κλασικο

πισω μερος της καρτας με εναν διακλαδωτοι <a  href=%7Boption%7Dhttp://s13.postimg.org/e1brnwyr7/Picture_11.jpg' alt='Picture_11.jpg'>

ολα καλα μεχρι το update από εκεί και μετά.

μολις βαζω το βυσματακι και συνδέσω τον δεύτερο ενισχυτη πανω μου κοβει τον ηχο απο τον ενα και τον μοιραζει

δλδ πεφτει η αποδοση μου και η ποιοτητα δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν εχω αλλαξει καμια πεντάρα βύσματα μπας κ ευτεγαν αυτα αλλα δεν αλλαξε τιποτα μαλλον τα drivers ειναι..

το θέμα μου είναι οτι δεν μπορω να διαγραψω τα drivers και να δοκιμασω με τα παλια δεν με αφηνει!!!

ξερουμε τιποτα περι του θεματος?

ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

καλησπερα παιδια,εδω και αρκετο εχω ενα θεματακι με τη καρτα ηχου

ολα ξεκινησαν απο ενα update stous drivers εχω τρεις ενισχυτές από τους οποίους οι δυο περνουν ηχο απο το κλασικο

πισω μερος της καρτας με εναν διακλαδωτοι <a  href=%7Boption%7Dhttp://s13.postimg.org/e1brnwyr7/Picture_11.jpg' alt='Picture_11.jpg'>

ολα καλα μεχρι το update από εκεί και μετά.

μολις βαζω το βυσματακι και συνδέσω τον δεύτερο ενισχυτη πανω μου κοβει τον ηχο απο τον ενα και τον μοιραζει

δλδ πεφτει η αποδοση μου και η ποιοτητα δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν εχω αλλαξει καμια πεντάρα βύσματα μπας κ ευτεγαν αυτα αλλα δεν αλλαξε τιποτα μαλλον τα drivers ειναι..

το θέμα μου είναι οτι δεν μπορω να διαγραψω τα drivers και να δοκιμασω με τα παλια δεν με αφηνει!!!

ξερουμε τιποτα περι του θεματος?

ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

εκτος απο αυτο το θεματακι θα ηθελα αν γνωρίζετε να κανω συνδεση τεσσαρων ενισχυτων με τη καρτα ηχου,efoson dn me afinei πλεων να το κανω αυτο.exw 4 ενισχυτες λοιπον με rca-καρφι αλλά θέλω να τους εχω ταυτοχρονα να παιζουν

λογω του οτι θελω να ακουω τερμα μουσικη.Mε τι μηχανημα θα το καταφέρω αυτό? ψαχνω κονσολες αλλα δεν πολυ εχω πειρα στο τι κανουν οι κονσολεσ που ψαχνω-χρειαζομαι!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.