ppkstat Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2013 Πέρασα να δοκιμάσω αυτό το παιχνιδάκι και βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα που δεν έχω ξανασυναντήσει. Ενώ τα frames του παιχνιδιού είναι μια χαρά (πάνω απο 60 σε βαριά settings μετρημένα με fraps ή afterburner) το παιχνίδι τρέχει φοβερά αργά, με πολύ μεγάλο lag και είναι κάπως σαν να πηδάει frames. Aν μειώσω τα settings τα fps αυξάνονται αλλά το παιχνίδι μένει ακριβώς το ίδιο. Γενικά δεν παίζεται. Ο χαρακτήρας ούτε καν περπατάει, 'πηδάει' το έδαφος . Πράγματα που δοκίμασα: -Clean install τους τελευταίους drivers - Ξανά install το παιχνίδι - Nα τρέχω το 64bit exe του παιχνιδιού - Τελευταίο patch - Ιn-game επιλογή sync CPU/GPU - Default settings στους drivers - Nα ψάξω αν έχει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα (δεν βρήκα κάτι) H κάρτα είναι μια 580 και ο επεξεργαστής ένας i7 2600Κ, oλα stock. Windows 7. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα..ξέρεις κανείς τι είναι? Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι σε άλλα παιχνίδια δεν έχω προβλήματα.
ppkstat Μάϊος 29, 2013 Author #3 Μάϊος 29, 2013 Δεν το πιστεύω...το avg ήτανε:rant:Μπορώ να κάνω κάτι άλλο απο temporary disable? Δεν μου αρέσει να τρέχω χωρίς antivirus, κόβω την σύνδεση στο internet για να το κάνω disable και δεν είναι και το πιο βολικό.
TifoziF1 Μάϊος 29, 2013 #4 Μάϊος 29, 2013 report στους 2 developers (avg & game devs) για να το φτιάξουν είτε με patch είτε με νέα virus signatures.
nucleus Μάϊος 30, 2013 #6 Μάϊος 30, 2013 Αν προσθέσεις το directory του παιχνιδιού στο exclude list του avg?
ppkstat Μάϊος 30, 2013 Author #7 Μάϊος 30, 2013 Το δοκίμασα αυτό, αλλά δυστηχως δεν δούλεψε. Μάλλον το πρόβλημα δεν το κάνει το resident shield.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.