Jump to content

Πρόβλημα με The Incredible Adventures of Van Helsing

ppkstat

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πέρασα να δοκιμάσω αυτό το παιχνιδάκι και βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα που δεν έχω ξανασυναντήσει.

Ενώ τα frames του παιχνιδιού είναι μια χαρά (πάνω απο 60 σε βαριά settings μετρημένα με fraps ή afterburner) το παιχνίδι τρέχει φοβερά αργά, με πολύ μεγάλο lag και είναι κάπως σαν να πηδάει frames. Aν μειώσω τα settings τα fps αυξάνονται αλλά το παιχνίδι μένει ακριβώς το ίδιο. Γενικά δεν παίζεται. Ο χαρακτήρας ούτε καν περπατάει, 'πηδάει' το έδαφος :upside:. Πράγματα που δοκίμασα:

-Clean install τους τελευταίους drivers

- Ξανά install το παιχνίδι

- Nα τρέχω το 64bit exe του παιχνιδιού

- Τελευταίο patch

- Ιn-game επιλογή sync CPU/GPU

- Default settings στους drivers

- Nα ψάξω αν έχει και κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα (δεν βρήκα κάτι)

H κάρτα είναι μια 580 και ο επεξεργαστής ένας i7 2600Κ, oλα stock. Windows 7.

Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα..ξέρεις κανείς τι είναι?

Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι σε άλλα παιχνίδια δεν έχω προβλήματα.

Δεν το πιστεύω...το avg ήτανε:rant:Μπορώ να κάνω κάτι άλλο απο temporary disable? Δεν μου αρέσει να τρέχω χωρίς antivirus, κόβω την σύνδεση στο internet για να το κάνω disable και δεν είναι και το πιο βολικό.

report στους 2 developers (avg & game devs) για να το φτιάξουν είτε με patch είτε με νέα virus signatures.

Το δοκίμασα αυτό, αλλά δυστηχως δεν δούλεψε. Μάλλον το πρόβλημα δεν το κάνει το resident shield.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.