fits79 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2013 Πηρα δανικο ενα tp-link wa730re access point/repeater και θελω να το σεταρω ωστε να παιρνει το ασυρματο σημα απο το βασικο μου linksys wag200g και να το επεκτεινη αλλα να μπορω να δω ΑΛΛΗ ονομασια στο wifi του repeater και αλλη ονομασια στο βασικο μου ρουτερ ωστε να ξερω σε ποιο απο τα δυο ειναι συνδεδεμενη η καθε συσκευη.Το θεμα ειναι τι ακριβως πρεπει να επιλεξω στο repeater οσο αφορα το DHCP Server? Πρεπει να ειναι ενεργο ή οχι?Οσο αφορα το κωδικο του wifi θα πρεπει να πατησω αυτον που εχω στο βασικο μου ρουτερ ή νεο που θα βαλω στο repeater?To repeater εχει 3 mode:wds, universal repeater & ap modeκαι απ' οτι μου λεει για επεκταση του ασυρματου wifi πρεπει να διαλεξω το universal repeater.Επισης για να μπορω να δω το μενου του repeater πρεπει να βαλω στον netbook καρφωτη ip στη θυρα δικτυου αλλιως δεν μπορω να μπω ουτε στο μενου του repeater(ισως γιατι απο default εχει ανενεργο το dhcp server το repeater)Δοκιμασα πατωντας το κουμπι range extender αλλα ισως επειδη εχω βαλει κωδικο στο βασικο μου ρουτερ γι' αυτο και δεν συνδεεται σε αυτο ωστε να επεκτεινει το σημα wifi του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Μάϊος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Πηρα δανικο ενα tp-link wa730re access point/repeater και θελω να το σεταρω ωστε να παιρνει το ασυρματο σημα απο το βασικο μου linksys wag200g και να το επεκτεινη αλλα να μπορω να δω ΑΛΛΗ ονομασια στο wifi του repeater και αλλη ονομασια στο βασικο μου ρουτερ ωστε να ξερω σε ποιο απο τα δυο ειναι συνδεδεμενη η καθε συσκευη.Δεν γίνεται. Η έννοια του repeater είναι να αναμεταδόσει ακριβώς το ίδιο σήμα.Το θεμα ειναι τι ακριβως πρεπει να επιλεξω στο repeater οσο αφορα το DHCP Server? Πρεπει να ειναι ενεργο ή οχι?Οσο αφορα το κωδικο του wifi θα πρεπει να πατησω αυτον που εχω στο βασικο μου ρουτερ ή νεο που θα βαλω στο repeater?To repeater εχει 3 mode:wds, universal repeater & ap modeκαι απ' οτι μου λεει για επεκταση του ασυρματου wifi πρεπει να διαλεξω το universal repeater.Το ρυθμίζεις σε Universal Repeater (αν ζητήσει reboot το κάνεις), μετά πατάς survey για να αναζητήσει ασύρματα δίκτυα. Επιλέγεις αυτό που θέλεις και πατάς connect (αν ζητήσει reboot το κάνεις). Κατόπιν στις ρυθμίσεις ασφαλείας του wireless επιλέγεις την κρυπτογράφηση που έχει το βασικό σου router και του βάζεις το ίδιο κλειδί.Λογικά είσαι έτοιμος. Επισης για να μπορω να δω το μενου του repeater πρεπει να βαλω στον netbook καρφωτη ip στη θυρα δικτυου αλλιως δεν μπορω να μπω ουτε στο μενου του repeater(ισως γιατι απο default εχει ανενεργο το dhcp server το repeater)Έτσι "μπαίνεις" στα TP-Link, μόνο με καρφωτή ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.