Jump to content

Με τι ανοιγω αρχεια 3gp???

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενας φιλος εχει ενα κινητο ericsson κ700 κ εχει τραβηξει βιντεακια αλλα δεν μπορει να τα δει σε υπολογιστη ουτε με wmp,quicktime,winamp......τι αλλο εχετε να προτεινεται????Υπαρχει κανενας ειδικος player για τα ericsson οπως εχει η νοκια το nokia player αντιστοιχα????

Εγω που εχω το ιδιο κινητο δοκιμασα ολα τα παραπανω (εκτος DIVX) και δε λενε να ανοιξουν με τιποτα τα @#!!@#@:wall: :wall: Καμια δοκιμασμενη ιδεα;

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 21:09]

Εγω που εχω το ιδιο κινητο δοκιμασα ολα τα παραπανω (εκτος DIVX) και δε λενε να ανοιξουν με τιποτα τα @#!!@#@:wall: :wall: Καμια δοκιμασμενη ιδεα;

Και εγώ το Κ700 έχω και με το mpegable παίζουν όλα μια χαρά...

Μπας και κανω κατι λαθος;Στελνω τα βιντεο μεσο bluetooth σε εναν φακελο στο PC και μετα δοκιμαζω να τα ανοιξω με τα παραπανω προγραμματα αλλα μια μου λενε οτι δεν μπορεσαν να τα ανοιξουν,μια οτι δεν ειναι βιντεο κλπ:tomato:

Θα μπορούσες να είχες κάνει μια αναζήτηση...αλλα καλύτερα εδω...

Νοκια μουλτιμιντια πλεηερ...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.