gokuthelegend Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2013 Παιδιά, κάπου πήρε το μάτι μου τα αυτοσύντηρούμενα οικοσυστήματα (ecosphere glass). Είμαι μια διαφανής μπάλα που περιέχει μικροοργανισμούς οι οποίοι συντηρούνται από μόνοι τους, γίνεται ανακύκλωση της τροφής τους (το Α τρώει το Β, το Β τρώει το Γ, το Γ τρώει το Δ, το Δ τρώει το Α και πάει λέγοντας). Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το αφήνεις στον ήλιο για να γίνεται φωτοσύνθεση. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) έχετε να μου προτείνετε καμιά σελίδα, στα ελληνικά κατά προτίμηση, με όσο το δυνατόν ποιό αναλυτικές πληροφορίες για την λειτουργία τους; 2) είναι αλήθεια ότι χρειάζονται μόνο ήλιο; ή πρέπει να προσέχω και κάτι άλλο; πχ θερμοκρασία, υγρασία κλπ; 3) που μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο; Σε τι μαγαζιά; 4) κόστος; 5) πως μπορώ να αντιληφθώ ότι λειτουργεί κανονικά και ότι δεν έχουν πεθάνει οι μικροοργανισμοί μέσα στην γυάλα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Κατι παρομοιο ειναι αυτα εδω Let's talk terrariums. συνηθως σε γυαλες ή βαζα οπως αυτο πχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Μάϊος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Ok, αλλά που μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.