Jump to content

Αυτοσυντηρούμενο οικοσύστημα

gokuthelegend

Recommended Posts

Παιδιά, κάπου πήρε το μάτι μου τα αυτοσύντηρούμενα οικοσυστήματα (ecosphere glass). Είμαι μια διαφανής μπάλα που περιέχει μικροοργανισμούς οι οποίοι συντηρούνται από μόνοι τους, γίνεται ανακύκλωση της τροφής τους (το Α τρώει το Β, το Β τρώει το Γ, το Γ τρώει το Δ, το Δ τρώει το Α και πάει λέγοντας). Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το αφήνεις στον ήλιο για να γίνεται φωτοσύνθεση. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) έχετε να μου προτείνετε καμιά σελίδα, στα ελληνικά κατά προτίμηση, με όσο το δυνατόν ποιό αναλυτικές πληροφορίες για την λειτουργία τους;

2) είναι αλήθεια ότι χρειάζονται μόνο ήλιο; ή πρέπει να προσέχω και κάτι άλλο; πχ θερμοκρασία, υγρασία κλπ;

3) που μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο; Σε τι μαγαζιά;

4) κόστος;

5) πως μπορώ να αντιληφθώ ότι λειτουργεί κανονικά και ότι δεν έχουν πεθάνει οι μικροοργανισμοί μέσα στην γυάλα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-23024-1416077412,1621_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.