dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2013 Γιατί κάθε φορα που κάποιος πετάει ένα link στο forum από photo του FB δεν το εμφανίζει ο browser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 παντού στο κάνει αυτό ; Γιατί εμάς στο γραφείο πχ το φβ ειναι μπλοκαρισμένο αλλά από το σπίτι τα βλέπω ολα κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 παντού στο κάνει αυτό ; Γιατί εμάς στο γραφείο πχ το φβ ειναι μπλοκαρισμένο αλλά από το σπίτι τα βλέπω ολα κανονικά.ναι, και σε όλα τα browsers.Η φάση είναι πως άμα πατήσω quote, τότε μπορώ να κάνω copy paste το link στον browser και τότε το βλέπω (αλλα πάλι μονο εκείνο το link, και πάλι δεν το εμφανίζει στο forum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Στο κάνει μόνο στη δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 29, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Στο κάνει μόνο στη δουλειά;nop παντού Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Μήπως έχεις κάποιο extension και σκάει; Μήπως είναι κάποιο firewall; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 29, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 don't thing so, γιατί έχω διαφορετικά τα πάντα μεταξύ των 2 υπολογιστών Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 29, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Βλέπεις ότι είναι εικόνα που λείπει με το κλασικό εικονίδιο της σπασμένης εικόνας; Ή βλέπεις ένα link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 29, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Βλέπεις ότι είναι εικόνα που λείπει με το κλασικό εικονίδιο της σπασμένης εικόνας; Ή βλέπεις ένα link?βλέπω ένα άδειο post Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 29, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Test. Όσοι βλέπετε το image χωρίς να κάνετε τίποτα ρίχτε ένα Like. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 29, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 nothing.μονο άμα πάω να σου κάνω quote, και κάνω copy paste το link στο άντρες bar, τότε μονο εκεί θα το δω. αλλα ακόμα και αν μου ανοίξει σε άλλο tab η pic, δεν θα μου φανεί εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 29, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 τελικά το adblock φταίει, δεν ξέρω γιατί, αν και δεν έχω μπλοκαρισμένη καμια διαφήμιση στο thelab, άμα το έχω να τρέχει και στο thelab μου μπλοκάρει τις εικόνες του FB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.