Jump to content

Facebook photos και forum

dunkel_Stern

Recommended Posts

παντού στο κάνει αυτό ;

Γιατί εμάς στο γραφείο πχ το φβ ειναι μπλοκαρισμένο αλλά από το σπίτι τα βλέπω ολα κανονικά.

παντού στο κάνει αυτό ;

Γιατί εμάς στο γραφείο πχ το φβ ειναι μπλοκαρισμένο αλλά από το σπίτι τα βλέπω ολα κανονικά.

ναι, και σε όλα τα browsers.

Η φάση είναι πως άμα πατήσω quote, τότε μπορώ να κάνω copy paste το link στον browser και τότε το βλέπω (αλλα πάλι μονο εκείνο το link, και πάλι δεν το εμφανίζει στο forum)

Βλέπεις ότι είναι εικόνα που λείπει με το κλασικό εικονίδιο της σπασμένης εικόνας; Ή βλέπεις ένα link?

Βλέπεις ότι είναι εικόνα που λείπει με το κλασικό εικονίδιο της σπασμένης εικόνας; Ή βλέπεις ένα link?

βλέπω ένα άδειο post

Test.

Όσοι βλέπετε το image χωρίς να κάνετε τίποτα ρίχτε ένα Like.

942773_425909237521595_1758268877_n.jpg

nothing.

μονο άμα πάω να σου κάνω quote, και κάνω copy paste το link στο άντρες bar, τότε μονο εκεί θα το δω. αλλα ακόμα και αν μου ανοίξει σε άλλο tab η pic, δεν θα μου φανεί εδώ

τελικά το adblock φταίει, δεν ξέρω γιατί, αν και δεν έχω μπλοκαρισμένη καμια διαφήμιση στο thelab, άμα το έχω να τρέχει και στο thelab μου μπλοκάρει τις εικόνες του FB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.