Jump to content

Anonymous

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες, πολλοί με ρωτάνε για το sleeve του sleeve-modding.com/ , μιας και υπάρχει λοιπόν ενδιαφέρον από αρκετό κόσμο σκέφτηκα να οργανώσω ένα group buy από το συγκεκριμένο μαγαζί. Κάποια από τα προϊόντα του μπορείτε να τα δείτε στο συγκεκριμένο post στο worklog μου, εδώ μπορείτε να δείτε γιατί υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο λόγος που γίνετε το group buy είναι για να πετύχουμε καλύτερες τιμές.. Έπειτα από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, μου εγγυήθηκε ότι αν η ποσότητα που ζητήσουμε είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να μειώσει την τιμή του sleeve μέχρι και στα 34 λεπτά το μέτρο. Φυσικά θα υπάρξει έκπτωση και σε όλα τα άλλα προϊόντα πέραν του sleeve.Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά μπορεί να δηλώσει εδώ το ενδιαφέρον του.

Πηγαίνετε στο μαγαζί, φτιάχνετε ένα καλάθι με τα προϊόντα της επιλογής σας, κάνετε ένα printscreen το καλάθι και μου στέλνετε σε pm την εικόνα.

Copy-paste απο το original post του φιλου [MENTION=22545]Pinwmpires[/MENTION] εδω

Εδω θα βρειτε και μια μινι παρουσιαση του μαγαζιου αλλα και της ποιοτητας του sleeve απο την [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]

Μπορειται να στειλετε το καλαθι σας με πμ στον PinwmpireS εδω ή στο hwbox :)

Μέχρι πότε είναι ανοικτή η ομαδική αγορίνα;

στην αρχη ητανε τελος Απριλιου...αλλα επειδη ημασταν λιγοι και δε θα ειχαμε ουσιαστικα καθολου εκπτωση ειπαμε να το αφησουμε κι αλλο... αλλα τπτ...

τωρα το επεκτειναμε στο thelab που εχει και πιο πολυ κοσμο να δουμε αν υπαρχει ενδιαφερον ωστε να γινει τλκ...

προς το παρων δεν υπαρχει καταληκτικη ημερομηνια

Thanks απλά θα ρίξω μία μεγάλη παραγγελία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και έλεγα μήπως συμπέσουμε και να την έστελνα στον John.

Δε πειράζει όμως άλλη φορά καθώς τα ψιλοβιάζομαι :)

Good luck εύχομαι με την ομαδική :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.