Jump to content

Ποσο κοστιζει ενας σκυλος?

jax7480

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παρασκευη 10/9 2004. Γλεντι στο σπιτι λογω του οτι την επομενη παντρευα την αδερφη μου.

Η ωρα ειχε παει μια μετα τα μεσανυχτα και ενας απο τους συγγενεις μου ζηταει να τον μεταφερω στο ξενοδοχειο μαζι με την οικογενεια για να κοιμηθει γιατι δεν χωρουσαμε ολοι στο σπιτι.

Αφου με πειθει να τον μεταφερω εγω(ειχε δικο του αυτοκινητο) ξεκιναμε. Τους αφηνω στο ξενοδοχειο και παιρνω τον δρομο του γυρισμου. Λογω του οτι εφυγα βιαστηκα απο το σπιτι δεν πηρα ουτε κινητο ουτε τσιγαρα μαζι μου. Πηγαινα χαλαρα στον δρομο 60-70, ασχετως αν ο δρομος δεν ηταν πολυσυχναστος.

Σε μια εξοδο απο κλειστη αριστερη στροφη πεταγεται ενας σκυλος μπροστα μου απο το πουθενα(μαλλον μεσα απο χωραφια, αδεσποτος). Ακουμπαω λιγο το φρενο ισα-ισα για να ελλατωσω τα χιλιομετρα και να τον αποφυγω τελευταια στιγμη, ομως κατω ο δρομος εχει γλιτσα.....το αμαξι στριβει αρκετα, πετωντας τον κωλο του, και καταληγω σε χαντακι και τσιμεντενιο διαζωμα.....με χιλια ζορια και καθως το αμαξι εσβυνε, το βγαζω απο τον δρομο γιατι τελευταια στιγμη εβλεπα να πλησιαζω και σε τσιμεντενια κολωνα της ΔΕΗ. Πεταγομαι απο το αυτοκινητο, βλεπω τον σκυλο να φευγει τρεχοντας....και εγω να καθομαι σαστισμενος μπροστα απο το αυτοκινητο......ρημαγμενο...........ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ.....και ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ......

post-51-1416071244,3546_thumb.jpg

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Απολογισμος του ολου σκηνικου.....2500 και ψυχολογια......:TD:

Ευτυχως δεν επαθα εγω τιποτα....προσπαθησα τουλαχιστον την επομενη μερα να ειμαι καλα λογω του γαμου και μονο....

post-51-1416071244,3793_thumb.jpg

Δώξα το θεό που δεν έπαθες τπτ...

Κρίμα το Leonaki ήταν πανέμορφο!!! Αντε να το κάνεις όπως το είχες ;) Κουράγιο... ’ντε και να βιον ανθόσπαρτο στην αδερφή σου ;)

ΕΥΤΥΧΩΣ είσαι εσύ καλά . όλα τα άλλα γίνονται .

Αν ήσουν στην επαρχεία και χτύπαγες κανένα πρόβατο ή αγελάδα θα τη είχες γ.

Και πάλι περαστικά

αφου εισαι καλα, μη σε νοιαζει για τα σιδερα. :) :) καλα να ημαστε να τα πληρωνουμε επειδη γουσταρουμε.

αντε, σειρα σου τωρα.. του χρονου διπλος :p

Ευχαριστω πολυ παιδες. Οντως θα γινει παλι οπως ηταν πριν. Ηδη εχει βγει απο το συνεργειο και την Τριτη θα παει παλι για το bodykit που φορουσε. Απλα ειναι το γαμωτο της υποθεσης.

Και πιο πολυ απ'ολα ξενερωσα με τον θειο μου(αυτον που πηγα στο ξενοδοχειο με την οικογενεια), ξαδελφος του πατερα μου, ο οποιος προσφατα κερδισε μερικα εκκατομυρια δραχμες στο Τζοκερ. Δεν περιμενα να μου δωσει λεφτα...ακομα και να μου εδινε δεν θα τα επαιρνα, απλα με ξενερωσε γιατι ηταν ο μονος που δεν ηρθε να μου μιλησει....να μου πει εστω τα τυπικα....οτι λαμαρινες και πλαστικα ειναι και φτιαχνονται.....Αυτα που λενε ολοι σε τετοιες καταστασεις....

Αρχική απάντηση από .38-.45

αντε, σειρα σου τωρα.. του χρονου διπλος :p

Αν εννοεις να γινω 184 κιλα ευχαριστω δεν θα παρω...Αν παλι εννοεις να παντρευτω...ευχαριστω αλλα ΠΑΛΙ δεν θα παρω..... :p

Να σου πώ τα πλαστικά που έφυγαν έγιναν σκ@τ@?? Θα βάλεις καινούργια? Η θα τα σουλουποώσεις και θα βάλεις τα ίδια?

περαστικά... πόνεσα κι εγώ...

ψηλά το κεφάλι, πάλι καλά που είσαι μια χαρά, το λιοντάρι θα ξαναβρυχάται σε λίγο καιρό...

συγχαρητήρια για την αδερφή σου, να ζήσουν τρισευτυχισμένοι!

ελα βρε...δεν ειναι και τοσο μεγαλη η ζημια... σιγα σιγα 8α το ξαναφερεις εκει που ηταν.. Τα χερια και τα ποδια δεν γινονται οπως ηταν... Εσυ να εισαι καλα...

Ελα ρε! Κριμα, αλλα πλαστικα και λαμαρινες δε τα λυπαμαι. Να εισαι καλα και αυτα δεν ειναι τιποτα. Δεν ειναι μικρο το ποσο, αλλα σε λιγο καιρο θα το λες σαν αστειο

Aμαν βρε Ζαχο στο ματιάξανε το αμάξι .Κριμα ........................

ΝΑ χαίρεστε το καινούργιο ζεύγος και οτι καλύτερο στην νεα τους ζωή.............

Αρχική απάντηση από jax7480

Αν παλι εννοεις να παντρευτω...ευχαριστω αλλα ΠΑΛΙ δεν θα παρω..... :p

Ελα ρε δεν ειναι τοσο άσχημα ποιος σε τρομαξε έτσι?ΠΑντως εχεις δίκιο ακόμα είναι πολυ νωρίς για τέτοια πράγματα

Ζαχο περαστικα φιλε.Να σου ζησει η αδερφη ,και ξερεις την αποψη μου περι αμαξιων.Τα σιδερα να πανε να *αμηθουυν.Εμεις να μαστε καλα/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.