madtracker Ιούλιος 6, 2013 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 καμια ιδεα για πισω βασεις μηπως εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούλιος 6, 2013 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 η basis είναι αυτές μπορείς να βάλεις και τα καλώδια μέσα στο σωλήνα εγώ βιαστικά τα έκανα τα αφησα χυμα Brateck SS-01 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 6, 2013 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 Αν είσαι με optical στα Logitech, δεν έχεις surround sound σε παιχνίδια, μόνο ταινίες. Για παιχνίδια θα τα βάλεις στην κάρτα ήχου αναλογικά. Για βάσεις κοίτα και στην παρουσίαση που είχα κάνει για τα ηχεία.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Ιούλιος 6, 2013 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 ναι σκέφτομαι να πάρο και κάρτα ήχου αλλα η μητρική μου έχει ένα θέμα σε αναλογικό. 1 το test δεν το παίζει σωστά στα ηχεία και αναλογικά δεν βγάζει τόσο σωστό ήχο στη μουσική παίζεται καλά ακούγεται όλα αυτά πιστεύω μια καρτούλα ήχου θα είμαι super μετά ..ASUS XONAR D1 - -CREATIVE SOUND BLASTER Z RETAIL - - η d2 δεν ξέρω γιατί είναι και ακριβή μήπως είναι πολύ για μένα τι προτείνεις ? για games πρώτα και μετά μουσική ASUS XONAR D2/PM - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
madtracker Ιούλιος 6, 2013 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 xonar d2 απο μενα! πολυ ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xoxos Ιούλιος 6, 2013 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 μακρια απο sound blaster την πηρα εγχ και κλαιω τα λευτα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.