nikgr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2013 Πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απο καλοκαιρινό σινεμαδάκι σε ανοιχτό χωρο με έναν HD projector. Η κινηματογραφική αίσθηση δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία TV μέσα σε 4 κλειστους τοίχους! :no: Δεν είναι απαραίτητα ούτε ειδικά πανιά ούτε τίποτα. Ένας μεγάλος τοίχος, σχετικά λείος και είμαστε έτοιμοι! Να και το δικό μου "panel" 140 ιντσών την ημέρα: (επιφάνεια όσο 10Χ 42αρες TV!) και η νύχτα γίνεται μέρα με έναν Benq "ξυράφι" στα 1080p ! Ικανός να κατεβάσει τα σαγόνια απ' όποιον δει την ευκρίνεια απο κοντά. και μια φωτο απ' τον κήπο μου!: H αδυναμία μου! :yes4: Παϊδάκια στα κάρβουνα, κρυα μπυρίτσα και ταινιούλα στη δροσιά! :yes4: Το κόστος απόκτησης ενός HD projector μικρότερο απο μια καλή TV και η απόλαυση πολλαπλάσια. Τολμήστε το και δε θα το μετανιώσετε! Trust me!:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 One day I will do it...Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Μάϊος 28, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Aπο ηχο τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Αμα δοκιμασεις δεν υπάρχει πίσω γύρισμα ποιον έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 28, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Με τα βρωμοκούνουπα τι κάνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilahed Μάϊος 28, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Με τα βρωμοκούνουπα τι κάνεις ? Με αυτον τον χωρο ακομα και τα κουνουπια την ταινια θα βλεπουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 ναι καλα ολα αυτα , αλλα δε μας λες και που θα βρουμε και τετοια αυλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 28, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Ακόμη και με παλαιότερης γενιάς προτζέκτορα η αίσθηση είναι απίστευτη. Εγώ πήρα προ διετίας έναν Panasonic AE700 και για ταινίες δεν υπάρχει.Το πρόβλημα είναι ότι τον ξεχνάς την μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikgr Μάϊος 28, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Αμα δοκιμασεις δεν υπάρχει πίσω γύρισμα ποιον έχεις; Ton Benq W1060 έχω αν και πλέον έχει αντικατασταθεί απ' τον W1070. Κουνούπια ευτυχώς δεν έχουμεν. Ακόμα τουλάχιστον. Πάντως έχω και ένα ηλεκτρονικό εντομοαπωθητικό που κάνει δουλειά αν χρειαστεί. Πάνε άλλοι και αγοράζουν όσο πιο μεγάλη LED μπορούν δίνοντας πάνω απο χιλιάρικο, ενώ με 750 euro θα μπορούσαν να έχουν τον πιο value for money προτζέκτορα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (benq W1070) με 10πλάσιο "κάδρο"! Ηχεια έχω τα Crystal audio TX-T2-12 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 28, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Κρατήστε το προτζέκτορα και τα ηχεία και δώστε μου τον κήπο ωρέ :jump1::jump1: Μπράβο ρε συ δε σου κρύβω ότι ζηλεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikgr Μάϊος 28, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 thanks karmen. Ναι ο κήπος είναι ολος δική μου πατέντα και υλοποίηση. Αποτελείται απο τριανταφυλλιές και μικρές γαρυφαλιές κατά βάση, μερικά φοινικάκια, τούγιες, λευκα μαρμαροβότσαλα και έγχρωμες ψηφίδες με τις οποιες έχω φτιάξει διάφορα σχηματάκια στις γωνίες. Μεταξύ αυτών και το σήμα της BMW ως πορωμένος μπεμβεδάκιας. Πιο ωραία φαίνεται το βράδυ με τον κρυφό φωτισμό προς τον τοίχο. (η φωτογραφική υπερτονίζει λίγο το φωτισμό, ειναι πιο απαλός) Χρόνο και λίγο μεράκι χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 28, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Να τος δικος μας! Ωραιο το setup σου και ο κηπακος! Εισιτήρια ποτε κόβουμε για προβολή ? [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 28, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 βρε το μοντάρισμα το αναλαμβάνω το χώρο μου τον δίνεις? Υδρόψυκτο θα το κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 28, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Χρόνο και λίγο μεράκι χρειάζεται. και χώμα Ωραία δουλειά να'στε καλά να το φχαριστηθείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάϊος 28, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 Ωραιο το setup σου και ο κηπακος! Εισιτήρια ποτε κόβουμε για προβολή ? [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] ^Proper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 29, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 ^Proper Μισό μέτρο τείχος είναι, κάνε ένα πήδο και δες τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vale2000 Μάϊος 29, 2013 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Φοβερός ο κήπος και το setup...με τους γείτονες τι γίνεται;'Εχεις κανένα θέμα λόγω ήχου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikgr Μάϊος 29, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 έχω μια σπαστική γρια απο απέναντι πολυκατοικία που έχει σκάσει απ' τη ζήλια της και την ενοχλούν ακόμα και τα φώτα του κήπου μου. Την τυφλώνουν λέει!"τι το κάναμε εδώ μου λέει... Σινεμά!?" (κωλόγρια!)Δεν της δινω σημασία. Τη διαολόστειλα μια μέρα όπως της έπρεπε και το βούλωσε.Σέβομαι πάντως τις ώρες κοινής ησυχίας και χρησιμοποιώ τα μικρά ηχειάκια του υπολογιστή οταν βγάζω τον προτζέκτορα στην πυλωτή μου. (σε μονοκατοικία μένω)Δεν μ' αρέσει να ενοχλώ αλλα ούτε θα κάνει κουμάντο στο σπίτι μου το κάθε στραβόξυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vale2000 Μάϊος 29, 2013 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Χα χα...άστην να γκαρίζει...απόλαυσε το σκηνικό που έχεις στήσει και μη δίνεις σημασία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Μάϊος 29, 2013 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 με το θεμα ασφαλεια τι κανεις?αν μπουκαρουν στην αυλη ξυλωνουν προτζεκτορα ευκολα κοινως?γιατι αποτι καταλαβα ειναι σε κοινη θεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.