Jump to content

Σπιτικό θερινό σινεμά με έναν HD projector

nikgr

Recommended Posts

Πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση απο καλοκαιρινό σινεμαδάκι σε ανοιχτό χωρο με έναν HD projector. Η κινηματογραφική αίσθηση δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία TV μέσα σε 4 κλειστους τοίχους! :no:

Δεν είναι απαραίτητα ούτε ειδικά πανιά ούτε τίποτα. Ένας μεγάλος τοίχος, σχετικά λείος και είμαστε έτοιμοι! :victory:

Να και το δικό μου "panel" 140 ιντσών την ημέρα: (επιφάνεια όσο 10Χ 42αρες TV!)

2h5np01.jpg

και η νύχτα γίνεται μέρα με έναν Benq "ξυράφι" στα 1080p ! :T:

Ικανός να κατεβάσει τα σαγόνια απ' όποιον δει την ευκρίνεια απο κοντά.

344f3vt.jpg

και μια φωτο απ' τον κήπο μου!: H αδυναμία μου! :yes4:

2cijtx0.jpg

Παϊδάκια στα κάρβουνα, κρυα μπυρίτσα και ταινιούλα στη δροσιά! :yes4: :T:

Το κόστος απόκτησης ενός HD projector μικρότερο απο μια καλή TV και η απόλαυση πολλαπλάσια.

Τολμήστε το και δε θα το μετανιώσετε! Trust me!:smoke:

Ακόμη και με παλαιότερης γενιάς προτζέκτορα η αίσθηση είναι απίστευτη. Εγώ πήρα προ διετίας έναν Panasonic AE700 και για ταινίες δεν υπάρχει.

Το πρόβλημα είναι ότι τον ξεχνάς την μέρα.

Αμα δοκιμασεις δεν υπάρχει πίσω γύρισμα :p ποιον έχεις;

Ton Benq W1060 έχω αν και πλέον έχει αντικατασταθεί απ' τον W1070.

Κουνούπια ευτυχώς δεν έχουμεν. Ακόμα τουλάχιστον. Πάντως έχω και ένα ηλεκτρονικό εντομοαπωθητικό που κάνει δουλειά αν χρειαστεί.

Πάνε άλλοι και αγοράζουν όσο πιο μεγάλη LED μπορούν δίνοντας πάνω απο χιλιάρικο, ενώ με 750 euro θα μπορούσαν να έχουν τον πιο value for money προτζέκτορα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή (benq W1070) με 10πλάσιο "κάδρο"!

Ηχεια έχω τα Crystal audio TX-T2-12 5.1

thanks karmen.

Ναι ο κήπος είναι ολος δική μου πατέντα και υλοποίηση.

Αποτελείται απο τριανταφυλλιές και μικρές γαρυφαλιές κατά βάση, μερικά φοινικάκια, τούγιες, λευκα μαρμαροβότσαλα και έγχρωμες ψηφίδες με τις οποιες έχω φτιάξει διάφορα σχηματάκια στις γωνίες.

Μεταξύ αυτών και το σήμα της BMW :pleasantry: ως πορωμένος μπεμβεδάκιας. :inlove:

Πιο ωραία φαίνεται το βράδυ με τον κρυφό φωτισμό προς τον τοίχο. (η φωτογραφική υπερτονίζει λίγο το φωτισμό, ειναι πιο απαλός)

2ztdhde.jpg

6nxojo.jpg

Χρόνο και λίγο μεράκι χρειάζεται.

έχω μια σπαστική γρια απο απέναντι πολυκατοικία που έχει σκάσει απ' τη ζήλια της και την ενοχλούν ακόμα και τα φώτα του κήπου μου. Την τυφλώνουν λέει!

"τι το κάναμε εδώ μου λέει... Σινεμά!?" (κωλόγρια!)

Δεν της δινω σημασία. Τη διαολόστειλα μια μέρα όπως της έπρεπε και το βούλωσε.

Σέβομαι πάντως τις ώρες κοινής ησυχίας και χρησιμοποιώ τα μικρά ηχειάκια του υπολογιστή οταν βγάζω τον προτζέκτορα στην πυλωτή μου. (σε μονοκατοικία μένω)

Δεν μ' αρέσει να ενοχλώ αλλα ούτε θα κάνει κουμάντο στο σπίτι μου το κάθε στραβόξυλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.