Jump to content

Ο Λαμπης και οι φατσουλες του

paschalia

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

ΓιαγκΤ ο γραπτος λογος ποτε δεν προκειται να παρηκμασει οσες φατσουλες και να μπαινουν στα κειμενα του . και ουτε και οι εικονες .

Αλλη δυναμικη εχει μια εικονα και ενα γραπτο και αλλη μια απλη φατσουλα (που ειναι απλα για διασκεδαση )

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 10:19]

ΓιαγκΤ ο γραπτος λογος ποτε δεν προκειται να παρηκμασει οσες φατσουλες και να μπαινουν στα κειμενα του . και ουτε και οι εικονες .

Αλλη δυναμικη εχει μια εικονα και ενα γραπτο και αλλη μια απλη φατσουλα (που ειναι απλα για διασκεδαση )

Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου αρκεί να το αποδείξεις.

Δοκίμασε για τους επόμενους 3 μήνες να γράφεις χωρίς να τις χρησιμοποιείς.

Ma καλε μου , σπανια χρησιμοποιω .

Προτιμω ο αλλος να καταλαβει απο το γραπτο μου το υφος του παρα απο καποια φατσουλα η οποια θα το υποβιβασει .

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 14:51]

Αν κάτι που γράφτηκε σε κάνη να βαριέσαι απλά το αγνοείς.

Δεν είναι ανάγκη να διαφημίζεις την αποτυχία της διαπαιδαγώγησης σου.

Έγραψες (=:worship: )

Στο θέμα της χρήσης αισθηματογράφων (ελεύθερη μετάφραση - παράφραση της λέξης emoticon) συμφωνώ μαζί σου, αλλά καταθέτω την ακόλουθη ένσταση.

Ο γραπτός λόγος μπορεί να είναι πλούσιος αλλά - κατα τη γνώμη μου - δεν μπορεί να αντικαταστήσει την γλώσσα του σώματος η οποία στο προφορικό λόγο συμπλήρωνε την έννοια των λεγόμενων μας. Για παράδειγμα, αμα απευθυνθώ σε σένα και σου πω "Θα σε σκοτώσω" δεν ξέρεις σε καμμία περίπτωση αν μιλάω σοβαρά ή αν το λέω για πλάκα. Δεν μπορείς να το ξέρεις γιατι δεν μπορείς να ακούσεις τη χροια της φωνής μου και να δείς την έκφραση του προσώπου μου. Αυτό το κενό πιστεύω οτι προσπαθούν να καλύψουν οι αισθηματογράφοι (emoticon)

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:19]

Έγραψες (=:worship: )

Στο θέμα της χρήσης αισθηματογράφων (ελεύθερη μετάφραση - παράφραση της λέξης emoticon) συμφωνώ μαζί σου, αλλά καταθέτω την ακόλουθη ένσταση.

Ο γραπτός λόγος μπορεί να είναι πλούσιος αλλά - κατα τη γνώμη μου - δεν μπορεί να αντικαταστήσει την γλώσσα του σώματος η οποία στο προφορικό λόγο συμπλήρωνε την έννοια των λεγόμενων μας. Για παράδειγμα, αμα απευθυνθώ σε σένα και σου πω "Θα σε σκοτώσω" δεν ξέρεις σε καμμία περίπτωση αν μιλάω σοβαρά ή αν το λέω για πλάκα. Δεν μπορείς να το ξέρεις γιατι δεν μπορείς να ακούσεις τη χροια της φωνής μου και να δείς την έκφραση του προσώπου μου. Αυτό το κενό πιστεύω οτι προσπαθούν να καλύψουν οι αισθηματογράφοι (emoticon)

Σε μεγάλο ποσοστό έχεις δίκιο. Η εύκολη λύση όμως σε αποτρέπει από την προσπάθεια εύρεσης λύσης.

ΠΧ. Αν πω: Θα σε αποδημήσω εις Κύριον αν συνεχίσεις αστρολάβε, δεν νομίζω ότι δεν θα γίνει αντιληπτό ότι αστειεύομαι!!

ΥΓ.Κρίνοντας τα αυτόνομα, μερικά είναι έργα τέχνης.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αν κάτι που γράφτηκε σε κάνη να βαριέσαι απλά το αγνοείς.

Δεν είναι ανάγκη να διαφημίζεις την αποτυχία της διαπαιδαγώγησης σου.

Ει! Πλάκα έκανα! Και η διαπαιδαγώγησή μου είναι μια χαρά αν θες να ξέρεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.