ea6gka Ιούλιος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 στρωσαμε και το νεο - τερμα - πισι , δε παιρνει και βραβειο αλλα νομιζω τακτοποιηθηκε μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 4, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2008 στην θέση της Gtx φανταστείτε μία 7950Gt γιατί η Gtx δεν με συμπάθησε σε λίγο έχουμε αλλαγές θα βγει η 7950Gt και θα μπουν 2 4850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Δεκέμβριος 7, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Μπράβο παιδιά.. εδώ με το παλιό πισακι που θα μείνει ακόμα παλιό μια που μπηκε νέο μοτέρ 240αλογατα στο καρο toyota. Ελπίζω παρά τα γεράματα μου να μπορώ να παραμείνω μέσα στις εξελίξεις τις εποχής και να σας αρέσει.. το ποσταρα τωρα θα το ποσταρω και μετά απο κάνα μήνα εε. ειμαι εναs περιφανος moder απο νεα χρονιά δλδ την πρώτη στιγμή που θα βρω χρόνο θα του κάνω κάποια μικρά update με νεα αντλία, +1 ψυγείο ακόμα (μπορεί και +2) ,νεα πράσινα πλεξυ στο τανκ και πράσινα λάστιχα. (οχι απο τον κήπο) και νεα θεση για τους δισκους.. οσο για το hardware αφού δεν παίζω παιχνίδια μου κάνει την δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Δεκέμβριος 8, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Update [ATTACH]4395[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 8, 2008 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 αντε να βαλω και το δικο μου οπως ειναι τωρα . [ATTACH]4396[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 8, 2009 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Περισσότερες Φωτογραφίεςhttp://www.outofspecs.gr/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=92καιhttp://www.outofspecs.gr/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 8, 2009 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 ειναι καλη πρακτικη να βαζεις ενα πισι πανω σε ενα γουφερ σαν και αυτο? μην γινει καμμια στραβη με το δισκο και ετσι φοβαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 8, 2009 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Εχουν μαγνητική θωράκιση νομίζω. Εκτος αυτου οταν παιζεις δυνατα..δεν χοροπηδάει το Pcaki?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 8, 2009 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Έχει λαστιχένια ποδαράκια Άσε που σχεδόν ποτέ δεν παίζει δυνατά... Όσο για τη μαγνητική θωράκιση, το ίδιο πιστεύω και γώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 16, 2009 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 Case: Silverstone Sugo SST-SG04B-H Black MB: DFI Lanparty JR GF9400 T2RS CPU: E5200 2.5Ghz RAM: Corsair DDR2 800Mhz 2x2GB Cl4 GPU: 8800GTX HDD: 2x250GB Seagate @ Raid-1 PSU: COOLERMASTER RS-460 Passive PFC για να είναι συμβατό με το UPS. Fan Controller: AKASA AK-FC-06-BK BLACK FAN CONTROLLER JUNIOR 3,5" Αντικατέστησε το Tai-Chi και πλέον χωράω και εγώ στο γραφείο. Ωραίο και συμαζεμένο αλλά κάνει αρκετή φασαρία, φυσικά στο γραφείο δεν ενοχλεί. Μπελαλίδικο στο στύσιμο, έτσι και δεν τα κάνεις με τη σειρά που λέει το εγχειρίδιο θα τα ξανακάνεις απο την αρχή. Δεν είναι ίδιο με αυτό που έγινε παρουσίαση στο lab. Η διαφορά τους είναι οτι το δικό μου δεν έχει αλουμινένια βάση για τους δίσκους αλλά διάτρητη λαμαρινένια. Τη ψύξη του επεξεργαστή έχει αναλάβει μία παλίά Zalman CNPS7700-Cu και της κάρτας γραφικών μία THERMALTAKE CL-G0116 DUORB AX. Περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery http://www.outofspecs.gr/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 16, 2009 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 Πολύ καλώδιο ρε μαν Δεν έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες έτσι που είναι όλα στριμωχτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 16, 2009 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 Φαίνονται πιο στριμωχτά απο οτι είναι στη πραγματικότητα.Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες, λίγο πιο ανεβασμένες απο το Tai-Chi.Έχει δύο ανεμιστήρες 120mm μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 26, 2009 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 O S. Claus ήρθε νωρίς φέτος Έφερε ένα Corsair Obsidian και ένα Corsair H50. Και τα δύο φανταστικά κομμάτια, κάνουν πραγματικά τη ζωή σου εύκολη. Ακόμα και για μένα που δεν γουστάρω να τακτοποιώ καλώδια. Είχα και ένα waterblock της ΕΚ για την 4870χ2 και κάτι περισευούμενα κομμάτια, υδρόψυξής οπότε την έβαλα σε ένα 2πλό χοντρό ψυγείο και τώρα είναι τζάμι. Καλή η accelero xtreme αλλά υδρόψυξη δεν είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 26, 2009 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 Χεχε άντε σιγά σιγά να νοικοκυρεύεσαι Ιγνατιε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 27, 2009 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2009 με γεια τα κουβαδακια!!! εχω την εντυπωση πως το αδικεις το κουτι, πρωτα με τις χαμηλης ποιοτητας φωτογραφιες και επειτα με την διαταξη των σωληνων. Το κουτι ειναι τεραστιο, σιγουρα μπορεις να κανεις κατι καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 27, 2009 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2009 με γεια τα κουβαδακια!!! εχω την εντυπωση πως το αδικεις το κουτι, πρωτα με τις χαμηλης ποιοτητας φωτογραφιες και επειτα με την διαταξη των σωληνων. Το κουτι ειναι τεραστιο, σιγουρα μπορεις να κανεις κατι καλυτερο Συμφωνώ. Κάποια στιγμή, αφού το μελετήσω καλύτερα, θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο. Αυτή τη φορά έκανα δουλειά με συμαζέματα, ούτε τα ρακόρ που ήθελα δεν είχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 4, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Nα και 2 φωτογραφιες απο το δικο μου.. και μια με αναμμενη τη λαμπα πισω απο το νερο.. live ειναι πολυ πιο ωραιο.Τωρα φαινεται λες και αναψε κανας προβολεας απο πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 5, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 Πολύ καλό φαίνεται τη νύχταΤη μέρα πως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 5, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 Πολύ καλό φαίνεται τη νύχταΤη μέρα πως είναι? Αν η ερωτηση παει σε μενα...ξερω γω ..εμενα μ'αρεσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 5, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 Αν η ερωτηση παει σε μενα...ξερω γω ..εμενα μ'αρεσει.. Καμιά φωτο μέρα εννοούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.