koumle Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2008 Για να παίρνουμε ιδέες, να βλέπουμε πατέντες και να μαθαίνουμε!! Ας κάνω την αρχή! Μόνο που εδώ είμαι με το παλιό Hardware.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Φεβρουάριος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Και το δικό μου. Κλειστό, ανοιχτό αν το βάλω ο xrist θα με κυνηγίσει. Χαμός γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάρτιος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2008 να και το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 3, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Μιας και τελείωσε και η εξεταστική, πήραμε πάλι τα α@@@@@α μας, είπα να κάνω το μεγάλο βήμα και να αποχωριστώ τους Athlonες που τόσο πολύ αγάπησα και να πάω για αλλά μέρη... Ετσι πήρα έναν Ε2160, μια 965-DS4, μια 7800GT και 2x1gb crucial value 667(D9FTB). Να τα αποτελέσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Μάρτιος 3, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 here i am δεν το εχω τελειωσει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 @mech5107Πολυ καλο!το μονο ψεγαδι που βρηκα ειναι αυτη η "αταριαστη" διχρωμια...καλυτερα δοκιμασε να χρωματισεις το νερο μπλε.@subzeroθες δουλεια...αλλα μην πτοεισαι! ολοι απο καπου ξεκινησαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 3, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Το είχα παλιά χωρίς χρώμα, αλλά με τα led από τους ανεμιστήρες φαινόταν μπλε...Δεν λέω καλό, αλλά έτσι μου αρέσει περισσότερο η διχρωμία...πάει με τα χρώματα της Gigabyte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 να και το δικο μου Aντε μπράβο Αντώνη..... τώρα που έφυγαν τα καλώδια έδειξε πολύ ωραίο.:finger006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Μάρτιος 3, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Θα βάλω κι εγώ το δικό μου κουτί, για να ζηλέψουν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Λοιπόν, αρχίζουμε. Αναγκαστικά θα δείξω και λίγο από το γραφείο μου, καθότι αυτό φιλοξενεί πλέον το DVD-R Συνεχίζουμε. Η υδρόψυξη είναι λεζάντα. Μην ακούτε Eleven, Unseen, Vag, Hadji_a και σία. Λεζάντα λέμε. Αέρας κοπανιστός φορ δε γουίν. Τέλος διαβάζω για cable management και χαζομάρες. Έλεος. Σας πουλάει λεζάντα ο xrist αυτή τη φορά. Τα καλώδια σωστό είναι να τα στουμπώνουμε όπου βρούμε, αν δεν φαίνονται, καλώς, αν πάλι φαίνονται, τί να κάνουμε, στον κ@λο μας να τα βάλουμε? Το ποστ αφιερώνεται στον koumle (whoaaaaaa) που μου την είπε για το κουτί μου! υ.γ. Εννοείται ότι όλο το παραπάνω γράφτηκε σαν αστείο και μόνο, καθότι έχω άλλη μια εργασία μέχρι την παρασκευή και δεν τελειώνει επιτέλους αυτή η εξεταστική. Ζητώ συγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον, κι εννοείται ότι το ποστ είναι στη διάθεση των mods/admin για delete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 3, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 xaxaxa ωραίος Γιώργομη τους ακούς ρε το κουτί σου μαμαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 3, 2008 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Μάρτιος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 ε τον παλιο leecher σε 5 δίσκους ταυτόχρονα κατεβάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 4, 2008 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάρτιος 4, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Το ποστ αφιερώνεται στον koumle (whoaaaaaa) που μου την είπε για το κουτί μου!WHOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAΚαι δε με λες Gonzo ??? ...Είχατε και στο χωριό σου PC Power & Cooling ?????WHOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 4, 2008 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Και το δικο μου τενεκεδακι με φλας [ATTACH]2019[/ATTACH] χωρις φλας [ATTACH]2017[/ATTACH] και απο πλαγια [ATTACH]2018[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Μάρτιος 6, 2008 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 Για σας παλικαρια... Με το καλός όρισες στο συγκεκριμένο θέμα βλέπεις το κουτί του "koumle" και λες τι να το βάλω τώρα το δικό μου μετά από αυτό... Αστο καλύτερα καλά κάθεται εκεί που είναι... Αλλα θα το βάλω μονο και μονο για να μου πείτε καμια ιδέα - πρόταση. Ευχαριστώ εκ τον προτερων. Και μια ποιο παλιά αλλα δεν άλλαξε η μούρη του από τότε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuadCore Μάρτιος 8, 2008 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkonto Μάρτιος 8, 2008 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2008 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ανιψάκι μου (koumle) για την βοήθειά του. Βασικά εγώ κοίταζα μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis Μάρτιος 9, 2008 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 ποιος είναι αυτός ο τραγουδιστής ρε zak?..... [ATTACH]3352[/ATTACH] [ATTACH]3353[/ATTACH] [ATTACH]3774[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.