Jump to content

θέλω βοηθεια με την κατασκεβη ανεμιστιρα

Pantelis1396

Recommended Posts

καταρχας επιδη μας επιβαλουν την χριση Ελληνικων προειδοπειω οτι στιν ορθογραφια μου θα διτε κατι τρελα!! (αν και ειμαι Ελληνας :suicide:) :tomato: λειπων πειρα ενα μοτερ απο τιλεκατεφθηνομενο του εβαλα εναν ελικα απο παλιο μικρο ανεμιστιρα και το κολισα σε μια βασι αλλα οταν του εβαλα τροφοδοσια ζεστενοταν πολυ το τραφοδοτικο το οπειο ηταν 9V 330mA και καεικε! μετα χρισιμοπειεισα ενα που εφτιακσα εγω 12V 1Α αλλα και αφτο δεν αντεξε πολυ! το πιγα σε ενα μαγαζι και μου ειπε οτι χριαζετε επειδι αφτο τραβαει πολυ ρευμα τροφοδοτικο PC για να μπορει να παρει τα αμπερ που χριαζετε! αφτο το μοτερ απο οτι μου ειπε αντεχει περιπου 10Α αν και απιστεφτο! που μπορω να βρω φτινο αλλα να κανει για αφτην την δουλια?

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

καταρχάς καλώς ήρθες

κατα δεύτερον είσαι σε λάθος κατηγορία:p

κατα τρίτον πήρες μοτεράκι που είχε τηλεκατευθυνόμενο που παίρνουν 2-3-4 μπαταρίες ΑΑΑ και του έκατσες πάνω τους μετ/στες

αυτοί ήταν dc έτσι?

δεν μου απάντησες όμως

μοτερ που δουλεύουν στα 3v έχεις?

γτ αν ναι τότε πολύ λογικό να σου κέγονται oi μετ/στες

Βρες ενα τροφοδοτικο με ιδια ταση τοτε ~7v που να δινει και λιγο ρευματακι ομως...2-3A παραδειγμα... Αλλιως παλι θα στο καψει.

exactly

Πωπωπω καλά πάμε :giveup:

Δεύτερο περιστατικό σήμερα με θέμα γραφης/ασέλγειας της γλώσσας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το ΝΑ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, η καλύτερη λύση που έχω να προτείνω, είναι να μη πάρεις καθόλου βοήθεια.

οποτε να φτιαξω ενα τροφοδοτικο με αφτα τα χαρακτιριστικα?

να φτιάξεις?

είσαι σίγουρος?

ξέρεις τι είναι το τροφοδοτικό και από τι βαθμίδες αποτελείτε και πως κατασκευάζεις pcb?

οποτε να φτιαξω ενα τροφοδοτικο με αφτα τα χαρακτιριστικα?

Nαι. Μηπως ομως θα σου βγει πιο φτηνο να παρεις εναν ανεμιστηρα υπολογιστη(12v) αφου εχεις ηδη τροφοδοτικο 12v-1Α?

Πωπωπω καλά πάμε :giveup:

Δεύτερο περιστατικό σήμερα με θέμα γραφης/ασέλγειας της γλώσσας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το ΝΑ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, η καλύτερη λύση που έχω να προτείνω, είναι να μη πάρεις καθόλου βοήθεια.

δεν είσαι εντάξει, σε βρίσκω κάπως σκληρή

εντάξει όταν ξέρεις ορθογραφία και τα βλέπεις λάθος σου βγάζουν τα μάτια αλλά αυτός δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης

ούτε έβρισε ούτε κορόιδεψε κανέναν

σκέψου να στο κάνανε εσένα αυτό

καταρχας karmen1983 το θεμα μου με την ορθογραφια το ξερω και μονος μου και το ανεφερα απο την αρχη για να μην εχω ακριβος αφτο τα αριτικα και κακογουστα σχολεια! αφτο το προβλιμα το παλεβς πολυ καιρο και δεν καταφερνω κατι!

Δευτερον ειμαι σε ΕΠΑΛ και 8α μπω τωρα στην τριτη λεικειου εχς παρει την ιδικοτιτα ηλεκτρονικος οποτε ξερω αρκετα πραγματα! το τροφοδοτικο για παραδηγμα 12V 1Α εγω το εφτιαξα απο το 0!

δεν είσαι εντάξει, σε βρίσκω κάπως σκληρή

εντάξει όταν ξέρεις ορθογραφία και τα βλέπεις λάθος σου βγάζουν τα μάτια αλλά αυτός δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης

ούτε έβρισε ούτε κορόιδεψε κανέναν

σκέψου να στο κάνανε εσένα αυτό

Μάλλον δε κατάλαβες τι με ενόχλησε. Και όχι και τίποτα άλλο το έχω και με κεφαλαία, όπως το έγραψε.

Αν έλεγε έχω ένα θέμα γραφης, αλλά σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει, ξέρεις πόσο τεράστια διαφορά θα είχε; Ανταυτού τόνισε αυτό που τον ενδιαφέρει και τίποτα άλλο.

Ελπίζω τώρα να με κατάλαβες καλύτερα.

Δευτερον ειμαι σε ΕΠΑΛ και 8α μπω τωρα στην τριτη λεικειου εχς παρει την ιδικοτιτα ηλεκτρονικος οποτε ξερω αρκετα πραγματα! το τροφοδοτικο για παραδηγμα 12V 1Α εγω το εφτιαξα απο το 0!

τότε πάσο

φτίαξε και άμα θες τπτ πες μας

υπάρχουνε και ιδικοί μάστορες εδώ για τα psu:hehe:

απλά να έχεις υπόψην σου ότι το psu σου πρέπει να είναι στην τάση λειτουργίας του μοτερ

αυτό τώρα δεν θα τραβάει πολλά Α αλλά δώσε γτ το θέμα με το μοτέρ είναι ότι τραβάνε ρεύμα στην εκκίνηση από ότι θυμάμαι γύρω στις 3 φορές το ονομαστικό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.