MV040 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2013 εδώ και 3 μέρες κάθε φορά που ανοίγω το laptop κάνει 5 εγκαταστάσεις των windows updates.τις ίδιες κάθε φορά και μάλιστα έχοντας ολοκληρωθεί επιτυχώς όλες τις προηγούμενες φορές... καμία λύση έχουμε? (προσωρινά έχω αποεπιλέξει την αυτόματη ανανέωση, αλλά έχω την εντύπωσηότι κάτι παίζει με το registry... για αυτό και το κάνω θέμα)(αν βοηθά θα τις αναφέρω το απόγευμα. έχω την εντύπωση ότι είναι σχετικές με το net framework 4)
obelix7 Μάϊος 27, 2013 #2 Μάϊος 27, 2013 Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το 4.5 και να το εγκαταστήσεις μόνος σου. Κοίτα μέτα τι ενημερώσεις έχει και αν τις κάνει Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
MV040 Μάϊος 27, 2013 Author #3 Μάϊος 27, 2013 γιατί κάνει όμως τις ίδιες και τις ίδιες συνέχεια...; αυτό είναι το θέμα.
xalaros Μάϊος 27, 2013 #4 Μάϊος 27, 2013 το πιο πιθανό είναι πως έχει "κολλήσει" κάτι με την υπηρεσία των Windows Update.ΤΡέξε το εργαλείο απο το παρακάτω site για να κάνεις μια επαναφορά της υπηρεσίας, κάνε επανεκκίνηση του υπολογιστή και τσέκαρε ξανά τις ενημερώσεις. Εγκατέστησε ότι σου βγάλει και δες εάν σου ξαναπροτείνει να εγκατασταθούν οι ίδιες στην επόμενη επανεκκίνηση.Με ποιον τρόπο μπορώ να επαναφέρω στοιχεία του Windows Update;
MV040 Μάϊος 28, 2013 Author #6 Μάϊος 28, 2013 έκανα ότι προτάθηκε. κατέβασα το 4.5 και εβαλα το fix των windows updates και μεχρι στιγμής όλα φαίνονται καλα... ευχαριστω!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.