fits79 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2013 Καλησπέρα. Γιατί στα win7 καθε φορα που συνδεω ενα διαφορετικο ρουτερ μου βγαζει την παρακατω εικονα: και ακόμα και το τετραγωνάκι να τσεκάρω κάθε φορά που συνδέω ένα νέο ρουτερ μου δημιουργεί μια νέα ομάδα και την ονομάζει δίκτυο 1 δίκτυο 2 κ.τ.λ. Πως γίνεται ΝΑ μην δημιουργεί για κάθε ρουτερ που συνδέω διαφορετική ομάδα ρουτερ και να χρησιμοποιεί για ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ρουτερ που συνδέω την ίδια ομάδα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2013 Ε αφού είναι διαφορετικό δίκτυο κάθε φορά. Αυτο το κάνει για να περάσει κάποιες default ρυθμίσεις για κοινόχρηστους φακέλους πχ, ώστε αν είσαι σε δημόσιο δίκτυο να μην φαίνεται το τίποτα, ενώ αν είσαι σπίτι σου να μοιράζεις κανονικά τα αρχεία σου.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 26, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2013 Μα εγώ ΔΕΝ το θέλω αυτό γι' αυτό και ρωτάω αν μπορώ να το κάνω να έχει τις στάνταρ ρυθμίσεις για οποίο ρουτερ συνδέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Μου άρεσε το όνομα του δικτύου... :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Μάϊος 27, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Μα εγώ ΔΕΝ το θέλω αυτό γι' αυτό και ρωτάω αν μπορώ να το κάνω να έχει τις στάνταρ ρυθμίσεις για οποίο ρουτερ συνδέσω.Όχι δυστυχώς, αφού είναι εγγενής λειτουργία των Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 29, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Οποτε δεν υπαρχει τροπος να την ξεφορτωθούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi Μάϊος 29, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 αν πας και κανεις χειροκινητα αναθεση ip4 νομιζω δεν στο βγαζει ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 29, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Δηλαδη τι εννοεις ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Μάϊος 29, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Αυτο το κάνει για να περάσει κάποιες default ρυθμίσεις για κοινόχρηστους φακέλους πχ, ώστε αν είσαι σε δημόσιο δίκτυο να μην φαίνεται το τίποτα, ενώ αν είσαι σπίτι σου να μοιράζεις κανονικά τα αρχεία σου.Γίνεται ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Αν βάλεις χειροκίνητα ip, όταν συνδέσεις κάποιο άλλο router που η ip range του είναι διαφορετική, π.χ. το ένα είναι 192.168.1.1 και το άλλο 192.168.0.1, απλά δεν θα έχεις internet. Μία απορία έχω μόνο. Σε πόσα διαφορετικά router συνδέεσαι και σε ενοχλεί αυτό το "πρόβλημα"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 29, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Οχι ταυτοχρονα φιλος αλλα καθε φορα που συνδεω ενα διαφορετικο ρουτερ τοτε δημιουργει καθε φορα νεο γκρουπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgz Μάϊος 29, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Οχι ταυτοχρονα φιλος αλλα καθε φορα που συνδεω ενα διαφορετικο ρουτερ τοτε δημιουργει καθε φορα νεο γκρουπ. Εννοείται ότι όχι ταυτόχρονα. Αν πάντως θέλεις να διαγράψεις κάποια ή να τα συγχωνεύσεις ανοίγεις το κέντρο δικτύου Κάνεις κλικ επάνω στο εικονίδιο (στο σπιτάκι): Και αφού ανοίξει το εξής παράθυρο: Επιλέγεις τι θέλεις να κρατήσεις ή να συγχωνεύσεις. Δεν έχω δοκιμάσει να συγχωνεύσω κάποια, ίσως να δίνει λύση στο πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 29, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2013 Δεν πειραζει και να τα διαγραψω με ψιλοκαλυπτει.Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.