k30taas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2013 Γεια σας θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια. εχω το TP-LINK 5210G, θελω να μου πειτε η συνδεση του τροφοδοτικου πρεπει να ειναι κοντα στην κεραια για να λειτουργησει? γιατι συνδεω την κεραια με 10 μετρα καλωδιο Ethernet και μετα βαζω το τροφοδοτικο στο ειδικο ανταπτορακι που εχει και συνεχιζω για τον υπολογιστη και δεν δουλευει σαν να μην περνει ρευμα (δεν αναβει το πρασινο λαμπακι), ενω οταν την συνδεω με κοντο καλωδιο για δοκιμη μεσα στο σπιτι δουλευει μια χαρα, εχω τσεκαρει το μεγαλο καλωδιο και ειναι οκ. παρακαλω περιμενω βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2013 Άμα σου δουλεύει με το κοντό καλώδιο και όχι με το μακρύ έχει πρόβλημα το μακρύ. Βάσει ποιου προτύπου είναι φτιαγμένο; Τ568Α ή Β; Το έλεγξες με fluke ή κάποιο αντίστοιχο μηχάνημα για καλώδια; Πώς είναι η διάταξη στα 2 άκρα; 1 προς 1 ή κάποια είναι αντεστραμμένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Μάϊος 27, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Το έχω στήσει και δουλεύει σίγουρα σε απόσταση 20 μέτρα και. Τσέκαρε ή άλλαξε καλώδιο Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.