Jump to content

Τρελο Προβλημα με ATI MSI 7770

TheoV

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα τρελο προβλημα τουλαχιστον για εμενα . Τι γινεται λοιπον ενω παιζω καποιο παιχνιδι σε ακαθοριστο χρονο μπορει 5 λεπτα μπορει και μια ωρα η οθονη αναβοσβηνει στιγμιαια και το παιχνιδι κολλα ενω ο ηχος συνεχιζει κανονικα , μερικες φορες επανερχεται αλλες κολλα και αναγκαζομαι να τερματισω την εφαρμογη απο το τασκ μανατζερ ενω σε ταινιες πλοηγηση δεν παρουσιαζει το παραμικρο . Το συστημα δεν εχει κανενα προβλημα εχω τσεκαρει θερμοκρασιες εχω περασει prime , linx , intel burn test , memtest ολα καλα . Αλλαξα τροφοδοτικο μεχρι που το δοκιμασα και σε αλλο μηχανημα και εκανε παλι το ιδιο . Οταν δοκιμασω να περασω 3dmark μου κανει αμεσως το προβλημα που περιεγραψα και το παρουσιαζει ως dxGI_ERROR_DEVICE_REMOVED. Η καρτα λογικα αλλαζει-αντικαθιστατι απο το καταστημα οπου την αγορασα ? εχετε καποια λυση η την στελνω κατευθειαν rma ? Συγνωμη αν σας κουρασα

Εκανες προσφατα αναβαθμιση σε Drivers?με ποιον τροπο?επισης,ποιους drivers εχεις?

παλαιότερα είχα το ίδιο πρόβλημα με κάρτα γραφικών και μέσα στο μήνα χάλασε τελείως, θα έλεγα λοιπόν οτι μάλλον πας για RMA.

ναι εχω δοκιμασει drivers official και beta εφοσν εκω κανει σωστο clean των παλαιοτερων , και γω για rma το βλεπω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.