serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2013 Πολλά έχω διαβάσει στο web γιά το πώς μπορεί κανείς να μπει σε safe mode στα Windows 8. Οι σίγουροι τρόποι/διαδικασίες είναι να φτάσεις πρώτα desktop και από κει και πέρα όλα είναι απλά. Η έννοια, όμως, safe mode έχει να κάνει με το ότι το χρειάζεσαι πριν μπεις σε normal mode.Αυτό που έχει κάνει η Microsoft είναι να κάνει τα Windows 8 να έχουν πολλή πολλή γρήγορο boot up ώστε να μη μπορέσουν να διαβάσουν το F8 και να συνεχίζουν την εκκίνηση.Άλλες απόψεις...-Συνέχεια πατημένο το F8 μετά το BIOS:τα Windows κάνουν restart ή συνεχίζουν κανονικά το boot-Shift+F8 σε βάζουν σε διαδικασία recovery-Κάποιος άλλος είπε ότι το F8 πιάνει αν το έχεις συνέχεια πατημένο μετά το BIOS και το ΑΦΗΣΕΙΣ την κατάλληλη στιγμή. Τρέχα γύρευε !!Και άλλα πολλά ...Από αρκετά έως πολλά αρνητικά σχόλια γιά τη Microsoft σχετικά με το θέμα αυτό έχουν γραφεί.Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο απλό και σίγουρο που να μπαίνειι σε safe mode όπως π.χ. σε 7, Vista, XP, 98 ... ?υ.γ. Χωρίς βοηθητικό cd, dvd, usb stick, κ.λπ. κ.λπ.π.χ. Πάω στο σπίτι ενός φίλου, θέλω να μπω σε safe mode και το μόνο που έχω δίπλα μου είναι ο καφές που μου έχει φτιάξει ο φίλος μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Μάϊος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2013 Για διάβασε το παρακάτω άρθρο..How To Boot Into Safe Mode On Windows 8 (The Easy Way) Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάϊος 26, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2013 Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.