nikonick Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2013 καλημέρα σε όλουςπαρακαλώ θα ήθελα τα σχόλια σας για το d-link dsl-380tόλοι μου λένε ότι το modem thomson tg-585 που έχω δεν είναι και το καλύτερο οποτε σκεφτούμε για να αγοράσω ένα άλλο adsl modemτο d-linkτο το αγοράζω μέσο ebay στα 59 euros και εδώ πέρα θέλουνε 95 euros αλλα δεν ξέρω αν θα δω διαφορα από αυτό που έχω το ξέρω ότι το d-link δεν έχει router αλλα έτσι και αλλιώς δεν χρειαζουμε καν router αλλα ούτε και wifi όπως έχει το thomsonσας ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Μάϊος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου? γιατι δεν ειναι καλό το 585 σαν modem? γιατί δεν θες routing? 60 ευρω για modem ειναι παράλογο. psnt ή isdn έχεις?*πάντως σαν modem έχω το 585 και δεν θα το άλλαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Το Thomson 585v7 είναι αξιοπρεπές modem. Δεν τα πάει άσχημα στην διαχείριση της ADSL γραμμής αλλά έχει λίγο περίεργο χειρισμό το ΝΑΤ του. Καταρχάς για πιο λόγο θες να αγοράσεις νέο modem; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση σου στο ίντερνετ; Τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές ευθύνεται ο internet provider και όχι το modem.Επίσης μια δεύτερη λύση είναι η αγορά router και bridge connection με το οποιοδήποτε adsl modem. Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσουμε να προτείνουμε γράψε μας λίγο παραπάνω για το αν συναντάς κάποιο πρόβλημα, τι σου έδωσε το έναυσμα να αρχίζεις να ψάχνεις νέο modem και πως ακριβώς χρησιμοποιείς το ιντερνετ και λοιπές συσκεύες που είναι συνδεδεμένες πάνω σε modem (wifi, τοπικό δίκτυο αν υπάρχει κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Αν αποφασίσεις να αλλάζεις το Thomson μπορείς να πάρεις το πολύ καλό Netgear DGN2200 που έχει και ασύρματο αλλά οχι gigabit switch. Πάντος το Thomson αποκλειστικά και μόνο σαν modem έχει καλή φήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 25, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 σας χαιρετώ όλους και ευχάριστο για τις απαντήσεις σαςσυγγνώμη για την μη ξεκάθαρη ερώτηση μουόσο για το thomson modem που έχω το tg585 το μονο πρόβλημα είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να το κάνω reset από πίσω γιατί παγώνει εντάξει μπορεί να μην είναι η σωστή έκφραση θέλω να πω πολλές φορες το internet παγώνει αλλα όταν κάνω reset το modem πριν καμια δεκαρια μέρες είχα το πρόβλημα αυτό δηλαδή το internet σερνότανε και είχα κάνει ερώτηση αλλα το πρόβλημα ήτανε θέμα software, έχει λυθεί με την εγκατάσταση ξανά τον windows χρη γραμμή είναι adsl 2000 σε pstnόταν το αφήσω μια η δυο μέρες συνεχεια σε λειτουργία τότε θα πρέπει να το κάνω reset για να είναι εντάξει και από αυτό υπέθεσα ότι αν αγοράσω κάποιο άλλο δεν θα έχω αυτό το πρόβλημααλλα δεν ξέρω εάν όντως έχει κάτι το modem αφού το έχω εδώ και δυο χρονιαόσο για router δεν έχω σκοπό να διαμοιράσω την σύνδεση η οτιδήποτε άλλο που να θέλει routerσας ευχάριστο και συγγνώμη εάν οι ερωτήσεις μου δεν είναι ξεκάθαρες αφού και εγώ προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν τα ξέρω αυτά τα θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Πεταξε το ειναι για τα μπαζα το thomson.Με netgear και linksys δεν ειχα ποτε θεμα , το netgear DGN2200 ειναι μια χαρα απο οτι λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 25, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Με μια πρώτη ματιά όπως τα παρουσιάζεις δεν φαίνεται να είναι θέμα modem. Επίσης δεν θα αγόραζα άλλο modem για τόσο απλή σύνδεση/χρήση όπως η δική σου. Πιο πιθανό μου φαίνεται να έχει κάποιο θέμα ο συγχρονισμός της γραμμής και μετά από κάποιες ώρες εντατικής χρήσης να έχει αποσυνδέσεις η γραμμή. Αρχικά μίλα με τον ISP σου γιατί μυρίζομαι να αλλάζεις modem τζάμπα και το πρόβλημα να παραμένει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Μάϊος 28, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2013 χαιρετώ όλουςέχω αποταθεί στον παροχέα μου για test τις τηλεφωνικής γραμμήςμου και την αλλαγή του adsl thomson tg585 με κάποιο άλλο η και άλλης μάρκαςτα ξαναλέμε αν κάτι πάει λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.