Jump to content

Επειγόντως βοήθεια

Darap21

Recommended Posts

Θα κάνεις δεξί κλικ στους τόμους E, F και H και θα πατήσεις Διαγραφή Τόμου. Στο τέλος θα σου μείνει όλος ο χώρος του δίσκου σε ένα νταμάκι και θα είναι από πάνω μαύρη η γραμμή του αντί για μπλε που είναι τώρα.

Πάρε το δίσκο μετά και βάλε τον στο PC σου και ξεκίνα την εγκατάσταση μόνο αυτόν επάνω όμως.

Αν σου βγάλει κανένα μήνυμα, βγάλε το φωτό και ανέβασε την.

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Ε πως δεν ξερω ρε....:Ρ μπορει να παω....Λοιπον πηγα σπιτι και εβαλα τον σκληρο μου και οταν επελεξα τον δισκο μου λεει ( Τα windows δεν ειναι δυνατο να εγκατασταθουν σε αυτον το δισκο.Ο επιλεγμενος δισκος ειναι στυλ διαμερισματος GPT )

Βρες κάποιον φίλο σου να ξέρει και πες του να το κάνετε μαζί να δεις τι παίζει. Έτσι θα μάθεις την διαδικασία και δεν θα κινδυνέψεις να σβήσεις και τον άλλο δίσκο.

Αν δεν έχεις φίλο, ψάξε στο YouTube, όλο και κάποιον οδηγό θα βρεις, και μετά ρώτησε ξανά εδώ.

Στην τελική, αν δεν βγάλεις άκρη, που χλωμό το κόβω, το πας σε ένα μαγαζί και πληρώνεις.

Θα σου έλεγα για το hirens boot CD, αλλά δε νομίζω να βγάλεις άκρη από κει.

Πήγαινε λοιπόν στο drive options και κάνε format του δίσκου από κει. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως τα λέει...

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.