Jump to content

Επειγόντως βοήθεια

Darap21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έκανα με μαμακια και θέλω επειγοντως βοηθεια...Πηρα τον σκληρο ενος φιλου μου και τον εβαλα στο PC μου για να τον κανω διαγραφη αλλα μπερδεύτηκα και έκανα διαγραφή τόμου....Και τώρα δεν τον διαβάζει...τι πρεπει να κανω????

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Πας στη διαχείριση δίσκων (εκεί λογικά τον βλέπει) και κάνεις

δημιουργία νέου τόμου.

Εκεί που λέει o John θα κάνεις δεξί κλικ στο μαύρο πλαίσιο του δίσκου και θα δεις την επιλογή. Λογικά απ την διαχείριση δίσκων έκανες τη διαγραφή.

Posted from my mobile.

Στην διαχείρηση δεν το εμφανιζει....Οταν κανω φορματ μου το βγαζει αλλα δεν μπροω να κανω σε αυτον το δισκο...

Για ανέβασε ένα screenshot από τη διαχείριση, αν δεν τον εμφανίζει είναι άλλο θέμα.

Λοιπον εχει γεινη μεγαλο μπερδεμα τωρα...θα σας τα πω απ την αρχη..

Στο δικο μου pc εχω 2 σκληρους εναν ssd και εναν κανονικο....Στον ssd εχω τα windows και κατι ψηλο εφαρμογες...και στον αλλον τα παιγχνίδια.....

Τωρα εχω παρει το pc ενος φιλου να το κανω φορματ αλλα οταν εκανα ρεσταρτ δεν λειτουργουσε το πληκτρολογιο και για αυτο εβαλα τον σκληρο του στο δικο μου pc να διαγραψω οτι εχει μεσα αλλα μπερδευτηκα και πατησα διαγραφη τομου και τωρα δεν εμφανιζεται ο σκληρος του...Αλλα μετα εμφανιστηκε και αλλο προβλημα...δεν ανοιγε το pc μου και αναγκαστικα να κανω φορματ...οταν εφτασα στο σημειο που επιλεγο τον δισκο μου λεει οτι δεν μπορω να εγκαταστησω τα βινδοως γιατι ειναι σε μορφη GTP...και τωρα δεν εχω pc...Ειμαι σε εναν φιλο μου...τι μπορω να κανω???

Λοιπον εχει γεινη μεγαλο μπερδεμα τωρα...θα σας τα πω απ την αρχη..

Στο δικο μου pc εχω 2 σκληρους εναν ssd και εναν κανονικο....Στον ssd εχω τα windows και κατι ψηλο εφαρμογες...και στον αλλον τα παιγχνίδια.....

Τωρα εχω παρει το pc ενος φιλου να το κανω φορματ αλλα οταν εκανα ρεσταρτ δεν λειτουργουσε το πληκτρολογιο και για αυτο εβαλα τον σκληρο του στο δικο μου pc να διαγραψω οτι εχει μεσα αλλα μπερδευτηκα και πατησα διαγραφη τομου και τωρα δεν εμφανιζεται ο σκληρος του...Αλλα μετα εμφανιστηκε και αλλο προβλημα...δεν ανοιγε το pc μου και αναγκαστικα να κανω φορματ...οταν εφτασα στο σημειο που επιλεγο τον δισκο μου λεει οτι δεν μπορω να εγκαταστησω τα βινδοως γιατι ειναι σε μορφη GTP...και τωρα δεν εχω pc...Ειμαι σε εναν φιλο μου...τι μπορω να κανω???

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yZSRUJoZFXg]O Neos Paragontas tou Edessaikou???? - YouTube[/ame]

Τι μορφή gtp?

Ποιος είναι o δικός σου, o 120άρης η o τερα; O 120 άρης θέλει να του φτιάξεις partition κάτι είναι έτοιμος

Posted from my mobile.

μυρίζομαι να μην έχει δει ποτέ τον δίσκο από τον φίλο του και να έσβησε κανα partition από τον δικό του τον c:

βάλε και μια φωτό από τον δίσκο ή γράψε το μοντέλο του δίσκου

μυρίζομαι να μην έχει δει ποτέ τον δίσκο από τον φίλο του και να έσβησε κανα partition από τον δικό του τον c:

όντως φαίνεται να έχει πειράξει τον ssd που λογικά είχε τα Windows πάνω...

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

Δεν μπορεί να κάνει format το σύστημα του από το δικό του Disk Management. Μόνο αν βάλει το δίσκο σε άλλο μηχανάκι. Επίσης λέει ότι ξεκίνησε για format, οπότε εκεί τον έκανε delete.

Αν ο 120άρης είναι ο SSD του, τότε ναι, το 3ο partition είναι deleted και μαζί του σύστημα, αλλά αυτό μπορεί να έγινε μόνο από άλλο μηχάνημα. Γιατί όμως έχει partitions 300 + 100MB NTFS + FAT32?

[MENTION=29447]DimiR21[/MENTION] μπορείς να διαγράψεις όλα τα partitions και να βάλεις μπρος την εγκατάσταση εξ αρχής.

[MENTION=1347]jpavly[/MENTION] μπορεί να έσβησε το partion των 100mb από το c:

Λέει ότι αφού έσβησε το partition δεν ξεκίναγε το pc του.

Το θέμα είναι ότι τώρα παίζει να έχει περάσει τα win στον 1TB καθώς έχει και αυτός boot partition.

[MENTION=29447]DimiR21[/MENTION]

Γράψε τα μοντέλα και από τους 3 δίσκους και ποιος είναι του φίλου σου.

Λοιπον εγω τωρα μπαινω απο το pc ενος φιλου μου...Απο το δικο μου δεν μπορω να μπω...

O OSZ ειναι ο δικος μου σκληρος...

Eβγαλα μερικες καινουργιες φωτο

flkvq4R.jpg

h91iewe.jpg

hfjaqIp.jpg

yj2rhNf.jpg

Σβήσε και τα 3 partition του δίσκου σου και βάλε τον μόνο του στο PC σου και κάνε εγκατάσταση.

Αυτά που έχεις στις φωτό ως Ε, F, και Η. Τα λέει διαμερίσματα.

Αχααα....Το pc που εχω τωρα τον ssd μου δεν ειναι δικο μου ομως...Τι πρεπει να τον κανω για να μπορεσω να ξαναβαλω τα windows???

Ξαναδοκιμασα πρην και μ λεει οτι ειναι σε μορφη GTP κια δεν μπορει να τα κανει install...

σβηνεις τα partitions αυτα που ειπε ο jpavly ,φτιαχνεις νεο και πας τον ssd σου στο πισι σου και περνας τα windows..

μη μπλεκεις στο πισι σου πολλους δισκους αν δε ξερεις τι πειραζεις.

ενα - ενα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.