LazyGreek Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2013 Λεπόν.. Θα γράψω πολλά και θα λογο-φλυαρήσω λίγο, θέλω και κάτι ερωτήσεις για άσχετα θέματα, Αλλά πιο πολύ κοιτάω να δω "αν" αξίζει και "άμα κάνω" την σωστή κίνηση για αναβάθμιση.. Και δεν θέλω να άλλαξω μια GPU! Θέλω να τα αλλάξω σχεδόν όλα! Το τρέχων PC είναι.. Κουτι - Fractal Arc MIDI (Το κρατάμε αυτό εμένα μου αρέσει, "Κυριλα" 'εχω βάλει 3ις Scythe επάνω για να βγάζουν αέρα και το κάνουν με ησυχια και με CFM, 2 Aerοcool μπροστά για Intake αλλά έχουν θόρυβο θα τους αλλάξω θέλω ησυχία, μπορεί να βάλω και τους μαμα της Fractal αλλα θέλω και ησυχία (τρεις φορές το έγραψα είναι MUST) και Airflow και έτσι θα δω..) Εχω την εντύπωση ότι έχει κανονικό Airflow ωραίο, μπάζει αέρα.. κρύο μπαίνει μπροστά, κρυο βγαίνει από πάνω και από πισω.. Ναχ.. πισω λιγο ζεστο γιατί είναι η Η80 αλλα okey.. Και το πρώτο κομμάτι τι πιστεύετε για το Fractal? Να το δώσω να πάω σε κανα άλλο? Αλλά και πάλι δεν θέλω Full (έχω το Phantom το παλιό στην άκρη) (θα το δώσω και αυτό χώρο πιάνει) και επειδή κοίταγα και για κουτιά δεν βλέπω κάποιο ισάξιο MIDI, αλλά και να αξίζει την αλλαγή.. Να έχει κάτι που δεν έχει το Arc! (Όλα έχουν έναν η δύο μπροστά / δύο πάνω ή τρείς θέσεις.. Διαστάσεις ίδιες, μόνο η εμφάνιση αλλάζει) Και έτσι για αυτό λέω να μείνω στο Arc θα του αλλάξω και ανεμυστήρες για Dead Silent φάση.. Scythe πάντα.. ) Επίσης σε μερικά είμαι De Facto αυτά για τα οποια με ανυσηχουν γράφω και σε αυτά αναφέρομαι.. Να προσθέσω! Ότι η αναβάθμιση γίνεται με το σκεπτικό να μην αγοράσουμε κάτι παραπάνω για τα επόμενα 2 χρόνια σε CPU + GPU + PSU + HDD + SSD κομμάτι CPU - 3770K. Ένα πράγμα θα πω! Έχω προπαραγγήλει από τις 22 μαίου 4770Κ.. GPU - 7970. E ΟΚ και εδώ θα πάμε για GTX 780.. εγώ είμαι μέσα και για SLI αλλά θα δούμε με τα οικονομικά.. Αλλά θέλω να δώσω 1 παράδειγμα, άμα είχα 2 7970 ή 2 680 ναι φυσικά και όχι, δεν θα έκανα καμια κίνηση για GPU αντιθέτως θα πήγαινα σε IVY-E 4930Κ να είμαστε σε CPU κομμάτι + MOBO GG.. Αλλά άμα ειναι να πάμε για 780 .. ναι! Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! GPU + CPU έχουμε κλείσει ένα χρόνο πλέον και.. Ώρα για αλλαγή είναι.. Τώρα HDD + SSD - WD Caviar Black 1TB ADATA 120GB Να πώ (δεν γνωρίζω) Αλλά δεν έχω διαβάσει να περιμένουμε κάτι το ΟυαοΥ! σε SSD και HDD Και λεώ να κάνω τα εξής να πάρω αλλον 1 WD C - Black και άλλον εναν SSD 120 από ότι βλέπω τα Kingston είναι τα πιο φθυνά πρώτα πρώτα βγαίνουν σε τιμές.. όσο για τους τρέχων.. Τώρα PSU - Έχω 1 OCZ 1250Watt Λεω να το διώξω και να πάρω σίγουρα κάτι για 2 780 αλλά και για την π@π@ρια που λένε για τους 4770Κ για να δουλεύουν τα C1-C6 State άμα κατάλαβα σωστα.. Επίσης το μεγάλο μου πρόβλημα εκεί που σκαλώνει το μυαλό μου.. είναι τα μονιτόρια 3 χ Dell U2412M Το σίγουρο είναι ότι θέλω να τα διώξω.. Δεν τα μπορώ άλλο.. Δεν τα αντέχω Και θέλω να πάω σε 1 και καλό αλλα τι? Σκεφτόμουνα κάτι σε Dell αλλά 2560χ1440.. 1920x1200 είχαμε.. Eyefinity 5760x1200 είχαμε 3800x1080 είχαμε σε Potrait πάμε για κάτι άλλο.. Επίσης κοίταγα και αυτά τα 29αρια της Dell τα Wide αλλά είναι ότι πάλι δεν έχουν και αυτά Full Support ακόμα και δεν ξέρεις καν άμα θα έχουν.. σε μερικά παιχνίδια μπορείς μόνο εως 1920χ1080 και σου έχει Black edges αλλά στους κύριους τίτλους είναι Οκ.. Επίσης σκεφτόμουνα και κάτι σε 120Hz αλλά είναι TN panel όλα.. Εδώ κοιταγα Review μάπα χρώματα λένε όλα.. επίσης να είναι κανα 27αρι.. 24 είχαμε.. Επίσης αρχίζω μια και τα κάνω όλα 1 Check Up σιγα σιγά.. Από δευτέρα θα στείλω εγγύηση το M60 + K60 στο Mouse έχει χαλάσει η ροδέλα θα το πάω για αλλαγή και επειδή είναι Noobs εδώ τους φοβάμαι αλλα είναι ορατό κάνεις κάτω, πάει απαν ή τρεμοπαίζει.. θα το δούνε πιστεύω.. Το Keyboard έχουν φάει σκάλωμα τα κουμπιά το πατάς μια φορά και το γράφουν 15.. Αλλα το κακό είναι ότι μια το κάνουν μια δεν το κάνουν και δεν ξέρω καν άμα το δεχτούν.. Επίσης στο Mouse δεν έχω " ολη " την συσκευασια.. θα δούμε τες πα.. Και το σκεπτικό είναι διώχνουμε ένα πέρνουμε ένα.. Για παράδειγμα Δειχνω τα μονιτορ θα πάρω αυτό που θέλω.. Διώνχω την GPU δεν φτάνουν τσοντάρω και παίρνω GPU το ίδιο για PSU κτλπ κτλπ.. Σταδιακά θα την κάνουμε την αναβάθμυση.. Για πείτε και εσεις περι του θέματος.. Αμα ξέχασα κάτι θα τα πουμε παρακάτω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Με 4.5 κατοστάρικα παίρνεις 30ρι κορεάτικο WQXGA (1600p). Κοίταξε το. Από τα reviews πάντως το 29ρι LG φαίνεται καλύτερο από το DELL άμα θες 21:9.Για το psu, γιατί να το αλλάξεις; Εδώ λέει ότι έχει haswell comp.Δεν είναι λίγο υπερβολή να πας από 3770k σε 4770k; Στην καλύτερη να έχεις κάνα 20% πάνω, αξίζει τα φράγκα; Από ssd πάρε κάνα 250ρι, μικρές διαφορές έχουν από τον 120ρι. Ο 840 π.χ. παίζει στα 160. Μηχανικό δίσκο δε βλέπω λόγο πλέον να πάρεις black. Πάρε κάνα 2-3ΤΒ green για storage στα ίδια φράγκα. Δε θα στα κάνει και τσουρέκια από το θόρυβο.Κάρτα γραφικών..είναι πολύπλοκο. Καλή η 780 αλλά τσουχτερή. Αφού έπαιζες όμως σε άη-φίνιτι με την 7970 και πες ότι θα πας σε WQXGA θα έχεις καλύτερες επιδόσεις από πριν. Δε μπορείς να την "παλέψεις" με μία 7970 για λίγο καιρό; Καρτάρα είναι ακόμα, με λίγες υποχωρήσεις δε θα έχεις πρόβλημα για ομαλό framerate σε 2560χ1600. Απλά να περιμένεις να δεις τι θα παίξει και στο άλλο στρατόπεδο, μήπως υπάρξουν και αλλαγές στις τιμές. Οι titan/780 έχουν τέτοιες τιμές γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος. Άμα βγει κάτι θα υπάρχει πίεση όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DwS Μάϊος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Έχεις 3770k και 7970 και ψάχνεσαι για αναβάθμιση; Αναμένεται post κραξίματος από [MENTION=23268]Trexx[/MENTION] ! Πάρε έναν ssd και ένα monitor στην τελική, όχι ότι αυτό που έχεις δεν είναι καλό... Γενικά οποιαδήποτε άλλη αναβάθμιση θα ήταν παράλογη και εννοείται οικονομικά ασύμορφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Τους δίσκους δεν χρειάζεται να τους αλλάξεις ή να προσθέσεις αν δεν χρειάζεσαιτην επιπλέον χωρητικότητα. Αν τη χρειάζεσαι, καλή περίπτωση είναι ο 2TB red. Δες εδώ: http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/western-digital-red-2tb-sata-iii-121494.htmlΤροφοδοτικό επίσης δεν χρειάζεται να αλλάξεις. Μια χαρά συμβατό θα είναι με τους haswell, όπως και οποιοδήποτε τροφοδοτικό έχει συνδεδεμένο πάνω του έστω και ένανανεμιστήρα κουτιού: CoolerMaster's approach: Haswell PSU Myth Busted!Μονιτορ πάρε ένα 27αρι dell 1440p να το χαρείς. Δεν χρειάζεται να πω ότι η μετάβαση από 3770Κ σε 4770Κ είναι εντελώς άκυρη, το ξέρεις από μόνος σου. Άκυρη θα ήταν ακόμα κι αν οι haswell μπαίναν σε ίδια μητρική,φαντάσου τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 25, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 [MENTION=24367]DwS[/MENTION] Εεε ναι μα πρέπει τώρα να κάνουμε μια αναβαθμισούλα![MENTION=23268]Trexx[/MENTION] Βρε παλικαρε εσυ!Λοιπον..Καταρχήν για το Ocz (PSU) δεν το ήξερα..Καπου μέσα στο Site της Intel έψαχνα και δεν το είχα βρει..Για αυτό έλεγα με το που βγει κανα καλο Haswell PSU να το αλλάξουμε..Αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει με Haswell και τα τροφοδοτικά, δεν κατάλαβα την βαβούρα και τον λόγο και τα σχετικά.. και άμα έχεις παλιό τι γίνεται και άμα έχεις καινούριο τι γίνεται..Οσο και το άρθρο που έστηλες πάλι δεν κατάλαβα παίζει να μην το διάβασα καλά..Για HDD + SSD με 150 ευρώ καθάρισα..ο WD κάνει γύρο στα 50-60 και SSD θα πάρω κάποιον αλλά 120..και μου έχει κάτσει καλα αυτός ο Caviar Black και θέλω να είναι 1 TB σε περίπτωση που κάνω κανα Raid, 1 SSD Windows, και 1 SSD τα Multi παιχνίδια.. BF3 BF4 κτλπ..Χώρος οκ δεν είναι ότι ξεμένω αλλά χρειάζετε και επίσης τα κάνουμε αυτάΓια μην ξαναπάρουμε SSD και HDD αυτό λέμε.. Μόνο άμα πάθουν κάτι τα στέλνουμε εγγυηση και η πέρνουμε τα ίδια η βγάζεις τα λεφτά τους αλλού..Τώρα για το μόνιτορ δεν ξέρω θα δωάμα είναι να πάω σε τέτοιο 2560χ1χχχ το σίγουρο είναι οτι η 7970 δεν κάνει.. (σίγουρα μια)Τώρα για 4770Κ έγραψα.. τον έχω προπαραγγήλει άμα είναι μαπα το καρπούζι και δεν κερδίζω τίποτα "απολύτως" το αφήνω αλλίως και επίσης μου φαίνεται στα 350-400 δεν θα παίζει?Mobo οκ.. ακόμα δεν έχουν βγει Retail.. Και έγραψα σιγα σιγά θα την κάνω την αναβάθμυση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Μάϊος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Ελα Ρουμανε, εδω εισαι: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 25, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Τώρα για το μόνιτορ δεν ξέρω θα δωάμα είναι να πάω σε τέτοιο 2560χ1χχχ το σίγουρο είναι οτι η 7970 δεν κάνει.. (σίγουρα μια)Για οθόνη σε έχω. Ιδανική για BF Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 25, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Για οθόνη σε έχω. Ιδανική για BFΕλα να πουλήσουμε το δικό μου και το δικό σου νεφρό για να την πάρουμε και θα την έχουμε ανα 6 μηνο ο καθένας! εναι οκ έτσι?[MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] κάτι τέτοιο.. αλλά στο πολύ περίπου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Μάϊος 25, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Eizo RadiForce RX840......according to a Geeks3D’s reader, RX840 price is around 21000 euros Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Μάϊος 25, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 για οθόνη και γενικά για games να έχεις υπόψιν τα hz η μπαίνω XL2411T καλή k οικονομική σε 27 ra πας 500ρίκο περίπου. προσωπικά δύσκολα θα πάρο άλλο monitor με 60hz , ρότα καλλίτερα κιάλλους χρηστες τέτοιον οθονών, εάν έχεις πρόβλημα για τα ΤΗ . δεν ξέρω κυριάκο πρόταση έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Μάϊος 25, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Αυτή θα λέει αρκετά αλλά σε 1080p μόνο.ASUS Introduces VG248QE Fast Gaming Monitor with 144Hz refresh rate Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 25, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 [MENTION=3942]Grisos[/MENTION] και εγώ σε κάτι τέτοιο κοιτάω αλλά..Για την ώρα βρίσκω μόνο από BenQ1. XL2720T BenQ Rom (Για το συγκεκριμένο έχω ακούσει τα χειρότερα! 0 στο χρώματα!2. XL2420T το 24 άρι πάλι τα ίδια πράγματα 3. XL2411T αυτό εδώ δεν το έχω ψάξει είναι όμως η φθυνοτερη λύση..Και επίσης..από Asus αυτό που έβαλες..VG248QEκαι το 27 αριVG278HRαλλά δεν υπάρχει στοκ..Αλλά είναι όλα τους TN..το 2560χ1440/600 δεν με συγκινεί..αλλά τα 29 αρια είναι κάτι το καινουριο και 2 υπάρχουν η της LG ή της DELL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.