Jump to content

Προβολέας με υψηλή φωτεινότητα σε HD / Full HD ?

adpanos

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply
Για πολύωρη χρήση, περιμένετε μέχρι Σεπτέμβρη. Βγαίνει η "νέα" φουρνιά LED/LASER με 1080p και "αρκετά" λούμενς κοντά στο χιλιάρικο-1500ρι.

Οταν φτάσουν κάτω από 1000€ προσωπικά θα το συζητήσω ... Στις εποχές που ζούμε και τα 1000€ πολλά είναι ...

Αν και τα led δεν τα πολυεμπιστεύομαι σε ότι έχει να κάνει με τον χρόνο ζωής τους ...

Οταν φτάσουν κάτω από 1000€ προσωπικά θα το συζητήσω ... Στις εποχές που ζούμε και τα 1000€ πολλά είναι ...

Αν και τα led δεν τα πολυεμπιστεύομαι σε ότι έχει να κάνει με τον χρόνο ζωής τους ...

Ένα κάρο προβλήματα έχουν οι led pj. Ο χρόνος ζωής των led δεν είναι ένα από αυτά. :p

Άμα δεν υπήρχαν τα προβλήματα με το focus, τα diamond pixels και το static throw ratio στα φτηνιάρικα led pj δε θα σκεφτόμουν ποτέ για budget lamp.

Ως έχει, έχω την εντύπωση ότι οι κατασκευαστές δε ψήνονται ιδιαίτερα να πάνε σε home theater pj's με led/laser στο budget maket μη χάσουν τις πωλήσεις από τις λάμπες. Αλλιώς δεν εξηγείται να υπάρχουν 2 τόνοι portables και πολλοί high end leds και κανένα μα κανένα entry home theater led.

Επιτέλους το προβόλι ήρθε στα χέρια μου !

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές !

Θα τον χαρακτήριζα ΦΑΡΟ, αφού είναι πολύ φωτεινός.

Τώρα περιμένω και το πανί , γιατί με τα σεντόνια δεν ...

Εχω κάνει παραγγελία αυτό, αν και θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο ...:

http://www.electroland.gr/othones-provolis-heirokinites/brateck/brateck-othoni-psba135-heirokiniti-3h168

Άντε, μπράβο, καλορίζικος! Αν δεν τον είχες προλάβει εσύ, θα τον είχα πάρει εγώ.

Καλές θεάσεις, κάνε καμιά δοκιμή σε τοίχο, μέχρι να έρθει το πανί!

Θέλω να με καλέσεις για ταινία.

Άντε, μπράβο, καλορίζικος! Αν δεν τον είχες προλάβει εσύ, θα τον είχα πάρει εγώ.

Καλές θεάσεις, κάνε καμιά δοκιμή σε τοίχο, μέχρι να έρθει το πανί!

Θέλω να με καλέσεις για ταινία.

Την ταινία ποιος θα την διαλέξει ? :p

Επιτέλους το προβόλι ήρθε στα χέρια μου !

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές !

Θα τον χαρακτήριζα ΦΑΡΟ, αφού είναι πολύ φωτεινός.

Τώρα περιμένω και το πανί , γιατί με τα σεντόνια δεν ...

Εχω κάνει παραγγελία αυτό, αν και θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο ...:

Brateck οθόνη PSBA135 χειροκίνητη 3Χ1,68 | Electroland.gr

Χαίρομαι που σου πηγαν ολα καλά.

Οτι άλλο θες, ρωτάς.

Καλές προβολές !

Αν προβάλεις στον τοίχο δε σε ικαναποιεί η εικόνα?

Εγώ δε χρησιμοποιω πανί στον δικό μου και τέλεια είναι η εικόνα.

Δεν ξέρω κι αν υπάρχει και πονί 4m διαγώνιος! :upside:

Ναι αλλά στο δώμα έχω τζαμαρία και πόρες και παράθυρα με αποτέλεσμα να μην έχω τοίχο να κάνω προβολή ...:flag:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.