Jump to content

Προβολέας με υψηλή φωτεινότητα σε HD / Full HD ?

adpanos

Recommended Posts

Η τρίμετρη φαίνεται να μου κάνει. αν μπορεί να ανοίξει τόσο το πανί.

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Δεν χρειάζεται, απλά να μετρήσεις σωστά μια φορά :p

Σκέψουν οτι θα πρεπει να φτιαξεις ενα τρίγωνο που να ξεκιναει απο το κεντρο του φακου και να καταληγει στις δυο άκρες τις οθονης.

ΥΓ.Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ακριβή οθόνη.Επειδή θα ειναι σε εξωτερικό χώρο , δες για gain 1.2 και άνω.

φοβάμαι όμως ότι αν εχεις το πανί στον άερα θα ανεμίζει όπως το κατάρτι απ' τον άερα :giveup: και θα κάνει ενοχλητικές ζάρες.

Θα βιδώσω δυο βίδες στο δάπεδο δεξιά αριστερά και 2 στην βάση του πανιού και θα το πακτώνω στο δάπεδο με σχοινί. ετσι νομίζω πως θα μειώσω την κίνησή του !

Εξάλλου δεν θα κάτσω να δω ταινία με 10 μποφόρ ..:tomato:

Δεν χρειάζεται, απλά να μετρήσεις σωστά μια φορά :p

Σκέψουν οτι θα πρεπει να φτιαξεις ενα τρίγωνο που να ξεκιναει απο το κεντρο του φακου και να καταληγει στις δυο άκρες τις οθονης.

ΥΓ.Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ακριβή οθόνη.Επειδή θα ειναι σε εξωτερικό χώρο , δες για gain 1.2 και άνω.

Το θέμα είναι αν από τα 4,2m περίπου θα μου ανοίξει τόσες ίντσες πανί ! Θα το δω βέβαια στην πράξη αυτό και έχω περιθώριο να παίξω με το σημείο τοποθέτησής του. Θα δούμε.

Γύρω στα 100-140€ μπορώ να δώσω για πανί, αλλά και λιγότερα καλύτερα θα ήταν .:cool:

Και άλλη μια ερώτηση.

Με τον ήχο τι να κάνω ?

Εχω 2 σετ στερεοφωνικών ηχείων (τέσσερα) με 2X 8 ιντσες woofer με ένα midrande κόνου, ένα dome mindrange, tweeter και super tweeter στα 150watt! Αυτά είναι δαπέδου και εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια παροπλισμένα .

IMG_1521.jpg

Εχω επίσης δυο στερεοφωνικούς παλαιούς ενισχυτές της sansui 2χ100 watt 8Ω .

26_460.03.09036.jpg

Σκέφτομαι να στείλω από την κάρτα γραφικών πάνω στους ενισχυτές την έξοδο της κάρτας ήχου το pc και από εκεί να παίρνουν τα ηχεία.

Ετσι θα αποφύγω να πληρώσω εξτρά έξοδα για ήχο. (ενισχυτές κ.λ.π.)

Τι λέτε θα χρειαστεί κατι παραπάνω ?

Η έλειψη κεντρικού ηχείου θα είναι εμφανής ?

Νομίζω ότι θα είσαι καλά με 4.0 σύστημα. Το κεντρικό μάλλον δε θα σου λείψει αφού θα δηλώσεις στο PC να πηγαίνει το σήμα του στο δεξί-αριστερό.

Ίσως η έλλειψη υπογούφερ θα είναι κάπως αισθητή σε ταινίες δράσης, αλλά πάλι θα δηλώσεις το .1 κανάλι να πηγαίνει στο δεξί-αριστερό.

Αυτό τον προβολέα που έκλεισες, τον κοίταγα κι εγώ από χτες στην αγγελία και ψηνόμουν, αλλά με πρόλαβες. Καλορίζικος, φαίνεται καλή αγορά και αν του έκοψες λίγο ακόμα και τον πήρες κάτω από 600, είσαι μια χαρά.

subwoofer αν δεν έχεις δε θα είναι κάπως αισθητή η έλλειψή του... Θα είναι πολύ αισθητή!

PetrosD ο W1070 κοστίζει πάνω απο 850euro. Εσύ θα τον σκότωνες κάτω απο 600 αν ήσουν στη θέση του πωλητή χάνοντας πάνω απο 250euro?

Μερικές φορές έχω σκεφτεί κι εγώ να δώσω τον δικό μου για κάποιον ακριβότερο 3d, αλλα προτιμώ να τον πετάξω σε ένα ντουλάπι παρά να τον "σκοτώσω".

Η επιλογή του adpanos ήταν πιστεύω εξαιρετική σ' αυτά τα χρήματα. Αρκεί να μην έχει κανένα ψεγάδι γιατί η τιμή μου φαίνεται ύποπτα χαμηλή.

680€ τον παίρνω! Γενικά δεν κάνω παζάρια στις αγορές ! Πιστεύω πως αξίζει τα χρήματά του !

Περισσότερο με ενδιέφερε να είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας !

Πάμε παρακάτω.

Λέτε να λείπει το μπάσο ?

Τα ηχεία που βλέπετε παραπάνω έχουν το κάθε ένα 2 8ιντσα μεγάγωνα αντικριστά (+3db) μέσα από την σωλήνα , κάτω κάτω στην σίτα και γενικά έχουν πολύ δυνατό μπάσο από μόνα τους !

Δεν είναι ηχεία ότι νά, είναι γύρω στα 2500€ το ζευγάρι .... :hang3: αλλά πάντα δούλευαν στερεοφωνικά.

Εχω και 4x 18" sub σε κούτα αλλά δεν έχω άλλο ενισχυτή να τα δουλέψω ... με Peavey sub .

peavey%20speakers.jpg

Γενικά για ήχο έχω πολλά πράγματα αλλά δεν είχα ποτέ μου dts ήχο και ενισχυτές, πάντα stereo ...

Σε άλλο site που είμαι χρόνια γραμμένος, υπάρχει σε χαμηλότερη τιμή από 680, που μάλλον θα ήταν εφικτό να αγγίξει τα 600. Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια αγγελία ή τον ίδιο πωλητή.

Σε άλλο site που είμαι χρόνια γραμμένος, υπάρχει σε χαμηλότερη τιμή από 680, που μάλλον θα ήταν εφικτό να αγγίξει τα 600. Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια αγγελία ή τον ίδιο πωλητή.

Αυτή είναι η αγγελία.

AVClub

To μπάσο θα λείπει σίγουρα! (εκτός αν δεν βλέπεις ταινίες δράσης)

χωρίς DTS master audio surround ενισχυτή και χωρίς subwoofer για μένα δεν αξίζει ο ήχος.

Eιχα αποσυνδέσει το subwoofer δοκιμαστικά στα δικά μου και παρ' όλο που είναι full range τα μπροστινά ηχεία η διαφορά ήταν τεράστια.

Προγραμμάτισε την αγορά ένος σύγχρονου ενισχυτή DTS master audio γιατί ταινία χωρίς σωστό ήχο χάνει παααρα πολύ...

To μπάσο θα λείπει σίγουρα! (εκτός αν δεν βλέπεις ταινίες δράσης)

χωρίς DTS master audio surround ενισχυτή και χωρίς subwoofer για μένα δεν αξίζει ο ήχος.

Eιχα αποσυνδέσει το subwoofer δοκιμαστικά στα δικά μου και παρ' όλο που είναι full range τα μπροστινά ηχεία η διαφορά ήταν τεράστια.

Προγραμμάτισε την αγορά ένος σύγχρονου ενισχυτή DTS master audio γιατί ταινία χωρίς σωστό ήχο χάνει παααρα πολύ...

Αν το dts στο κάνει η κάρτα ήχου του pc και απλά ρίχνει τις εξόδους της στους ενισχυτές δεν θα κάνει δουλειά ?

Οπως πχ δουλεύουν τα αυτοενισχυόμενα ηχεία σε dts ήχο.

Αν κάνει θα μπορέσω να βρω και έναν ενισχυτή ακόμα για ένα από τα sub που έχω, ώστε να μην χάνω στα χαμηλά .

Τους ενισχυτές θα τους έχω μόνιμα μέσα στο γραφείο. Θα ανοίξω μια τρύπα στον εξωτερικό τοίχο και θα βάλω μέσα και έξω 4 ή 5 πρίζες ηχείων για να κάνω τις συνδέσεις όποτε θέλω.

Δεν με παίρνει να κάνω άλλες αγορές αυτό το διάστημα. Είδη είμαι μείον ... γιατί άλλαξα κάρτα γραφικών, κουτί, αγόρασα κάτι οικιακά σκεύη, φούρνους κ.λ.π. ήρθε και το TEBE και δέσαμε ....

τον ήχο τον βγάζεις μέσω της hdmi της sapphire με bitstreaming σε εξωτερικό DTS-HD master audio ενισχυτή και όλη την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει αυτός.

Ολα τα αλλα είναι ημίμετρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.