Jump to content

Προβολέας με υψηλή φωτεινότητα σε HD / Full HD ?

adpanos

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω τί ποσό μπορείς να διαθέσεις πάντως Value for money είναι οι Benq.

Εγώ είχα πάρει πριν λιγότερο απο χρόνο τον Benq W1060 γύρω στα 850euro απο ελληνικό κατάστημα.

Τώρα βγήκε ο Benq W1070 που είναι και 3d πάλι στα ίδια λεφτά.

Είναι πάρα πολύ φωτεινοί , 2000 lumens και με εξαιρετική ευκρίνεια. Έχουν επίσης πολύ οικονομικές λάμπες και μεγάλη διάρκεια στη λάμπα. Εμένα δίνει 6000 ωρες διάρκεια ζωής και ίσα που τον έχω στρώσει με καμια 100αρια ώρες μέχρι τώρα.

Χαμηλότερη τιμή σ' αυτη την ποιότητα πιστεύω μόνο σε μεταχειρισμένο.

Δες τί φωτεινότητα βγάζει ο δικός μου στον κήπο μου στις 140ίντσες κάδρο και μάλιστα σε απλό ασπατουλάριστο τοίχο χωρίς πανι! Θερινό σινεμά! Όποιον φίλο έχω φέρει να δουμε αγώνα σε HD έχει πάθει πλάκα! :man_in_love:

344f3vt.jpg

ehk6sw.jpg

Δεν ξέρω τί ποσό μπορείς να διαθέσεις πάντως Value for money είναι οι Benq.

Εγώ είχα πάρει πριν λιγότερο απο χρόνο τον Benq W1060 γύρω στα 850euro απο ελληνικό κατάστημα.

Τώρα βγήκε ο Benq W1070 που είναι και 3d πάλι στα ίδια λεφτά.

Είναι πάρα πολύ φωτεινοί , 2000 lumens και με εξαιρετική ευκρίνεια. Έχουν επίσης πολύ οικονομικές λάμπες και μεγάλη διάρκεια στη λάμπα. Εμένα δίνει 6000 ωρες διάρκεια ζωής και ίσα που τον έχω στρώσει με καμια 100αρια ώρες μέχρι τώρα.

Χαμηλότερη τιμή σ' αυτη την ποιότητα πιστεύω μόνο σε μεταχειρισμένο.

Δες τί φωτεινότητα βγάζει ο δικός μου στον κήπο μου στις 140ίντσες κάδρο και μάλιστα σε απλό ασπατουλάριστο τοίχο χωρίς πανι! Θερινό σινεμά! Όποιον φίλο έχω φέρει να δουμε αγώνα σε HD έχει πάθει πλάκα! :man_in_love:

344f3vt.jpg

ehk6sw.jpg

Τι χρειαζεται να γινω φιλος σου;

BENQ W700 - έχω 5.610 ώρες λειτουργείας μέχρι τώρα και προχωρώ ακάθεκτος.

Εγώ ΠΑΛΙ BENQ θα πάρω. :)

Άσε τον projector και πες μας, που 'σαι συ ρε; :D

BENQ W700 - έχω 5.610 ώρες λειτουργείας μέχρι τώρα και προχωρώ ακάθεκτος.

Εγώ ΠΑΛΙ BENQ θα πάρω. :)

O W700 - W703 πως τα πάει ? Είναι σχετικά αποδεκτή η ποιότητα εικόνας που δίνει ?

Και τον W1070 κοίταξα όπως και τον EPSON hd25 που λένε πως δίνει καλύτερο μαύρο .

Απλά αν μου έκανε και ο 700 ή ο 703 θα πήγαινα εκεί λόγω κόστους !!!!

Εγώ να σου πω, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Από ποιότητα μια χαρούλα.

Κοίτα

Ευκρίνια έχει καλή για 720p που είναι.

ΑΝ τον συνδέσεις και με PC με ΑΤΙ κάρτα ΠΑΝΤΑ (για να έχεις και πολλές ρυθμίσεις), τον δουλέψεις στα 120Hertz ΚΑΙ βάλεις και το SVP στο X 4, ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΛΗ κίνηση ΔΕ θα δεις ακόμα και σε πανάκριβους προβολείς. ;)

εχω τον w1070 πιστευω οτι θα ικανοποιηθεις παρα πολυ αμα τον παρεις.. τα χρωμματα του ειναι παρα πολυ καλα.. τιμαει τα λεφτα του σιγουρα.. η ποιοτητα της φωτο δεν ειναι κ οτι καλυτερο αλλα τεσπα..

post-306-1416077406,3618_thumb.jpg

Εγώ να σου πω, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Από ποιότητα μια χαρούλα.

Κοίτα

Ευκρίνια έχει καλή για 720p που είναι.

ΑΝ τον συνδέσεις και με PC με ΑΤΙ κάρτα ΠΑΝΤΑ (για να έχεις και πολλές ρυθμίσεις), τον δουλέψεις στα 120Hertz ΚΑΙ βάλεις και το SVP στο X 4, ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΛΗ κίνηση ΔΕ θα δεις ακόμα και σε πανάκριβους προβολείς. ;)

Ναι επάνω στην 7950 θα τον βάλω ... και σε εξωτερικό χώρο στην ταράτσα έξω από το γραφείο μου. :smoke::smoke:

Εχω περάσει HDMI καλώδιο προς τα έξω από το δάπεδο (πριν τα πλακάκια) με πρίζα τύπου 1,4a και καλώδιο για Ir ώστε να παίζω μέσω DVB VIEWER χρησιμοποιώντας το Ir της Skystar HD2 που έχω πάνω στο pc .

Νομίζω θα είναι καλό το αποτέλεσμα για νυχτερινές θεάσεις με φιλαράκια και οικογένεια ...

Τώρα μένει να δω τι μπικικίνια μένουν και αν θα πάω για τον 700 ή τον 1070 ...

Εγώ με τον W700, παίζω σε 2,20μ οθόνη με gain 2,1 (κακώς αλλά δε είχα άλλη) από τα ~3μ

Καλό θα είναι να μην έχεις μεγάλο gain στις οθόνες - ή και καθόλου - γιατί σου "καίνε" το άσπρο.

Το πιο σωστό δε - αλλά που να το βρεις - είναι να πάρεις ένα σπρέυ βινυλίου άσπρο και να βάψεις μ'αυτό την οθόνη.

Οι προβολείς είναι wide. (16:9)

Aν θες να εκμεταλλευθείς τα 3m στο οριζόντιο, στο κάθετο θα έχεις 1,7m.

Αυτό αντιστοιχεί σε μια διαγώνιο 3,4m ή αλλιώς οθόνη 136 ιντσες!

Τις ίντσες αυτές μπορείς να τις πετύχεις με τον προβολέα W700 (με zoom 1.11) σε απόσταση 4,6m απ' το πανί, ενώ με τον W1070 (με zoom 1.3X) στα 3,4m.

Εγώ με τον W700, παίζω σε 2,20μ οθόνη με gain 2,1 (κακώς αλλά δε είχα άλλη) από τα ~3μ

Καλό θα είναι να μην έχεις μεγάλο gain στις οθόνες - ή και καθόλου - γιατί σου "καίνε" το άσπρο.

Το πιο σωστό δε - αλλά που να το βρεις - είναι να πάρεις ένα σπρέυ βινυλίου άσπρο και να βάψεις μ'αυτό την οθόνη.

Οκ ! Απλά νόμιζα πως χρειαζόμουν μεγάλο gain γιατί το θέλω για εξωτερικό χώρο .

Οι προβολείς είναι wide. (16:9)

Aν θες να εκμεταλλευθείς τα 3m στο οριζόντιο, στο κάθετο θα έχεις 1,7m.

Αυτό αντιστοιχεί σε μια διαγώνιο 3,4m ή αλλιώς οθόνη 136 ιντσες!

Τις ίντσες αυτές μπορείς να τις πετύχεις με τον προβολέα W700 (με zoom 1.11) σε απόσταση 4,6m απ' το πανί, ενώ με τον W1070 (με zoom 1.3X) στα 3,4m.

Οι προβολείς είναι widie αλλά και τα πανιά που είναι 3x3 έχουν μαύρο πλαίσιο πάνω κάτω για να δείχνουν καλύτερα την αντίθεση. Για αυτό έβαλα το 3x3 !

Οκ ! Τις αποστάσεις τις έχω και για τους δυο !

Εχω μια πέργολα 5x5m πάνω στην ταράτσα και έλεγα να βάλω το πανί στο ένα δοκάρι (πλευρά) και αντικριστά να βάλω τον προτζέκτορα στο άλλο . με παίρνει να κάνω μια τροποποίηση για την βάση με 2 ντίζες ώστε να σέρνεται εμπρός, πίσω για ένα μέτρο από τις τάβλες του ταβανιού ώστε να πιάνω το μέγιστο του πανιού. ~

Ευχαριστώ για τις συμβουλές ! Θα σας ενημερώσω για το ποιον τελικά θα αγοράσω και θα παίξουν και φώτο στο τέλος ! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.