GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 Υπαρχει πουθενα στο διαδυκτιο αυτο που λεει ο τιτλος βρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Μπα δε νομιζω...δεν επιτρεπεται οπως στα σταθερα τηλεφωνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Σεπτέμβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 στανταρ οχι! με τοσα καρτοκινητα κτλ ειναι και πσιλοδυσκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Δε ξέρω αν υπάρχει, το σίγουρο είναι ότι ΘΑ υπάρξει. Μου είχαν στείλει απο τη vodafone μια ενημέρωση ότι θα εγγραφεί το τηλ μου σε κατάλογο, και σε περίπτωση που διαφωνώ να τους ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Σεπτέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Το να δώσεις όνομα και επίθετο συνδρομητή είναι εύκολο να σου που το τηλαλλά το αντίστροφο είναι παράνομο ακόμη στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Σεπτέμβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Με αρκετη σιγουρια ξερω οτι εχει η Vodafon,φανταζομαι για τους συνδρομητες με συνδεση και με αυτους με καρτα που εχουν δωσει τα στοιχεια τους.Αρκει να καλεσεις 121 απο κινητο Vodafon Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakys Φεβρουάριος 10, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο τηλέφωνο θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε! Tηλεφωνικος Kαταλογος Kινητων Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Φεβρουάριος 10, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο τηλέφωνο θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε! Tηλεφωνικος Kαταλογος Kινητων[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Al1C2J55zaQ]Mη ρωτας το γιατι-Γονιδης - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Ντετέκτιβ είσαι, δεν βλέπεις ότι η τελευταία απάντηση είναι πριν 8 χρόνια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Φεβρουάριος 12, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Δες στο www.whitepages.grέχει και για κινητά και για σταθερά όλων των παρόχων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Φεβρουάριος 12, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Μιάς που άνοιξε το θέμα...Πως μπορώ να κάνω το σταθερό και το κινητό μου να μην εμφανίζεται σε τέτοιες υπηρεσίες?Έχω πάροχο διάφορο από τον ΟΤΕ αλλά στο 11ΧΧΧ πάλι με βρίσκουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 12, 2013 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Υπαρχει πουθενα στο διαδυκτιο αυτο που λεει ο τιτλος βρε παιδια???Έβγαλες άκρη τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 13, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 :hehe: 18-09-14 Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια και σας περιμένουμε! Δυστηχώς δεν βρήκα λύση ακόμα [MENTION=5181]winters[/MENTION], ακόμα ψάχνω έναν συγκεκριμένο αριθμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Φεβρουάριος 13, 2013 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 ακόμα ψάχνω έναν συγκεκριμένο αριθμό από το 2004 και ακόμα ψάχνεις; ένα ένα να καλούσες τα νούμερα, κάπου στο 2009-2010 θα είχες τελειώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 14, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Μιάς που άνοιξε το θέμα...Πως μπορώ να κάνω το σταθερό και το κινητό μου να μην εμφανίζεται σε τέτοιες υπηρεσίες?Έχω πάροχο διάφορο από τον ΟΤΕ αλλά στο 11ΧΧΧ πάλι με βρίσκουν...για το κινητο θα απευθυνθεις στον παροχο σου και θα κανεις αιτηση διαγραφης απο τον καταλογο σου.το ιδιο και για το σταθερο..θα σε ενημερωσω με πμ το απογευμα για παραπανω ινφος οσον αφορα την αμεση διαγραφη απο καταλογους[MENTION=634]GoriLLakoS[/MENTION] για αρση απορρητου μιας και τα κινητα αναγνωριζονται πλεον εκτος απο καποιους παροχους , χρειαζεσαι εισαγγελικη παρεμβασηedit: lol νομιζα οτι εψαχνες να βρεις σε ποιον ανηκει..και οχι να βρεις κινητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.I_Evaggelos Νοέμβριος 12, 2014 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Υπάρχει και ο τηλεφωνικός κατάλαγος του blackstate.gr όπου είναι στην ουσία η υπηρεσία whitepages.gr αλλά τα έχει με επεξήγηση και είναι ευκολότερο σχετικά για αυτόν τον λόγο, ισχύει και για κινητά. Επίσης υπάρχουν μερικά ακόμη αν ψάξετε στην Google αλλά τα περισσότερα δεν βγάζουν σωστά αποτελέσματα. Αν ψάχνετε πληροφορίες για άγνωστους αριθμούς που σας καλούν, καλό είναι να τσεκάρετε και το whocallsme.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 12, 2014 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.