Dodo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2004 Εχω κατεβασει ενα mpeg αρχειο (συγκεκριμενα video clip) και εχω το εξης προβλημα... η μουσικη παιζει κανονικα αλλα δεν εχω εικονα!! Μηπως ξερει κανενας τι ΄παιζει και αν γινεται να το Διορωσω? Α να πω πως εχω εγκατεστιμενο και Ful codepack!! Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Σεπτέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2004 Πιό codec pack έχεις; nimo, K-lite; καλύτερα να βγάλεις εντελώς τη full και να βάλεις την basic version.Το nimo μέχρι v8 δουλεύει κανονικά η v9 όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Σεπτέμβριος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Χθες, στις 19:32] Πιό codec pack έχεις; nimo, K-lite; καλύτερα να βγάλεις εντελώς τη full και να βάλεις την basic version.Το nimo μέχρι v8 δουλεύει κανονικά η v9 όχι. Λοιπον εχω K-lite full..αλλα κοιτα τι εγινε .Το προβλημα το ειχα χρησιμοποιωντας το windows media player 10 .Πως μου εκοψε και το δοκιμασα στο Νερο Show time και επαιζε κανονικοτητα-οποτε μαλλον το media player εφταιγε! τελικα το 10 series πολλα προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.