karmen1983 Μάϊος 25, 2013 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Βρε η μητρική καλή είναι το κεφάλι του θέλει σπάσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Μάϊος 27, 2013 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 @karmen1983 εγω μωρε παραξενος?!!! γκαντεμης ναι!! χαχα τωρα οσο αφορα την συγκεκριμενη μητρικη ειχε τα θεματακια της μεχρι να μου την αντικαταστησουν με την τελευταια που εχω (3 rma συνολικα). βεβαια απο τοτε εχουν περασει και 3-4 μηνες οποτε δεν πιστευω να πεσει σε ελατωματικη παρτιδα που λεει ο λογος... το κυριος προβλημα ηταν με την καρτα ηχου (οπου ειναι διαφορετικη απο της πρωτης sabertooth ) που απο την πρωτη στιγμη που επαιρνε εβαζες τα πραγματα πανω εβγαζε κατι ηχους σαν c/w. και οσο περισσοτερο την δουλευες γινοταν και πιο εντονο (αλλα σε αυτο το σημειο εχω να πω οτι τα αυτια μου δεν ειναι νορμαλ ανθρωπου) μεχρι που η μητρικη δεν εβγαζε ηχο αλλα κατι παρασιτα και αλλαζοταν κατευθειαν. απο κει και περα αυτο τον καιρο που συμβιωνω σωστα μαζι της δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα.. το μονο που μπορει κανεις να πει ειναι οτι κλοκαρισμενος και με τετοιο καιρο πρεπει να εχεις το νου σου γιατι οι θερμοκρασιες στα vrm οπως ειναι γνωστο ειναι γενικα ανεβασμενες.... αν θελεις ριξε και μια ματια στο overclock.net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 27, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Απο παρασιτα στα ηχεια,μονο οταν κανω restart ακουγεται ενα ελαχιστο για κλασματα του δευτερολεπτου αλλα μπορει να εχει να κανει και με τα ηχεια μου.παλια παντως δεν ακουγοταν.Απο κλοκαρισμα...τι να κανω που αλλαξα μητρικη τωρα και ειμαι σαν μικρο παιδι παλι.γυρισα 2 χρονια και βαλε,πισω οταν πρωτοπηρα τον Phenom.τουλαχιστον τον ξεκλειδωσε οκ και ειμαι ηδη στα 4200 με 1.45απλα ακομη ελεγχω θερμοκρασιες.τα vrms,καλα πανε,το 1 επιασε 51 βαθμους στον Intelburn στα ρολογια και ρευματα που ειπα.εχει και ζεστη γαμωτο.οσον αφορα το overclock net....διαβασα 160 σελιδες σε 2 μερες μεσα.απο τις 500 που ειναι το νημα με την sabertooth,εχω ακομα.(δεν ερχεται και η ψυχτρα της καρτας γαμωτο να το κουμπωσω επανω να δω κανενα bench).Μονο μια βλακεια μου εχει κανει ως τωρα.εχω 2 συνδεδεμενους case fans επανω και χθες κατα το Intelburn δεν ξερω τι σκαλωμα εφαγε και ο ενας απο τις 1500 στροφες επεσε στις 600 και ο αλλος απο τις 800 εσβησε τελειως.....αλλα το Pc δουλευε.και δεν ειναι να πεις οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου γιατι με την καρτα γραφικων που εχω επανω,ουσιαστικα μονο οτι τραβαει ο επεξεργαστης ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Μάϊος 27, 2013 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 κοιτα γενικα σε εμας που εχουμε ζεστη εδω το θεμα vrm ειναι καπως ενοχλητικο.. και δεν θελω να σκεφτω καν την λυση που προτεινουν στο αντίστοιχο νημα στο overclock για ανεμιστηρακια μικρα πανω στις ψυκτρες με δεματικα γιατι αν μη τι αλλο το θεωρω λιγο τραγικο .... το θεμα με τους ανεμιστηρες δεν το εχω δει γιατι το μονο που σετ ανεμιστηρων που εχω συνδεδεμενο πανω στην μητρικη ειναι της ψυκτρας του επεξεργαστη οπου δουλευει μια χαρα.... εχοντας ρυθμησει μεσω της εφαρμογης της asus πως να παιζει.... τωρα για να σου φυγει οποιαδηποτε σκεψη κλπ απο την ημερα που πηρα την τελευταια μητρικη φτου φτου μην το ματιασω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα... μια χαρα μητρικη ειναι και γενικα ακουγονται πολυ καλα λογια... καλοδουλευτη να ειναι και καλα κλοκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 27, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Thanks φιλαρακι.τα vrm,τα ψιλοφυσαει ο 14αρης της noctua (τερμα κατω τον εχω) οποτε κατι κανει και αυτος. Τωρα,εαν ειναι να καει και αυτη....τι να πω.θα τους την φερω στο κεφαλι.ηδη σημερα εστειλα στον Maik το κουτι του και θα μου στειλει αυτος το κουτι μου :P.αλλαξοκωλιες κανουμε. Θα ενημερωσω φυσικα για το που θα φτασει ο phenomακος γιατι προβλεπω να κανω νεο προσωπικο ρεκορ με την μητρικη αυτη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Μάϊος 27, 2013 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Thanks φιλαρακι.τα vrm,τα ψιλοφυσαει ο 14αρης της noctua (τερμα κατω τον εχω) οποτε κατι κανει και αυτος.Τωρα,εαν ειναι να καει και αυτη....τι να πω.θα τους την φερω στο κεφαλι.ηδη σημερα εστειλα στον Maik το κουτι του και θα μου στειλει αυτος το κουτι μου :P.αλλαξοκωλιες κανουμε. Θα ενημερωσω φυσικα για το που θα φτασει ο phenomακος γιατι προβλεπω να κανω νεο προσωπικο ρεκορ με την μητρικη αυτη.... η rev. 1 δεν ειχε κανενα προβλημα με τις θερμοκρασιες στα vrm, αντιθετως με την 2 που φτανει στους 50C σε idle καταστασεις με την χρηση μονο internet και κανενα βιντεακι στο you tube στις ζεστες μεχρι τωρα ημερες. μαλιστα ειχα ρωτησει και το [MENTION=22530]sobi[/MENTION] να μου πει τις δικες του μηπως και επεσα σε "προβληματικο" κομματι, αλλα ειδα οτι συμφωνουμε. Θανο εστειλα και εγω το "δικο" σου σημερα, με courrier τελικα γιατι βαριομουν να παω μεχρι το ταχυδρομιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Μάϊος 27, 2013 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2013 Βρε η μητρική καλή είναι το κεφάλι του θέλει σπάσιμο.ειχες την ευκαιρια να του το σπασεις...........:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.