Thanos1972 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2013 Και ναι,εχθες με το που γυρισα απο την δουλεια,μου εμεινε η μητρικη στα χερια.....παω να κανω ενα restart,και δεν ξαναανοιξε.(αφου εκανε τσαφ και εβγαλε και λιγο καπνο).δοκιμαζω αλλο τροφοδοτικο τιποτα.βγαζω τα παντα απο κουτι τιποτα.εκαναν να αναψουν οι ανεμιστηρες και σταματουσαν.βγαζω το καλωδιο τροφοδοσιας του επεξεργαστη,βαζω μπροστα και τσουπ γυρνανε τα παντα.οποτε τα κακαρισε η μητρικη.και το τσαφ ηταν απο ενα πυκνωτη διπλα στα vrms.solid cap και #@$%@ απλα αντι να σκασει απο πανω,εσκασε απο κατω και σηκωθηκε.αλλους 6 μηνες εγγυηση ειχα,κανω 200 χιλιομετρα σημερα για να την φερω στο μαγαζι απο οπου την αγορασα,και ενημερωθηκα οτι πολυ απλα εχουν σφιξει οι κολοι,με ολες τις εταιρειες και μαλλον δεν θα μετρηση η εγγυηση.αφου την στειλουν στο εξωτερικο και θα παρει κανεναν μηνα......θα βρουνε λεει διαφορες δικαιολογιες απο την στιγμη που εκανε τσαφ και τετοια.κατι για υγρασιες μου ελεγαν και τετοια.τον επεξεργαστη τον δοκιμασαμε κου δειχνει να δουλευει κανονικα.ελπιζω να περασει σαν εγγυηση αλλα πηρα μια sabertooth rev 2 (ναι,παλι ασους) που ειχε ετοιμοπαραδοτη......και διαφημιζει με αυτοκολλητο 5 χρονια εγγυηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Μάϊος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Απαράδεκτο για μένα που δε την δεχτήκανε εφόσον είχε εγγυήση...εκτός και αν είχε τόσο εμαφανές σημαδιά από υγρά κ.λ. Τι πάει να πει σφίξαν οι κ@λοι δηλαδή??? Από ποτε δηλαδή οι σκασμένοι πυκνωτές στην mobo είναι υπαιτοιότητα του πελάτη??? Sorry φίλε αλλά ο δικός κ@λος δηλαδή πως έσφιξε να πάρεις καινούρια m/b , o δικός του να χαλαρώσει???? Χωρίς παραξέγηση φυσικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Μάϊος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Και ναι,εχθες με το που γυρισα απο την δουλεια,μου εμεινε η μητρικη στα χερια.....παω να κανω ενα restart,και δεν ξαναανοιξε.(αφου εκανε τσαφ και εβγαλε και λιγο καπνο).δοκιμαζω αλλο τροφοδοτικο τιποτα.βγαζω τα παντα απο κουτι τιποτα.εκαναν να αναψουν οι ανεμιστηρες και σταματουσαν.βγαζω το καλωδιο τροφοδοσιας του επεξεργαστη,βαζω μπροστα και τσουπ γυρνανε τα παντα.οποτε τα κακαρισε η μητρικη.και το τσαφ ηταν απο ενα πυκνωτη διπλα στα vrms.solid cap και #@$%@ απλα αντι να σκασει απο πανω,εσκασε απο κατω και σηκωθηκε.αλλους 6 μηνες εγγυηση ειχα,κανω 200 χιλιομετρα σημερα για να την φερω στο μαγαζι απο οπου την αγορασα,και ενημερωθηκα οτι πολυ απλα εχουν σφιξει οι κολοι,με ολες τις εταιρειες και μαλλον δεν θα μετρηση η εγγυηση.αφου την στειλουν στο εξωτερικο και θα παρει κανεναν μηνα......θα βρουνε λεει διαφορες δικαιολογιες απο την στιγμη που εκανε τσαφ και τετοια.κατι για υγρασιες μου ελεγαν και τετοια.τον επεξεργαστη τον δοκιμασαμε κου δειχνει να δουλευει κανονικα.ελπιζω να περασει σαν εγγυηση αλλα πηρα μια sabertooth rev 2 (ναι,παλι ασους) που ειχε ετοιμοπαραδοτη......και διαφημιζει με αυτοκολλητο 5 χρονια εγγυηση...Θα σου την αλλάξουν ! Δεν μπορούν διαφορετικά ! Πυκνωτής είναι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 22, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Ναι αλλα δεν ειναι θεμα μαγαζιου.θεμα asus ειναι πλεον.εχω καλη σχεση με τα παιδια εκει και απλα μου μιλησαν στα ισια.οριστε και η φωτο.φυσικα και θελω να αλλαχθει-επισκευαστει η μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Μάϊος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Ναι αλλα δεν ειναι θεμα μαγαζιου.θεμα asus ειναι πλεον.εχω καλη σχεση με τα παιδια εκει και απλα μου μιλησαν στα ισια.οριστε και η φωτο.φυσικα και θελω να αλλαχθει-επισκευαστει η μητρικη.μην μπαινεισ στη λογικη αν ειναι θεμα μαγαζιου η οχι!!! θα απαιτησεισ να επανελθει η μυτρικη στην αρχικη τισ κατασταση, αυτο πρεπει να σε ενδιαφερει.. γι αυτο υπαρχει εγγυηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 22, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 χαχαχα την τυχη μου μεσα.ανοιγω το κουτι και το revision την μητρικης ειναι το 1.1 και οχι το 2......βλεπω το manual που ειναι της 2αρας και λεει οτι στο back panel εχει ενα κουμπι για bios ρεσετ.εμενα δεν το εχει.το κουτι,το manual και το αυτοκολλητο με το serial number ειναι rev 2.0.....ευτυχως που δεν γυρισα πισω στην πολυ μου δηλαδη....αρχιζω και νευριαζω.μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τι γραφει επανω η μητρικη του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Μάϊος 22, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2013 Πάλι καλά που τους ξέρεις κιόλας δλδ...(δε το λέω για σενά) την πηγαίνεις πίσω παίρνεις αυτήν που πλήρωσες και διεκδικείς ο,τι καλύτερο για την χαλασμένη σου...μη το αφήσεις έτσι πες τους να στείλουν mail κλπ και αφού την πλήρωσες στην συνέχεια σου κόβουν πιστωτίκο...άκου έκει πράγματα... ASUS και κολοκύθια σου λέει μετά...νταααααααξει μωρέ τώρα... έξι μήνες είχες υπόλοιπο και τι έγινε χαλαρααααααααααααααά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Μάϊος 23, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Θανο το κουμπι που εχει πισω ειναι για quick flash bios και οχι για bios reset. rev. 2.0η δικια μου. αν δεν σε βοηθαει το screen πες μου να δω απο μεσα τι θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Μάϊος 23, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 χαχαχα την τυχη μου μεσα.ανοιγω το κουτι και το revision την μητρικης ειναι το 1.1 και οχι το 2......βλεπω το manual που ειναι της 2αρας και λεει οτι στο back panel εχει ενα κουμπι για bios ρεσετ.εμενα δεν το εχει.το κουτι,το manual και το αυτοκολλητο με το serial number ειναι rev 2.0.....λες να σου εδωσαν την δικια μου REV. 1.1 που μου καηκε τον Φεβρουαριο; παντως αν θες κανουμε μια ανταλλαγητων manual. για την 2.0 δεν μου εδωσαν κανενα συνοδευτικο απο αυτα που εχει το κουτι, και εχω ακομα ολα απο την 1.1. στο κουτι της 1.1 βαλαν την καινουργια και τηυν στειλαν οι ακλαταλληλοι.αν θες στειλε pm με μαγαζι και sn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 23, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Μάλιστα. Αρχικά απαιτείς αντικατάσταση/RMA/πιστωτικό/whatever αφού είναι σε εγγύηση η μητρική σου.Για την 2η μητρική που πήρες και το μαγαζί σου και το ότι είναι φίλοι/γνωστοί/κτλ ουδέν σχόλιον αλλά καλό θα ήταν να δεις λίγο και πιο σοβαρά μαγαζιά πως δουλεύουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Μάϊος 23, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Θανο σου εστειλα κανα 2 pm. σου ηρθαν; γιατι δεν ειμαι σιγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 23, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Μάλιστα. Αρχικά απαιτείς αντικατάσταση/RMA/πιστωτικό/whatever αφού είναι σε εγγύηση η μητρική σου.Για την 2η μητρική που πήρες και το μαγαζί σου και το ότι είναι φίλοι/γνωστοί/κτλ ουδέν σχόλιον αλλά καλό θα ήταν να δεις λίγο και πιο σοβαρά μαγαζιά πως δουλεύουν ...Γνωστοι,τελος παντων απο αυτους που ειχα αγορασει το pc μου.οχι τιποτα φιλαρακια μου.και ειναι πολυ γνωστο μαγαζι στην Θεσσαλονικη.....θα περιμενω για το τι θα γινει με το θεμα της μητρικης που χαλασε.για το θεμα της sabertooth,εβγαλα ακρη σημερα.Του Maik το κουτι εχω παρει.η μητρικη αυτη ηταν απο αντικατασταση αλλα καινουργια.δηλαδη εχω κουτι και manual rev 2.0 αλλα το κουτι ειχε μητρικη την rev 1.01.αλλα μια χαρα μου εκατσε γιατι η 1.01 μπορει να ξεκλειδωσει πυρηνες ενω η rev 2.0 οχι,το εχουν αφαιρεσει.και εμενα ο 555 ξεκλειδωνει σε 4πυρηνο....αυτο που με καιει τωρα ειναι να βγει το πιστωτικο την m4a87td evo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Μάϊος 23, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 καλοριζικη Θανο και καλα clokia.και τωρα αφου σου χαϊδεψα τα αυτια με τα καλα μου λογια, θες να κανουμε την ανταλλαγη κυτιων;τα εξοδα δικα μου. :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 23, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 Ναι ρε συ,φυσικα και θα την κανουμε,χαχαχαχα.ορεξη το ειχα το παλιο κουτο σου ...κοιτα πως ηρθαν τα πραγματα.....μεσα στο κυτιο πετα και τον vishera . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Μάϊος 23, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2013 για τον vishera ειπαμε. μολις βγουν οι καινουριοι, να εχω και κανενα € στην τσεπη μου μεχρι τοτε ο vishera δικος σου με την παλια τιμη θανο πρεπει να κλεισω γιατι αρχισε και μπαινει κοσμος στο hotel. θα τα πουμε αυριο με λεπτομεριες. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 24, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 sabertooth am3 ε? Χμμμ Για ρώτα και τον [MENTION=22530]sobi[/MENTION] Καλορίζικη φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Μάϊος 24, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2013 Ωπα Βαγγο,τι πρεπει να μαθω για την μητρικη.εχεις τιποτα να μου πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάϊος 25, 2013 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Ο χρήστης @sobi είχε παράπονα τόσο με coil whine από τη μητρική όσο και με το κύκλωμα ήχου. Λογικά αυτό μπορεί να συμβεί με όλα τα parts και δεν σημαίνεικάτι αλλά αν θυμάμαι καλά άλλαξε αρκετά κομμάτια και είχαν όλα κάποιο πρόβλημα. Δεν θυμάμαι να σου πω περαιτέρω, θα το δει και θα ποστάρει λογικά.Αν δεν με απατά η μνήμη μου, αυτός ψώνισε από Αθήνα οπότε λίγοδύσκολο να πέσεις και συ σε ελαττωματική παρτίδα (αν δεχτούμε ότι αυτός έπεσε σε ελαττωματική). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 25, 2013 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Με τη διαφορά ότι ο Sobi είναι παράξενος Επι του θέματος. Ρε συ Θάνο πλήρωσες για την sabertooth ή και καλά στη δώσανε σαν προσωρινή λύση πράμα που δε νομίζω. Αν πλήρωσες μη μου απαντήσεις αλλά κάνε μου ένα τηλ γιατί δε θέλω να βρίσω δημόσια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik42 Μάϊος 25, 2013 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2013 Με τη διαφορά ότι ο Sobi είναι παράξενος Επι του θέματος. Ρε συ Θάνο πλήρωσες για την sabertooth ή και καλά στη δώσανε σαν προσωρινή λύση πράμα που δε νομίζω. Αν πλήρωσες μη μου απαντήσεις αλλά κάνε μου ένα τηλ γιατί δε θέλω να βρίσω δημόσια. γιατι καλε γειτονισα, μια χαρα μητρικη ειναι. τι εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.