Jump to content

Περιεργο μηνυμα

giorgosTr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σας.ενω ειμαι στο google & παταω να μπω σε καποια ιστοσελιδα,μου βγαζει το εξης μηνυμα:

Προειδοποιηση Ασφαλειας

Αν και η σελίδα είναι κρυπτογραφημένη, οι πληροφορίες που εισάγατε θα σταλθούν με μη κρυπτογραφημένη σύνδεση και έτσι μπορεί εύκολα να διαβαστούν από τρίτους.

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να στείλετε τις πληροφορίες;

Αυτο γινεται εδω και ενα[1] μηνα περιπου,,,Μηπως μπορει καποιος φιλος απο εδω μεσα να με βοηθησει ωστε να εξαλειψω αυτο το ενοχλητικο μηνυμα? Σας ευχαριστω πολυ.

Ένα λίγο πιο συγκεκριμένο παράδειγμα; Σε ποια σελίδα αρκιβώς είσαι και πού πατάς να μπεις;

Συγκεκριμενα:Ανοιγω τον υπολογιστη,& μετα google.ολα καλα.Μετα, σε οτι site θελησω να μπω,μου βγαζει αυτο το μνμ...

Τα XP τα εχω διωξει εδω & 2 χρονια,,,Χρησιμοποιω τα WIN 7 HOME & Mozilla Firefox,,,

Σε άλλους browsers κάνει τα ίδια; Αν αλλάξεις προφίλ στον firefox συνεχίζει το ίδιο βιολί;

Απ'ότι διαβάζω μπορεί να οφείλεται σε μη ασφαλές περιεχόμενο ασφαλών σελίδων, όπως για παράδειγμα διαφημίσεις. Δοκίμασε με κάποιο ad-block να κόβεις τις διάφορες διαφημίσεις και να περιορίσεις λίγο τι κατεβάζεις κάθε φορά που πατάς να ανοίξεις μια σελίδα.

η ημερομηνία του συστήματος είναι σωστή?

Δεν πρέπει να φταίει αυτό γιατί λέει ότι συγκεκριμένα στοιχεία θα σταλούν plain-text, ενώ η σελίδα έχει κρυπτογράφηση. Αν είναι λανθασμένη η ώρα του συστήματος σου λέει ότι το πιστοποιητικό έχει πρόβλημα.

η ημερομηνια ειναι σωστη,,,Αν μπαινω με τον Internet explorer,δεν εχω προβλημα.Ο mozilla μου τα κανει αυτα,,,,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.