giorgosTr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2013 Καλημερα σας.ενω ειμαι στο google & παταω να μπω σε καποια ιστοσελιδα,μου βγαζει το εξης μηνυμα:Προειδοποιηση ΑσφαλειαςΑν και η σελίδα είναι κρυπτογραφημένη, οι πληροφορίες που εισάγατε θα σταλθούν με μη κρυπτογραφημένη σύνδεση και έτσι μπορεί εύκολα να διαβαστούν από τρίτους.Είστε σίγουροι ότι θέλετε να στείλετε τις πληροφορίες;Αυτο γινεται εδω και ενα[1] μηνα περιπου,,,Μηπως μπορει καποιος φιλος απο εδω μεσα να με βοηθησει ωστε να εξαλειψω αυτο το ενοχλητικο μηνυμα? Σας ευχαριστω πολυ.
trendy Μάϊος 22, 2013 #2 Μάϊος 22, 2013 Ένα λίγο πιο συγκεκριμένο παράδειγμα; Σε ποια σελίδα αρκιβώς είσαι και πού πατάς να μπεις;
giorgosTr Μάϊος 23, 2013 Author #3 Μάϊος 23, 2013 Συγκεκριμενα:Ανοιγω τον υπολογιστη,& μετα google.ολα καλα.Μετα, σε οτι site θελησω να μπω,μου βγαζει αυτο το μνμ...
giorgosTr Μάϊος 23, 2013 Author #5 Μάϊος 23, 2013 Τα XP τα εχω διωξει εδω & 2 χρονια,,,Χρησιμοποιω τα WIN 7 HOME & Mozilla Firefox,,,
trendy Μάϊος 23, 2013 #6 Μάϊος 23, 2013 Σε άλλους browsers κάνει τα ίδια; Αν αλλάξεις προφίλ στον firefox συνεχίζει το ίδιο βιολί;Απ'ότι διαβάζω μπορεί να οφείλεται σε μη ασφαλές περιεχόμενο ασφαλών σελίδων, όπως για παράδειγμα διαφημίσεις. Δοκίμασε με κάποιο ad-block να κόβεις τις διάφορες διαφημίσεις και να περιορίσεις λίγο τι κατεβάζεις κάθε φορά που πατάς να ανοίξεις μια σελίδα.
trendy Μάϊος 23, 2013 #8 Μάϊος 23, 2013 η ημερομηνία του συστήματος είναι σωστή?Δεν πρέπει να φταίει αυτό γιατί λέει ότι συγκεκριμένα στοιχεία θα σταλούν plain-text, ενώ η σελίδα έχει κρυπτογράφηση. Αν είναι λανθασμένη η ώρα του συστήματος σου λέει ότι το πιστοποιητικό έχει πρόβλημα.
giorgosTr Μάϊος 24, 2013 Author #9 Μάϊος 24, 2013 η ημερομηνια ειναι σωστη,,,Αν μπαινω με τον Internet explorer,δεν εχω προβλημα.Ο mozilla μου τα κανει αυτα,,,,
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.