Jump to content

Ερωτησεις καθαρισμου

fallen4ngel

Recommended Posts

Ρωτα απο εδω ρωτα απο εκει μετα το σκεφτηκα.... απεσταγμενο = συμπληρωμα υγρων μπαταριας........ οποτε θα παω σε ενα μαγαζι εδω κοντα που εχει μπαταριες αυτοκινητων και θα δω εκει.Αν δεν εχει ΟΥΤΕ και εκει ε να παει να @@@@

Washers σκεφτομαι να παω σε ενα μαγαζι ηλεκρονικων και να ρωτησω δεν χανω και τιποτα.

Οσο για το WFI το παρατησα το θεμα μιας και πραγματικα με κουρασε (φαρμακοποιος να θελει να μου δωσει αντιπυρετικο :sarcastic:) και εβαλα παραγγελια στο E-World ετοιμο υγρο, βλακεια βεβαια γιατι εχω κοκκινο και μπλε χρωματακι ΑΑ, biocleaner και silver coil :secret:.

Δευτερα πρωτα ο Θεος αν ολα πανε καλα θα τα κανω να λαμπουν.

Ρωτα απο εδω ρωτα απο εκει μετα το σκεφτηκα.... απεσταγμενο = συμπληρωμα υγρων μπαταριας........ οποτε θα παω σε ενα μαγαζι εδω κοντα που εχει μπαταριες αυτοκινητων και θα δω εκει.Αν δεν εχει ΟΥΤΕ και εκει ε να παει να @@@@

Washers σκεφτομαι να παω σε ενα μαγαζι ηλεκρονικων και να ρωτησω δεν χανω και τιποτα.

Οσο για το WFI το παρατησα το θεμα μιας και πραγματικα με κουρασε (φαρμακοποιος να θελει να μου δωσει αντιπυρετικο :sarcastic:) και εβαλα παραγγελια στο E-World ετοιμο υγρο, βλακεια βεβαια γιατι εχω κοκκινο και μπλε χρωματακι ΑΑ, biocleaner και silver coil :secret:.

Δευτερα πρωτα ο Θεος αν ολα πανε καλα θα τα κανω να λαμπουν.

Silver coil... no thanks-never again!

Να τι επαθα...

Koolance CPU 370 and Bitspower Corrosion ! Solution ?

Premix και παλι Premix, me to Mayhems X1 Clear or Pastel να ειναι imho το καλυτερο!

Χα... the story of my life!

Washers μου εστειλε τελικα η swiftech (αν κ εει το ebay), ενω wfi red label, μολς εχτες μου εστειλε πμ ο [MENTION=21050]ppkstat[/MENTION] σχετικα με το που θα βρω.

Απεσταγμενο εχει ο μπακακος (σε ΜΗ καλα σφραγισμενα μπουκαλια). Εσυ που βρηκες κ ποσο?

ΛΙΒΕΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Φαρμακεία - Νέα Σμύρνη Αττικής

αν είσαι νοτιά εχει απόθεμα σε WFI υπολόγισε 1+ τα 1000ml

ΛΙΒΕΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - Φαρμακεία - Νέα Σμύρνη Αττικής

αν είσαι νοτιά εχει απόθεμα σε WFI υπολόγισε 1+ τα 1000ml

Εχω την αισθηση πως το wfi ειναι ελαφρως οξινο ενω στα loop το θες ουδετερο/ελαφρως αλκαλικο.

Ενημερωτικα, οταν χρησιμοποιυσα Mayhems Ultra Pure Water, μετα απο 6 μηνες ειχε ακομα pH~7 κ (απο οτι μετρησε τοτε ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]) ηλεκτρικη αγωγιμοτητα σχεδον μηδεν!

Eδώ λέει οτι το pH του wfi είναι 5.5 Sterile Water for Injection USP

Το έχω μετρήσει το freesinius στο σπίτι με strips και κάπου εκεί βγαίνει.

Δεν ξέρω τι παίζει με το pH του απεσταγμένου. Στην θεωρία πρέπει να είναι 7 αλλά δεν είναι ποτέ τόσο γιατί αντιδρά με το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα και σχηματίζεται ανθρακικό οξύ (H2CO3) το οποίο το καθιστά ελαφρώς όξινο και συγκεκριμένα απο pH 5.0-7.0. Οπότε απεσταγμένο να έχει 7 ακούγεται λίγο περίεργο.

Δεν ξέρω τι παίζει, απλά λέω τι έχω διαβάσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.