drama.queen Ιούνιος 9, 2013 #141 Ιούνιος 9, 2013 Εχουμε και λεμε : 1) Η κονσολα θα τσεκαρει μια φορα ανα 24 ωρες μεσω internet τις αδειες των games , αρα αν μεινεις χωρις internet μια μερα δεν μπορεις να παιξεις κανενα απολυτως game. Μην αναφερω την περιπτωση να παρεις την κονσολα καπου που δεν θα εχει internet. 2) Δεν μπορεις πλεον να δανεισεις η να δανειστεις game. Εχεις δυνατοτητα να το πουλησεις μονο μια φορα σε αλλο account στο οποιο θα κλειδωνει , με την δυνατοτητα των publisher να ζητανε αμοιβη για την πωληση. 3) Το kinetic 99% δεν θα εχει διακοπτη να κλεινει μονο του , αρα στο καλυτερο σεναριο αν σε χακαρει καποιος σε παρακολουθει ολη την ωρα , στο χειροτερο σεναριο θα σε παρακολουθει και η microsoft μαζι. 4) Η Microsoft στο θεμα των games εφαρμοζει σε μεγαλυτερο βαθμο την πιο αισχρη τακτικη : αντι να φτιαξουνε δικα της studio exclusive games , απλα θα πληρωνει τριτους developers να μην βγαζουνε παιχνιδια σε αλλες κονσολες. Αντι να παραγει δηλαδη, "καταστραφει". Οποιος αγορασει αυτο το εκτρωμα πρεπει να ειναι πολυ ζωο. :whistling φιλε, δεν γινεται να εινια τοσο τραγικα τα πράγματα οσο τα γραφεις, δηλαδη δεν μπορω να το χωνεψω.δηλαδη κακο ειναι να δανισω το ΝΒΑ13 στο ξαδερφο μολισ το βαρεθω και να μου δωσει το ΦΙΦΑ του ? αν αυτα που γραφεις ισχυουν τοτε δεν πανε καλα οι μανατζαρεοι.
darkiller Ιούνιος 9, 2013 #142 Ιούνιος 9, 2013 με λιγα λογια η ms προσπαθει να γινει συμμετοχοσ στην αγορα σου και λεει... εσυ αγοραζεισ το προιον μου, ΑΛΛΑ εχω και εγω δικαιωματα! τσου ρε λακη!ελπιζω αυτη η λογικη να πατωσει , διοτι αν δεν πατωσει , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα την ακολουθησουν και οι υπολοιπεσ εταιριεσ.. φυσικα αυτοσ που θα ζημιωθει θα ειναι ο gamer!
sstav Ιούνιος 10, 2013 #143 Ιούνιος 10, 2013 επίσης στην κονσόλα μου έχω 5 accounts (δικά μου, ανήψια, κτλ...). Τα παιχνίδια θα κλειδώνουν σε κονσόλα ή σε account; Δεν θα μπορούν να παίζουν το αγορασμένο παιχνίδι τα ανηψια;
winters Ιούνιος 10, 2013 #144 Ιούνιος 10, 2013 Μόλις τελείωσε η παρουσίαση στην Ε3. Τα καλύτερα games ήταν τα non exclusive (Battlefield, Witcher, Metal Gear) και η τιμή είναι 499€.Microsoft fail...
ARMAGEDDON Ιούνιος 10, 2013 #145 Ιούνιος 10, 2013 VIDEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NOWWWWWWWWWWWWWW:upside:
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #146 Ιούνιος 10, 2013 VIDEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NOWWWWWWWWWWWWWW:upside:Xbox One launching in November for $500 - News at GameSpotXAXAXAXA! Check in κάθε 24 ώρες, τσα ρε τσα!http://www.gamespot.com/e3/microsoft-confirms-required-24-hour-check-in-for-xbox-one-6409419/Μόλις τελείωσε η παρουσίαση στην Ε3. Τα καλύτερα games ήταν τα non exclusive (Battlefield, Witcher, Metal Gear) και η τιμή είναι 499€.Microsoft fail...Έχεις άδικο εδώ!! Έδειξαν το HALO...ROFL! Αξίζει να σκάσεις 500 Ευρώ για έναν τίτλο...ROFLCOPTER!Halo Trailer - E3 2013 Microsoft Press Conference - GameSpot Video
winters Ιούνιος 10, 2013 #147 Ιούνιος 10, 2013 Η Ελλάδα δεν θα είναι μέσα στις 21 χώρες που θα βγεί η κονσόλα τον Νοέμβριο.
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #148 Ιούνιος 10, 2013 Η Ελλάδα δεν θα είναι μέσα στις 21 χώρες που θα βγεί η κονσόλα τον Νοέμβριο.Kαι καλό θα ήταν να μείνει στο Αμέρικα μόνο. Μα η MS είναι πραγματικά άθλια, σε επίπεδο βλακείας.Βλέπω τις παρουσιάσεις στην E3...βάζουν ταφόπλακα από μόνοι τους. Μαμάτο κατόρθωμα.
Volrath Ιούνιος 10, 2013 #149 Ιούνιος 10, 2013 Εγώ χάρηκα πολύ πάντως με την παρουσίαση.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ EXCLUSIVE TOYΣ ΤΟ STAR WARS BATTLEFRONT!!Οπότε στη χειρότερη ps4.Στη καλύτερη pc!!!
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #151 Ιούνιος 10, 2013 έρχεται η SONY σε λίγες ώρες :worship:Κάτσε να δεις τι θα γίνει στην Nintendo όταν σκάσει μύτη New Zelda, New Mario και NEW Metroid...θα βλέπεις τα κινεζάκια να τρέχουν για Wii U.Βασικά οι παίκτες θα είναι PS4 και Nintendo. MS, you may rest in peace now.Αυτό ΤΩΡΑ θεωρείται NEXT GEN GRAPHS....YEAH RIGHT...http://www.gamespot.com/e3/killer-instinct-e3-2013-jago-combo-montage-trailer-6409573/?tag=Topslot;Slot3
Typhonios Ιούνιος 10, 2013 #153 Ιούνιος 10, 2013 Για να δούμε, πολύ δυνατή Ε3 φέτος !!!Προσωπικά περιμένω πως και πως το :Road to E3 - The Elder Scrolls Online - GameSpot.com
TifoziF1 Ιούνιος 11, 2013 #154 Ιούνιος 11, 2013 --------------------------Αρκετα με το XBOX vs PS4 στο θέμα αυτόΣτο νέο θέμα παρακαλώ http://www.thelab.gr/gaming/xvox-one-vs-ps4-h-maxi-123597.html
budhas Ιούνιος 11, 2013 #155 Ιούνιος 11, 2013 Πιστευω το παγκοσμιο κραξιμο να τους κανει να ανακαλεσουν τις αποφασεις τους
SirDiman Ιούνιος 11, 2013 #156 Ιούνιος 11, 2013 Το παιχνιδι θα μπαινει σε 1 account και μονο, μετα δε μπορεις να το δωσεις αλλου αφου εχεις ηδη χρησημοποιησει το cd key. Τουλαχιστον μεχρι στιγμης ετσι ειναι.
Trooper Ιούνιος 12, 2013 #157 Ιούνιος 12, 2013 Παντως περα απο την πλάκα, το internet requirement δε με χαλάει όπως και να κλειδώνουν τα παιχνίδια στον κωδικό μου, κατι σα το steam δηλαδή.Από την άλλη κατανοώ οσους δεν έχουν ιντερνετ και όσους θέλουν να ανταλάσσουν παιχνίδια ή να νοικιάζουν απο video club. Το καλό θα ήταν να μη το έκανε αυτό η MS αλλά μάλλον έφαγε τρελή ηττα τοσα χρόνια απο τις σπασμένες κονσόλες και προσπαθεί να το κλειδώσει όσο μπορεί.Το κινεκτ ειναι πολύ ωραίο feature αλλά μέχρι να βγεί κάτι τρελό που να αξίζει θα παραμείνει απλά ενα πολύ ωραίο feature.
Hydra Ιούνιος 12, 2013 #159 Ιούνιος 12, 2013 Πιστεύεις ότι δεν θα σπάσει το νέο μηχάνημα και πως θα γλιτώσουν μια μεγαλύτερη ήττα;Αν θέλω να παίξω στο εξοχικό μου, κι εκεί ίντερνετ; Κακώς.
narta Ιούνιος 12, 2013 #160 Ιούνιος 12, 2013 Το 'χασαν ετσι; Μπορει να ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιοι;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jzmVcasl3ZU]Microsoft Xbox Executive Don Mattrick Response to PS4 Xbox One Bashing E3 2013 - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.