Jump to content

Παρουσίαση του νέου XBOX ONE

qwerty

Recommended Posts

ενταξει αμα με αυτους τους τρόπους νομίζουν θα μειώσουν την πειρατεία είναι βλάκες ή απλά θέλουν να τα παίρνουν απο παντού...

είναι δυνατόν να ισχύουν τα παραπάνω;ας πούμε εγω δεν εχω Internet 24/7 στην τριτοκοσμικη Ελλαδα μου μιας και δεν παρέχεται δωρεάν από κανέναν πάροχο..οπότε αν δεν έχω σύνδεση τι κάνω;δεν παίρνω την κονσόλα;δεν πειράζει ας τα κάνουν έτσι να πάνε άπατα μπας και φτιαξουν ξανα σοβαρά games για τα pc γιατί το console gaming έχει αναγκάσει το pc gaming να μείνει πολλά χρόνια πίσω....Δεν μπορούν να μου ανακοινώνουν κονσόλες με χαρακτηριστικα στα ιδια επίπεδα με τα περσινα hight end pc....:nuke:

Τethering.

:hehe:

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά το πάει για ταφόπλακα σε Ασία και Ευρώπη μεριά...εδώ ανακοινώθηκε ότι η MS και επισήμως δίνει στοιχεία συνδρομητών της στο FBI και ότι η κάμερα / μικρόφωνο του KINECT θα είναι online all the time.

Δηλαδή θα κυκλοφορώ με την σωβράκα στο σπίτι και το KINECT θα με μπανίζει?? ΤΣΟΥ ΡΕ!

Φαντάσου νίλα να σου χαλάσει το μηχάνημα και να μην μπορείς μετά να παίξεις όλους τους τίτλους που αγόρασες. Μυαλά οι άνθρωποι, τί να πούμε! :laughing:

βρε ασε τα στοιχεία ας τα δίνει τι να λέει ας με αφήνει να παίζω δωρεαν και δε με πειράζει ας ξέρει το fbi οτι παίζω pro 2015 με τον Τουρκο αντιπαλό μου και λιωνουμε στο μπινελικι και δε με ενοχλεί καθόλου..Το θεμα είναι η άθλια πολιτική που πάνε να ακολουθησουν...δεν ειχα πάρει 360 κυρίως λόγω του συνδρομιτικού του χαρακτήρα είχα play3 απο το 2007...xbox360 πήρα τον προηγούμενο χρόνο καθαρα και μόνο για να παίξω κάποιες αποκλειστικότητες και τιποτε άλλο και πραγματικά λόγω πολλών θετικών εντυπώσεων που απέκτησα γι αυτο το μηχάνημα παρ όλο που το είχα του πεταματού είμουν έτοιμος για πρώτη φορά να μην πάρω κάποιο playstation αλλα το xboxone ε με αυτά που έχουν κάνει ακόμα και ποιο πατατα να ειναι το ps4 θα το πάρω μόνο και μόνο γιατι έχω ήδη σπαστει με τις ηλιθηοτητές τους!:wall:

Φαντάσου νίλα να σου χαλάσει το μηχάνημα και να μην μπορείς μετά να παίξεις όλους τους τίτλους που αγόρασες. Μυαλά οι άνθρωποι, τί να πούμε! :laughing:

Φαντάσου να ψοφάνε σαν κοτόπουλα όπως τα πρώτα 360!

Παντός account bound θα είναι λογικά και όχι console. Εκτός και αν έχουν πέσει στα σκληρά.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

ε δεν νομιζω να εχουμε θεματα εν ετη 2014!!! με υπερθερμανση! την τεχνογνωσία πλέον την έχουν ε τα εχουν κάνει και τα 2 σαν κούτες ας βάλουν καλούς fun και καλό συστημα εξαερισμού με σωστές εγκοπές και δε νομίζω να πάθει ποτέ τίποτε το μηχάνημα...Το θέμα είναι με το Online πλέον και τις ιστορίες που θέλουν για να παίξεις ενα game εκτός και αν πλέον τα παιχνίδια κοστίζουν απο 5-15 ευρώ ε ναι τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα..αλλά αν πάμε στα 60-75 ε ναι μάλλον και οι 2 κονσόλες θα πάνε για πλήρη αποτυχία...ή τουλάχιστον Ασια και Ευρώπη :suicide::suicide:

εγώ περιμένω την Ε3 να δω και την Sony και την Μicrosoft !!!

Εγώ περιμένω για το PS4 και WiiU games, στον Καιάδα ΗΔΗ το XBOX one

ΙΜΟ όποιος το αγοράσει είναι άξιος της μοίρας του.

Bασικά για κλωτσιές θα είναι ή για τεστ IQ να δούμε τον ορισμό της βλακείας

Εγώ περιμένω για το PS4 και WiiU games, στον Καιάδα ΗΔΗ το XBOX one

συμφωνώ μαζί σου απλά περιμένω να γελάσω με την microsoft :hehe:

ενταξει αμα με αυτους τους τρόπους νομίζουν θα μειώσουν την πειρατεία είναι βλάκες ή απλά θέλουν να τα παίρνουν απο παντού...

είναι δυνατόν να ισχύουν τα παραπάνω;ας πούμε εγω δεν εχω Internet 24/7 στην τριτοκοσμικη Ελλαδα μου μιας και δεν παρέχεται δωρεάν από κανέναν πάροχο..οπότε αν δεν έχω σύνδεση τι κάνω;δεν παίρνω την κονσόλα;δεν πειράζει ας τα κάνουν έτσι να πάνε άπατα μπας και φτιαξουν ξανα σοβαρά games για τα pc γιατί το console gaming έχει αναγκάσει το pc gaming να μείνει πολλά χρόνια πίσω....Δεν μπορούν να μου ανακοινώνουν κονσόλες με χαρακτηριστικα στα ιδια επίπεδα με τα περσινα hight end pc....:nuke:

Το always online ΔΕΝ το κάνουν για την πειρατεία και θα δείτε που θα της βγει σε καλό το always online

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου

Θα σας πω πως το σκέφτομαι. Δεν πρόκειται να κάνει το λάθος που έκανε η ubisoft. To ίδιο έκανε η ubi και της βγήκε σε κακό. Πρωσοπικα εμένα δεν με πειράζει γιατί στα 4 χρόνια που έχω 360 πότε δεν το άνοιξα και έμεινα offline αλλά περα από αυτό πιστεύω το κάνει για να υπάρχει συνεχής διαφήμιση IN GAME δλδ είσαι στο μενού του Bf και λέει από κάτω κυλωντας New in store camouflaze στολή με 2 δολάρια ή πχ πας στο weapon store στο borderlands μόλις μπαίνεις σου βγάζει ένα μνμ discounts on some weapon πατάς να δεις αγοράζεις κάτι με 1 € αν δεν αγοράσεις εσύ θα αγοράσουν οι άλλοι 500 από τα 1000 άτομα που θα παίξουν. Μέχρι και εγώ που το μισώ, σε παιχνίδια που είχα βυθιστεί πήρα μερικά dlc πχ Mass effect. Ότι συμβαίνει στα marketplace των Android ios πάει να γίνει και εδώ. Και εδώ που τα λέμε ένα τόσο all in one system χωρίς ίντερνετ θα ήταν ψιλοαχρηστο

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου

Αγοράζεις πράμα και δεν είσαι εσύ το αφεντικό ναουμ. Τι λέτε ρε μπαγλαμάδες ξεκούρδιστοι (@MSFT).:hehe:

Δε θα αποσυνδέεις το ένα, θα συνδέεις το άλλο, θα ανοιγει το μικρόφωνο να ακούει λέξεις για targeted ads, δε θα δανείζεις κάτι που πλήρωσες, ειδικά αν έχουν τιμές οπως τα τωρινα xbox games... ρε αντε γεια. :hi:

To κακό είναι ότι το xboxone θα έχει πωλήσεις. Οι "ενημερωμένοι" θα είναι λίγοι αναλογικά, και από αυτούς, πολλοί θα υποκύψουν στο impulse buy ή θα το πάρουν για το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Μακάρι να βγω λανθασμένος, και οι χαμηλές πωλήσεις να αναγκάσουν την M$ σε άλλη τακτική.

Εχουμε και λεμε :

1) Η κονσολα θα τσεκαρει μια φορα ανα 24 ωρες μεσω internet τις αδειες των games , αρα αν μεινεις χωρις internet μια μερα δεν μπορεις να παιξεις κανενα απολυτως game. Μην αναφερω την περιπτωση να παρεις την κονσολα καπου που δεν θα εχει internet.

2) Δεν μπορεις πλεον να δανεισεις η να δανειστεις game. Εχεις δυνατοτητα να το πουλησεις μονο μια φορα σε αλλο account στο οποιο θα κλειδωνει , με την δυνατοτητα των publisher να ζητανε αμοιβη για την πωληση.

3) Το kinetic 99% δεν θα εχει διακοπτη να κλεινει μονο του , αρα στο καλυτερο σεναριο αν σε χακαρει καποιος σε παρακολουθει ολη την ωρα , στο χειροτερο σεναριο θα σε παρακολουθει και η microsoft μαζι.

4) Η Microsoft στο θεμα των games εφαρμοζει σε μεγαλυτερο βαθμο την πιο αισχρη τακτικη : αντι να φτιαξουνε δικα της studio exclusive games , απλα θα πληρωνει τριτους developers να μην βγαζουνε παιχνιδια σε αλλες κονσολες.

Αντι να παραγει δηλαδη, "καταστραφει".

Οποιος αγορασει αυτο το εκτρωμα πρεπει να ειναι πολυ ζωο. :whistling

Παρ'ολο που δεν ασχολουμε με παιχνιδομηχανες οι αποφασεις αυτες δεν μου φαινονται και τοσο καλες.Θα κανουν μεγαλη ζημια στην microsoft.

Της αρεσει να παρακολουθει-ελενχει τα παντα αλλα την πειρατεια δεν την σκοτωνεις ετσι.

(Παιρνεις την κονσολα στο εξοχικο και σου ειναι αχρηστη αν δεν εχεις ιντερνετ.)

Παρ'ολο που δεν ασχολουμε με παιχνιδομηχανες οι αποφασεις αυτες δεν μου φαινονται και τοσο καλες.Θα κανουν μεγαλη ζημια στην microsoft.

Της αρεσει να παρακολουθει-ελενχει τα παντα αλλα την πειρατεια δεν την σκοτωνεις ετσι.

(Παιρνεις την κονσολα στο εξοχικο και σου ειναι αχρηστη αν δεν εχεις ιντερνετ.)

Στο Αμερικα και η ποιο τελευτέα τρώγλη/τσαντιρι/παραπηγμα εχει Internet δωρεάν στην Πεμπτοκοσμική Ελλαδα αν δεν πληρώσουμε 30 ευρώ το μήνα δεν έχουμε και ασε τις ταχύτητες...Τεσπα άλλο είναι το θέμα με αυτή την πολιτική Ευρώπη και Ασια απλά θα κλάσουν την νέα κονσόλα...Είμαστε Πειρατές ρε παιδί μου πως να το κάνουμε δηλαδή θα μου έρθει η κονσόλα με 700 ευρώ αρχική τιμή στο Ελλάντα και καμια 70ρια ευρώ το κάθε game με μέσο όρο μισθού τα 511 ευρώ!!!Μπράβο ρε M$ τα καταφερες πάλι!

Καλά μην λέω μεγάλα λόγια κάτσε να δούμε και την $ONY τι κουφό θα σκεφθεί...αν και επειδή την πάτησε στο παρελθόν απο φήμες και μόνο σίγουρα θα είναι 150 ευρώ ποιο φθηνη σαν κονσόλα και η Online ενεργοποίηση θα είναι μόνο για μια φορά για τουλάχιστον 3 account....:neo::hang2:

Στο Αμερικα και η ποιο τελευτέα τρώγλη/τσαντιρι/παραπηγμα εχει Internet δωρεάν στην Πεμπτοκοσμική Ελλαδα αν δεν πληρώσουμε 30 ευρώ το μήνα δεν έχουμε και ασε τις ταχύτητες...Τεσπα άλλο είναι το θέμα με αυτή την πολιτική Ευρώπη και Ασια απλά θα κλάσουν την νέα κονσόλα...Είμαστε Πειρατές ρε παιδί μου πως να το κάνουμε δηλαδή θα μου έρθει η κονσόλα με 700 ευρώ αρχική τιμή στο Ελλάντα και καμια 70ρια ευρώ το κάθε game με μέσο όρο μισθού τα 511 ευρώ!!!Μπράβο ρε M$ τα καταφερες πάλι!

Καλά μην λέω μεγάλα λόγια κάτσε να δούμε και την $ONY τι κουφό θα σκεφθεί...αν και επειδή την πάτησε στο παρελθόν απο φήμες και μόνο σίγουρα θα είναι 150 ευρώ ποιο φθηνη σαν κονσόλα και η Online ενεργοποίηση θα είναι μόνο για μια φορά για τουλάχιστον 3 account....:neo::hang2:

Βασικά στο αμέρικα είναι πιο ακριβό το ιντερνετ από εδώ (όχι όμως και αναλογικά με τους μισθούς αλλά λεμε..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.