Jump to content

Παρουσίαση του νέου XBOX ONE

qwerty

Recommended Posts

Το ps3 είχε τέτοια τιμή γιατί είχε το blu ray. Και ήταν το φτηνότερο bluray τότε, παρ'όλο που ήταν και παγνιομηχανή.

Είχαν βγει φήμες για ~300$ κονσόλες στην αρχή. Αλλά καταρρίφθηκαν όταν ανέφεραν ότι δε θα πουλάνε τις κονσόλες με "ζημιά", όπως έκαναν παλαιότερα. Τώρα για τη τιμή του xbox1 άμα σκεφτείς ότι αναγκαστικά θα παίρνεις και το ματζαφλάρι το kinect μαζί, και μόνο του το v1 που είναι τόσο καιρό στην αγορά πάει κοντά στο κατοστάρικο, καταλαβαίνετε γιατί θα είναι τσιμπημένη η τιμή της κονσόλας.

Από τη μεριά του ps4, φαντάζομαι ότι το χειριστήριο θα είναι και αυτό αρκετά τσουχτερό συγκριτικά με το τυπικό sixaxis ή πώς λέγεται. Οπότε θα είναι τσιμπημένο και αυτό.

Βάλε τέλος ότι θα έχουν και πιθανότατα 500ριδες δίσκους από αρχή, ε, μαζεύεται ο λογαριασμός.

είχα διαβάσει ότι ο στόχος της SONY ήταν στις 300 λίρες να βγάλει το PS4

Τώρα αν βγει και πουλάει η xbox στις 500 λίρες λογικό είναι να το πάει και η SONY στις 400/450 λίρες

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply
δεν ξέρω αν γέρασα, αλλά εμένα σα concept μου άρεσε... πολύ...

Απλά το 90% του ψυχαγωγικού κομματιού, εκτός gaming, στην Ελλάδα / Ευρώπη είναι εντελώς άχρηστο.

Απλά το 90% του ψυχαγωγικού κομματιού, εκτός gaming, στην Ελλάδα / Ευρώπη είναι εντελώς άχρηστο.

99% μπορείς να πεις...κερδισμένοι βγαίνουν οι Rednecks...για άλλη μία φορά.

SONY (αναθεώρησα εντελώς την άποψη μου για το PS4 και το έχω κάνει pre order )και Nintendo για άλλη μία φορα.

Βασικά όλα τα "extras" που δίνει το xbox1 τα έχεις πλέον σε μερικές τηλεοράσεις.

Internet Browsing? Check.

Skype? Check.

PVR? Check.

Netflix κτλ? Check.

Gesture Control? Στις νέες sammie, check. Όχι πώς είναι χρήσιμο αλλά λέμε.

Voice Control? Δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Μs glass ή πώς λέγεται; Android/ιphone control κτλ.

Player για όλες τις ταινίες και DLNA? Check.

Μόνο η χαζομάρα με τη fantasy team του NFL δεν παίζει. Και προφανώς...παιχνίδια.

Και να πεις ότι θα το πάρει κανείς για το "intergration" όλων των προηγούμενων...όποιος τα ήθελε όλα + ένα κάρο παραπάνω έφτιαχνε ένα htpc και τελείωνε η ιστορία.

Τον παρακολουθώ τακτικά. Μπορεί και ο μόνος Έλληνας youtuber που τα λέει μετρημένα και σοβαρά για το gaming. Περί Xbox One. Δεν είχα ασχοληθεί, τώρα τα ακούω και μου φαίνονται πολλά τα κουλά.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CkjsfIf25DE]Xbox One Οι εντυπώσεις μου - YouTube[/ame]

Αυτό δεν ενθαρύνει την πειρατεία ;

Άπαξ και σπάσει το νέο Xbox, τους βλέπω να χάνουν πολλά λεφτά οι τυπάδες - τότε λίγοι θα αγοράζουν νόμιμα με τέτοιους περιορισμούς. (+ το ότι δεν μπορώ να δώσω το παιχνίδι στο φίλο μου να το παίξει, γιατί θα πρέπει να ξαναπληρώσει :nothing: )

απαξ και σπασει θα γινει euro-σι :-P

το παιχνιδι απο 2ο χερι μια χαρα θα μπορεσει να το παιξει ο φιλος σου αρκει να του δωσεις τα στοιχεια για το LIVE. Προβλεπω να γινεται αυτο που κανει σημερα ο κοσμος με τα steam+origin. Φτιαχνουν δηλαδη 2ο account, αγοραζουν το παιχνιδι που τους ενδιαφερει και αμα χρειαστει μετα να το πουλησουν απλα δινουν το username και το pass στον υποψηφιο αγοραστη :-)

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

No TV Talk At The Xbox E3 Conference, Microsoft Says

Microsoft Planning To "Surprise The World" And "Kill Sony At E3"

Craig Davidson, the director of global marketing at Microsoft, made it clear to IGN Spain that the Big M is coming to E3 with the intent of blowing gamers away. "Xbox One will surprise the world during E3," Davidson said, adding, "We will kill Sony at E3."

helena_543_355.jpg

Ναι αλλά το Wii θα το πάρεις αν είσαι gamer που θέλει να παίξει κατιτίς classic ή πιτσιρίκι που θέλει να χορέψει και να παίξει bowling. :)

Για gamer που παίζει ό,τι βγαίνει... δύσκολο.

Ναι αλλά το Wii θα το πάρεις αν είσαι gamer που θέλει να παίξει κατιτίς classic ή πιτσιρίκι που θέλει να χορέψει και να παίξει bowling. :)

Για gamer που παίζει ό,τι βγαίνει... δύσκολο.

Ninja Gaiden, Monster Hunter, Zombie U, Assasins Creed, Call of Duty, Batman etc...είναι για gamers, λέω εγώ.

Ninja Gaiden, Monster Hunter, Zombie U, Assasins Creed, Call of Duty, Batman etc...είναι για gamers, λέω εγώ.

Τo Wii U δεν απευθύνεται για HardCore gamers. Δεν θα έχει FIFA 2014 και Call of Duty Ghost.

:hehe:

ενταξει αμα με αυτους τους τρόπους νομίζουν θα μειώσουν την πειρατεία είναι βλάκες ή απλά θέλουν να τα παίρνουν απο παντού...

είναι δυνατόν να ισχύουν τα παραπάνω;ας πούμε εγω δεν εχω Internet 24/7 στην τριτοκοσμικη Ελλαδα μου μιας και δεν παρέχεται δωρεάν από κανέναν πάροχο..οπότε αν δεν έχω σύνδεση τι κάνω;δεν παίρνω την κονσόλα;δεν πειράζει ας τα κάνουν έτσι να πάνε άπατα μπας και φτιαξουν ξανα σοβαρά games για τα pc γιατί το console gaming έχει αναγκάσει το pc gaming να μείνει πολλά χρόνια πίσω....Δεν μπορούν να μου ανακοινώνουν κονσόλες με χαρακτηριστικα στα ιδια επίπεδα με τα περσινα hight end pc....:nuke:

Δεν ξέρω πού τα βρίσκουν αυτά τα μυαλά που σκέφτονται τέτοια.

Θα είχαν κέρδος και από τους hardcore gamers και από τους casual, χωρίς αυτούς τους περιορισμούς. Μόνο και μόνο το θέμα του δανεισμού αν δούμε, ποιός παίζει ένα game που του άρεσε μία φορά μόνο, ακόμη και αν το τερματίσει μονοκόματο σε μια μέρα. Θα θέλει να παίξει κι άλλο μετά, και θα το αγοράσει. Εγώ έτσι πάθαινα με τα περισσότερα νοικιασμένα. Συν ότι ελάχιστοι κονσολάδες αγοράζουν μια τέτοια συσκευή χωρίς να έχουν σκοπό να αγοράσουν τίτλους στο μέλλον, και απλά να κατεβάζουν.

Ο δανεισμός θα ήταν καλός για αυτούς, οι τίτλοι δε θα "έσβηναν" τόσο γρήγορα και η αγορά θα κινούνταν, ανεξάρτητα αν εγώ το δάνεισα. Θα βγω σε ένα forum και θα πω είναι καλό, θα το αγοράσουν 5 άτομα που δεν μπορώ να τους το δανείσω με την ίδια υψηλή όμως τιμή, λόγω ζήτησης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.